Egy fiatal nő lelkesen segített miután megszületett a legjobb barátnője gyereke, ott volt a szüléskor, de a fürdetésbe és az etetésbe is segített, ha szükséges volt. Akkor még nem tudta, hogy saját férje babájáról gondoskodik, hogy a párja legjobb barátnőjével csalta meg a háta mögött.

Segített barátnőjének a szülésnél, de miután meglátott a gyereken egy anyajegyet, rájött, hogy a férje gyerekéről van szó!

A 28 éves arizonai Hailey Custer, és férje, a 36 éves Travis Bowling hat évig éltek együtt, négy közös gyermekük volt, de Travis mindig több nővel állt kapcsolatban, ezért házasságon kívüli gyermekei is születtek.

“Hallottam egy-két pletykát, hogy a barátnőm várandós és hajléktalan lett, ezért felkerestem őt. Úgy éreztem, segítenem kell neki, befogadtam a házamba, de én semmit nem vettem észre, nagyon naiv voltam” – mondta a fiatal nő.

“Amikor a szülés után hazajöttünk a kórházból, segítettem átöltöztetni a babát, és megláttam a nyakán egy anyajegyet. Valósággal sokkot kaptam, hiszen a férjemnek pont azon a helyen van egy igen jellegzetes anyajegye. A barátnőm észrevette, hogy rájöttem. Nem tudott mást tenni, csak mélyen lehajtotta a fejét, és a padlót nézte. Erre nem voltak szavak” – mesélte Hailey.

Miközben férje hazugságaira fény derült, Hailey rájött, hogy a férfi legalább 30 különböző nővel csalta meg őt. Míg házasok voltak, két másik nőtől is lett két gyereke.

“Az elején sokkot kaptam, nem is tudtam feldolgozni, ami történt, szinte olyan volt, mint egy gyász. Ledöbbensz, haragot érzel, majd rájössz, hogy ez a való élet, ez tényleg veled történik meg” – fogalmazott a 28 éves nő.

Nehezen tudta feldolgozni, hogy a férje gyerekének születésénél bábáskodott.

“Mielőtt megtudtam volna, belevágtam az “apa” szerepbe. Minden lépésnél ott voltam, még a kórházban is hordtam apa csuklópántját, amikor megkapta az epidurális injekciót, akkor is én támogattam. Igazából én fürdettem meg először a babát.”

Bár időbe telt, de végül Hailey megbékélt a helyzettel, és megengedte, hogy barátnője továbbra is vele maradjon.

“Van egy ártatlan gyerek, akinek nem volt beleszólása ebbe az egész helyzetbe, van valaki, akinek nincs hova mennie, akinek nincs családja, nem fogom kitenni az utcára. Végül is ő is a gyerekeim testvére” – mondta Hailey.

“Az életben bármin keresztül mehetsz, de végül rátalálsz a megbocsátásra, és az belülről kifelé gyógyít. Ha nem bocsátasz meg, olyan, mintha mérget innál, és arra várnál, hogy meghalj” – fogalmazott.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.