Napi LikeSírt az anyuka a kisfiú őszinte vallomásától: "Miért öljük meg az állatokat?"

Sírt az anyuka a kisfiú őszinte vallomásától: „Miért öljük meg az állatokat?”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A gyermeki naivitás gyakran átugorhatatlanul magas mércét tesz a felnőttek elé. Ők ösztönösen és kíváncsian élnek és lépésről lépésre kell megismerniük a világot, amelybe születtek.

kisgyerek-meghato-videoja

Ez történt ebben a családban is, amikor kisgyerek a polip gnocchi ebéd közben kényes kérdéseket tett fel. Mielőtt megkóstolta volna az ételt meg szerette volna érteni, hogy honnan származik és hogyan került az asztalra.

Anya, ez a polip nem igazi? Van feje és beszél is?

Amikor megértette, hogy az, ami az ebéd során az asztalra került az egy élő állat volt akkor a következővel szembesítette a családját: Ha ezek mind élőlények akkor miért öljük meg őket és esszük meg?

A videó során a gyerek kijelenti, hogy senki sem eszik csirkét, mert a csirke egy állat, és ő nem eszik állatot. Így csak a burgonyát és a rizst hajlandó megenni.

„Miért eszünk állatokat?… Meghalnak!” – mondja a gyerek, mi meg rádöbbenünk, hogy egyetlen csöppségben több bölcsesség van, mint a felnőttek legtöbbjében.

A videó végén már az anyuka is elsírta magát a kisfiú őszinteségétől. A mi szívünket is meghatotta:

The most adorable child you will ever see…

This kid is Luis Antonio and his mother was left with no words…This is the original video: youtube.com/watch?v=NX4O6smZrLEGary-TV.com/en

Posted by Best Video You Will Ever See on 2013. június 1.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek