Napi LikeRátapad az ablakra a kisfiú, hogy még közelebbről lássa a gorillát. A...

Rátapad az ablakra a kisfiú, hogy még közelebbről lássa a gorillát. A nap legcukibb folytatása következik! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Különös barátság! Nézd meg, hogyan bújócskázik önfeledten ez a kisfiú egy aranyos gorillakölyökkel.

gyerek-gorilla-video

Pár nap alatt bejárta az internetes közösséget ez az alábbi cuki kategóriában induló videó. A gyerekekre jellemző, hogy ebben a korban még nincsenek gátlásaik, nem alakultak ki bennük a társadalmi etikai szabályok, a mit illikek és a mit nem illikek.

Ők önfeledten képesek játszani, ilyenkor teljesen belemerülve a helyzetbe, amelyhez erős képzelőerejük is hozzájárul. Lenyűgözi őket a mesék világa is, és míg mi felnőttek nem, ők hisznek a varázslatokban is.

Egy ilyen fantasztikus találkozásnak lehetünk szemtanúi, ha elindítjuk ez a videót. A felvételen egy aranyos szőke kisfiú egy állatkertben találkozik egy másik kölyökkel, aki történetesen egy kis gorilla. Nem kell sok időnek eltelnie, hogy a két gyereklélekből kibújjon a játék öröme.

A bújócskázást a gorillakölyök kezdi, elbújik a mesterségesen kiépített fatörzs mögé, majd az embergyerek követni kezdi, de hirtelen a főemlős ismét elbújik. Így megy ez egy jó darabig, majd a szülők vetnek véget a szórakozásnak, hiszen továbbállnak, biztosan más érdekes állatokat is meg kell még látogassanak.

Elragadóan aranyos videó, nézd meg te is és ha tetszett oszd meg barátaiddal.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek