HoroszkópPlútó a Vízöntőben 2023-2043 között: a következő 3 csillagjegy sorsa jelentősen megváltozik

Plútó a Vízöntőben 2023-2043 között: a következő 3 csillagjegy sorsa jelentősen megváltozik

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Plútó befolyását a Vízöntőben minden jegy másképp fogja érezni, a személyes karmától is függően, de van három csillagjegy, akiknek ez a 2 évtizedes időszak valóban különleges lesz, és maradandó átalakulásokat idéz elő az életükben.

2023. március 23-a monumentális nap az asztrológiában, ez az első alkalom ugyanis, hogy a Plútó több száz év után belép a Vízöntő jegyébe, és körülbelül 20 évig (2023-2043) marad itt.

Ebben a 2 évtizedben lesz néhány fontos változás és átalakulás, amit kollektív szinten fogunk megtapasztalni, és ezek elsősorban a technológiához, a társadalomhoz, mint struktúrához, az inspirációhoz és a kreativitáshoz, a tudományokhoz, mesterséges intelligenciához és a fejlődéshez kapcsolódnak.

Az egyének hatalma és a kollektív hatalom is előtérbe kerül különböző formákban (polgári jogok, egyenlőség, emberi haladás, űrkutatás stb.), akárcsak a Plútó által képviselt visszatérő témák: az átalakulás, pusztulás és regenerálódás, gyógyulás különböző érzelmi sebekből és mély traumákból, valamint a haladás, fejlődés.

Az asztrális kontextus azonban sokkal tágabb ennél, és a Plútó befolyását a Vízöntőben minden csillagjegy másként fogja érzékelni, emellett persze egyéni szinten is lesznek majd különbségek. A következő három jegyre azonban különösen nagy hatással lesz ez az asztrológiai esemény, és alapvetően meghatározza majd a számukra a következő évtizedek alakulását.

Bika

Annak ellenére, hogy a Plútó 2023-ban csak néhány hónapig tartózkodik a Vízöntő jegyében, meg kell említenünk, hogy a Bika jegy szülöttei kiemelkedően meg fogják érezni ennek a mélyreható átalakulásnak a kezdetét, amely még hosszú éveken át tart majd.

Mivel a Plútó befolyásolja a Bika 10. házát, a karrier, az ambíciók és a vezetés házát, a Bika szakmailag újragondolja az életét, és meghatározó változáson megy keresztül ezen a területen. Ha az eddig választott út nem hozta meg számára azt az elégedettséget és elismerést, amelyet megérdemelne, most megszabadul régi mentalitásától, gondolkodásmódjától, elképzeléseitől és előítéleteitől, és igyekszik átformálni a gondolkodását.

Nagyon valószínű, hogy az álmait és ambícióit követi, más utakat, esetleg más pályát vagy területet választ, mint amiben eddig tevékenykedett. Igen, a Plútó a Bika esetében egyfajta saját hamvaiból való újjászületést jelent (még mielőtt újradefiniálná magát szakmai téren, csalódással és önbizalomhiánnyal kell megküzdenie), és a jegy szülöttei közül a következő években sokan elköltöznek majd (akár más városokba, más országokba is), ahol úgy érzik, jobban beteljesíthetik a sorsukat, és rendkívüli anyagi, valamint szakmai lehetőségek nyílnak meg előttük.

A retrográd Plútó a Vízöntőben lehetővé teszi, hogy a Bika győztesen kerüljön ki a nehézségekből, ragyogjon, elfoglalja az őt megillető helyet a világban és a közösségben, amihez tartozik, hogy a lehető legtöbbet hozza ki rendkívüli lehetőségeiből, elismerjék, és élvezhesse a bőséget, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy bizonyos alapvető változásokra van szükség az élete felépítésében. Tudjuk, milyen nehéz egy Bikának megtenni ezeket a lépéseket, de a csillagok szerint hamarosan eljön a cselekvés ideje, és a dolgok jó irányban alakulnak majd a számára.

Skorpió

A Plútó átvonulása a Vízöntőben a Skorpió 4. házát, az otthon és a család házát fogja megvilágítani, ami azt jelenti, hogy ennek a jegynek az életében bekövetkező átalakulások elsősorban erre az aspektusra vonatkoznak. A Skorpió számára egy lelkileg és érzelmileg telített időszak következik, kihívásokkal, visszatéréssel a gyökerekhez, de ennek végén úgy érzi, hogy újjászületett, valóban él, meggyógyult, kiegyensúlyozott, készen áll arra, hogy elszakítsa a karmikus és családi láncokat, és önállóan szárnyaljon.

A Plútó energiája a Vízöntőben a Skorpió számára a gyógyulást és a múlttól való elszakadást, a megbocsátás és az önmagának való megbocsátás képességének gyakorlását, a személyes történelem bizonyos titkainak vagy sötétebb dolgainak felszínre hozását, a gyermekkori és bizonyos transzgenerációs traumák feltárását, bizonyos (akár rokoni) kapcsolatok javítását jelenti – amik valamilyen módon hozzájárultak ahhoz, hogy azzá az emberré váljon, aki.

Ez az életszakasz helyenként kifejezetten kellemetlen lehet, de feloldozást hoz a jegy szülötteinek személyes sorsában, valamint új energiákat, valódi boldogságot, egészséget és bőséget hoz magával. Amikor valóban megbocsátunk, felszabadulunk és újjászületünk.

Ugyanakkor ennek a tranzitnak a hatására egyes Skorpióknak sikerül elszakadniuk bizonyos egészségtelen szokásoktól, viselkedési mintáktól, függőségektől, hogy sokkal egészségesebb módon építsék újra az életüket, vagy egészséges dinamikájú családi környezetet alakítsanak ki, amely valóban támogatja a fejlődésüket és a lelküket. Emellett a jegy egyes szülöttei számára a Vízöntőbe lépő Plútó az anyagi helyzet átalakulását is meghozhatja, és teljesen váratlanul családi örökségekhez juthatnak.

Vízöntő

A Vízöntők ennek az asztrális időszaknak az igazi sztárjai, hiszen a Plútó éppen az ő jegyükben lesz. A bekövetkező változások lassan, de mélyen éreztetik majd a hatásukat, a lelkük legmélyén, az érzéseikben, de bizonyos esetekben külsőleg is megnyilvánulnak, és egy radikális fejlődés, valóságos metamorfózis megy végbe. Más szóval eljött a Vízöntők ideje, most teljes fényükkel ragyoghatnak, és beteljesíthetik a sorsukat.

Most kárpótlást nyernek mindazért, amit az elmúlt években elszenvedtek, minden nehézségért, problémáért és rossz karmáért, amelyet méltósággal és felelősséggel viseltek, még akkor is, ha nem feltétlenül a saját, hanem a családjuk helyzetéről volt szó.

Az elmúlt években a Vízöntők sokszor játszották a megmentő szerepét a családjukban, és végre eljött az ideje, hogy a saját sorsuknak éljenek. Már szinte mindent megtanultak a korlátokról, lehetőségekről, és most még többet tanulhatnak az önelfogadásról és arról, hogyan szeressék jobban önmagukat.

Sok Vízöntő átértékeli öltözködését, megjelenését vagy akár beszédmódját, bizonyos gondolati mintákat, hitelességre törekednek majd, ezért, ha a szeretteid között van egy Vízöntő, kénytelen leszel valamilyen szinten vele együtt fejlődni.

A Plútó által előtérbe helyezett identitás háza miatt az átalakulás elsősorban az énről szól, arról, hogyan fejezik ki önmagukat, és hogy látja őket a világ. Ennek hatására a Vízöntők erősebbnek érzik magukat, mint valaha, az istenség és a csillagok támogatják őket, és ők is erősen bíznak saját magukban. Érzik, hogy ezentúl jól alakul a sorsuk, és eltökélt szándékuk megmutatni a világnak, kik ők, és mire képesek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek