KoktélRichard Gere 71 évesen találta meg a szerelmet, 33 évvel idősebb feleségénél:...

Richard Gere 71 évesen találta meg a szerelmet, 33 évvel idősebb feleségénél: „Ő a leggyönyörűbb nő a világon”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 71 éves Richard Gere amellett, hogy sikeres színésznek mondhatja magát, mozgalmas magánéletet is élt: háromszor nősült meg, és három gyereke született.

Úgy tűnik a színész harmadik felesége, Alejandra Silva, oldalán találta meg végre a boldogságot, akivel 2018-ban mondták ki a boldogító igent, és azóta két fiuk is született. De ki is Alejandra Silva, és hogy alakult kettejük szerelmének története?

Richard Gere fiatalkora

Richard Gere 1949. augusztus 31-én született Philadelphiában, Pennsylvaniában, és egy farmon nőtt fel New York államban. Azt mondja, a gyerekkora „teljesen normális és nagyon amerikai volt”, és ekkoriban még inkább a sportok és a zene érdekelték, a színészet csak később vált az élete részévé.

Gyerekkorában Gere tehetséges tornász volt, és a középiskolában négy hangszeren is játszott, sőt, még néhány amatőr musicalt is írt. Az egyetemen filozófiát tanult, miután tornász ösztöndíjat kapott, de egy év után otthagyta az egyetemet.

Ekkor szeretett bele a színészetbe. Eleinte csak színpadon játszott, de aztán felfedezte a mozi világát is, és ezután már ez jelentett számára mindent a szakmájában. 1977-ben Gere megkapta az áttörésnek számító szerepet a Looking for Mr. Goodbar című thrillerben, Diane Keaton oldalán, és ezután egyre nagyobb sikereket aratott igazi hollywoodi szívtipróként.

Különösen romantikus vígjátékairól vált ismertté, ezek közül talán a leghíresebb a Micsoda nő! (Pretty Woman), amiben Julia Roberts oldalán szerepelt. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy Gere eredetileg nem volt biztos abban, hogy elfogadja a szerepet, és Julia Roberts beszélte rá, hogy mondjon igent.

Richard Gere azt mondja, hogy „soha nem tervezte meg különösebben a karrierjét”, mindig éppen azzal foglalkozott, amihez éppen kedve volt.

Háromszor nősült

Az évek során Gere olyan hírességekkel randevúzott, mint Priscilla Presley és Cindy Crawford, és háromszor is megnősült. 1991-ben Cindy Crawfordot vette feleségül, de négy évvel később el is váltak. 2000-ben ő és második felesége, Carey Lowell, köszöntötték közös fiukat. Homer James Jigme Gere most 21 éves, és úgy tűnik, örökölte apja sármját. Gere 2013-ban vált el második feleségétől.

A színész ma boldog házasságban él 33 évvel fiatalabb harmadik feleségével, a gyönyörű Alejandra Silvával.

Ki is az az Alejandra Silva

Alejandra Silva 1983 februárjában született. Madridban nőtt fel, majd Dorsetben tanult, de később visszatért Spanyolországba, ahol reklámot és marketinget tanult. Publicista és emberjogi aktivista lett belőle.

Többek között együttműködött a Real Madrid Football Club Alapítvánnyal, hogy segítse a hátrányos helyzetű gyerekek beilleszkedését a sportba a helyi közösségekben, Afrikában.

Először még gyerekkorában találkozott leendő férjével, Alejandra és Gere családjai ugyanis barátok voltak. 2014-ben újra találkoztak az olaszországi Positanóban, ahol Alejandra a családi szálloda menedzsereként dolgozott.

Egy közös barátjuk „újra bemutatta őket egymásnak”, és nemsokára szoros kötelék alakult ki közöttük. „A karmáink abban a pillanatban vonzották egymást, hogy megismerkedtünk.” – mondta Silva még 2015-ben. „Nem hagyom figyelmen kívül a korkülönbséget, és azt, hogy milyen érzés egy hollywoodi sztárral lenni, de ilyen erős karmikus energia mellett a problémák megszűnnek.”

„Egész éjszaka le sem tudtuk venni a szemünket egymásról, és azóta is együtt vagyunk.” – mesélte Alejandra Silva. Megismerkedésükkor mindketten éppen váltak, és Alejandra szerint ez is segített nekik, hogy még jobban kötődjenek egymáshoz.

„Azok a szerelmi történetek, amik az elején bonyolultak, és együtt kell leküzdenetek a nehézségeket, közelebb hozhatnak titeket egymáshoz. Biztos vagyok benne, hogy egy ponton kételkedtem a kapcsolatunkban. Ő kezdetben biztosabb volt benne, mint én. De már nagyon korán úgy éreztük, hogy egymásnak szánt bennünket a sors.” – mondta Alejandra.

Azt is elmondta, hogy úgy érzi magát, mintha egy igazi tündérmesébe csöppent volna. „Kétség kívül úgy érzem, hogy én vagyok a legszerencsésebb nő a világon. Mi lehet romantikusabb, mint egy férfi, aki minden nap dalokat ír neked?”

A pár 2018-ban házasodott össze, és 2019-ben megszületett első közös gyerekek, Alexander. Egy évvel később pedig második fiuk is megszületett. Mielőtt összeházasodtak, Alejandra áttért a buddhizmusra, és New Yorkba költözött.

Bár 33 év korkülönbség van köztük, őket ez egyáltalán nem zavarja. „Ennek így kellett történnie ebben az életben. Legalább 20 jó évet ígért nekem. És be kell vallanom, hogy sokkal több energiája van, mint nekem, sokkal aktívabb. Nehezen tudok vele lépést tartani.” – mondja Alejandra Gere-ről. „Tudja, hogy őrülten szeretem. Azt hiszem, stabilitást adok neki. Mindenekelőtt az segített, hogy nem voltam színésznő vagy modell. Soha nem érdekeltek ezek a dolgok.” – tette hozzá Alejandra. Azt is elmondta, hogy leginkább a buddhizmus és a jótékonysági tevékenységek kötik össze őket.

Ugyanakkor Richard Gere is szinte ódákat zeng a feleségéről. „Én vagyok a legboldogabb ember az univerzumban.” – mondta a színész a Hello magazinnak. „Hogyne lennék az? Egy gyönyörű, okos, érzékeny nő a feleségem, aki elkötelezett mások megsegítésében, szórakoztató, türelmes, tudja, hogy kell megbocsátani, és remek szakács – ő készíti a legjobb salátákat az egész világon!”

„Alejandra meditál, vegetáriánus, nagyszerű anya és angyali érintése van. Ugyanakkor spanyol is: Spanyolország királyok és királynők, Cervantes és Buñuel országa. Ennél jobb nem is lehetne.”

A köztük lévő korkülönbség ellenére úgy tűnik, Richard Gere és Alejandra Silva élvezik az életet, és boldogok egymás mellett.

Nyitó fotó: Alejandra Gere/Instagram

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek