Minden család életében kiemelkedően fontos pillanat, amikor valamelyik női tagja életet ad új gyermekének. A rokonság összes tagja siet a kórházba, ahogy csak tud, hogy megpillanthassa az újszülött csöppséget. A Slater családban is hasonló volt a helyzet, annyi különbséggel, hogy az anya, Theresa, és férje belevittek nem is egy, hanem kettő bravúros csavart a nagy szembesülésbe.

Sietett a család, hogy megnézze az újszülöttet, ám kiderült, hogy nem azt kapták, amire számítottak

Történetük gyorsan terjedt, ami érthető is, mivel habár a családtagok és a barátok tudták, hogy Theresa terhes, a baba nemét nem árulták el nekik. Így, amikor mindenki megérkezett a kórházba, hogy végre találkozhasson a legújabb Slater örökössel, mindenki csak találgatta, hogy kisfiú, vagy kislány lehet. Miután a függöny mögött várakozó családtagok engedélyt kaptak a belépésre, a szájuk tátva maradt! Ugyanis Teresa mellett nem egy baba, hanem két újszülött kis csöppség pihengetett.

A rokonok és a barátok egyszerűen nem hittek a szemüknek, azt gondolták, hogy csupán a szemük káprázik. Természetesen volt nagy öröm és boldogság, mindenki el volt olvadva az ikerpártól. Annak ellenére, hogy egy babát is nehéz a világra hozni, nemhogy kettőt, Teresa boldogan és mosolyogva fogadta a gratulációkat és a jókívánságokat.

Az biztos, hogy ez a meglepő élmény örökre megmarad a családtagok számára, hisz ritka az ilyen iker bejelentés!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.