KuriózumSikeres női modellként keresi kenyerét egy orosz férfi

Sikeres női modellként keresi kenyerét egy orosz férfi

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Korunkban már ez a szintű megtévesztés is sikeresen veti meg lábát! A 16 éves moszkvai tinédzser nemzetközi kifutókon villant NŐI modellként!

Stanyslas Fedyanin, Moszkvában élő 16 éves kölyök, aki sikeres modellkarriert tudhat magáénak – a női szférában. Titka a szuperkecses, zsírszegény testalkatában van, amit innen-onnan fotózva bármikor tökéletesen női formaként lehet fotózni (nyilván). Mindezt félretéve teljesen heteroszexuális életet él, sőt, barátnője is van, aki igencsak nehezen dolgozta fel a pasija aberrált munkáját – mint elmondta.

A férfiak számára talán hihetetlen, de Stanyslas 1,80 magas, és mindössze 45 kilogrammot nyom – tökéletes modellalkat! Ez a felépítés a normál életben, a hétköznapi zenés-táncos kultúrában messze nem állná meg a helyét, de mint tudjuk, a modell szakma és divatvilág egy kicsavart, torz világ, amelyet talán épp a normalitás táplál legkevésbé.

Szakmai kapcsolatokat is igyekszik kialakítani, és így akadt rá Andrej Pejic, szintén női modellként szuperáló férfira, akit manapság csak “Androgün király” néven emlegetnek a lencsék világában.

Megjegyzés: az androgün emberek az ősi görög hitvilág szerint kétneműek voltak, és egyaránt tudtak nőként vagy férfiként kinézni, viselkedni. A mai metroszexuális jelenséget szokták hozzá hasonlatosnak emlegetni.

Fedyanin és Stanyslas a szakértők szerint egy újgenerációs férfi-modell stílus és alkat előfutárai, és mint mondták, népszerűségük és hírnevük gyorsan növekszik.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BbgcnlYSi3o#!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek