2014-ben sebezhetőbbé válsz, mint valaha, ezért sokszor érzel majd kényszert arra, hogy túllépd saját határaidat. Vigyázz, hogy még időben leállj, anélkül, hogy veszítened kelljen azért, hogy észrevedd magad. Törődj a barátaiddal, a családoddal, a szerelmeddel és a kollégáiddal, ne távolítsd el őket magadtól.

rak-horoszkop

Szerelem: ebben az évben több szabadságot követelsz a partneredtől, és mindent megteszel annak érdekében, hogy ezt megkapd. Nem tudod elviselni, hogy ellenőrizzenek vagy stresszeljenek. Lehetséges, hogy véget vetsz a kapcsolatnak, ha úgy érzed, nincs akivel szót érthetnél. Ha egyedülálló vagy, ezt az állapotot minél hosszabb ideig szeretnéd megtartani. Így azt csinálhatsz, amit akarsz, és senkinek sem tartozol magyarázattal.

Karrier: 2014-ben csupa jó ígéretek várnak a karriered terén. Esély van arra, hogy fejlődj, és vezető pozícióba kerülj. Csodásan boldogulsz majd, azonban oda kell figyelned arra, hogy ne érzékeltesd a felsőbbrendűséged a volt kollégáidból álló csapattal szemben. A bekapcsolódás legyen számodra a kulcsszó, valamint a bátorság ahhoz, hogy merész projektekbe kezdj.

Olvasd el a 2014-es Kínai Horoszkóp-ot is!

Egészség: az előtted álló évben jobban oda kell figyelned a testedre és a külsődre. Több sport és kevesebb éjjelezés megmenthet az egészségügyi problémáktól. Igyekezz betartani a fő étkezések idejét és rendszerességét, alakíts ki magadnak szigorú programot, egyébként sok pluszkilót ragasztasz magadra. Mihelyt észleled a változást, azonnal cselekedj, míg el nem veszíted az önbizalmad.

Pénzügyek: amennyiben azt szeretnéd, hogy a 2014-es év sikeres legyen számodra a pénzügyek terén, valami újat kell tenned vagy befektetned valamibe. Ne ijedj meg, ha nem észlelsz azonnali változást, ugyanis az eredmények az év második felében jelentkeznek. Fejlődni fogsz, elismerésre találsz, és megkapod végre a megérdemelt kitüntetést.

Ajánló: Olvasd el a Twice.hu 2014-es Rák horoszkópját is!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.