KuriózumRákot diagnosztizáltak Katalin hercegnénél, megkezdte a kemoterápiás kezelést

Rákot diagnosztizáltak Katalin hercegnénél, megkezdte a kemoterápiás kezelést

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Katalin walesi hercegné, a brit trónörökös felesége bejelentette, hogy megkezdte a kemoterápiás kezelést, miután rákot diagnosztizáltak nála, a betegséget rutinvizsgálatok során fedezték fel – számolt be a BBC.

Egy videós nyilatkozatban Katalin azt mondja, hogy a rák diagnózisa „hatalmas sokk” volt számára, amiután „hihetetlenül nehéz hónapok” következtek.

A hercegné üzenete azonban pozitív volt: „Napról napra jobban és erősebben érzem magam”. A diagnózis részleteit nem közölték, de a hercegi pár képviselői szerint bíznak abban, hogy Katalin teljesen felépül.

Katalin hercegné a videóban elmondta, hogy a januárban elvégzett hasi műtét idején még nem volt ismert a rák diagnózisa.

„A műtétet követő vizsgálatok rákot találtak. Az orvoscsoportom azt tanácsolta, hogy kezdjem el a megelőző kemoterápiát, és most ennek a kezelésnek a korai szakaszában vagyok” – mondta a hercegné.

A walesi hercegné diagnózisa nem sokkal Károly király bejelentett diagnózisa után érkezett, aki szintén bejelentette, hogy rákban szenved.

„Az, hogy Vilmos mellettem van, szintén nagy vigaszt és megnyugvást jelent. Csakúgy, mint az a szeretet, támogatás és kedvesség, amelyet oly sokan tanúsítottatok. Ez mindkettőnknek nagyon sokat jelent” – mondta Katalin.

A hercegné személyesen mondta el három gyerekének, hogy rákkal küzd.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek