KoktélPierce Brosnan sok kritikát kap, amiért telt idomú nőt szeret, de ő...

Pierce Brosnan sok kritikát kap, amiért telt idomú nőt szeret, de ő megvédi szerelmét: „Amikor rám néz, elgyengül a térdem”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Pierce Brosnan 1994-ben találkozott Keely Smith amerikai újságíróval Mexikóban, és az élete örökre megváltozott.

Amikor Pierce Brosnan és Keely Smith megismerkedtek, a színész éppen első felesége, Cassandra Harris elvesztésével próbált megbirkózni. Amikor Harris 43 éves korában elhunyt petefészekrákban, Pierce Brosnan több mint két évtizedes házasság után teljesen összetört, és kénytelen volt egyedül nevelni három gyermekét.

„Cassie nagyon pozitívan viszonyult az élethez. Úgy értem, neki volt a legcsodálatosabb energiája és életszemlélete. Szörnyű veszteség volt, és még most is az, és ezt időről időre a gyerekeimen is látom tükröződni.” – mondta Brosnan akkoriban a Hello Magazinnak.

De néhány évvel Harris 1991-es halála után, 1994-ben, a színész megismerkedett egy amerikai újságíróval Mexikóban, és a nő megváltoztatta az életét. Keely Smith segített neki kijutni a kétségbeesés és a gyász mélységeiből, és visszahozta őt az életbe.

„Keely mindig kedves és együttérző volt, és arra biztatott, hogy gyászoljam Cassie-t.” – mondta a színész a The Sun szerint. „Folyamatosan rá gondolok. Azt hiszem, Keely az én Sarkcsillagom, aki mindig vigyáz rám.” – tette hozzá. Miután másodszor is megtalálta a szerelmet, a színész 2001. augusztus 4-én feleségül vette Keely-t.

A párnak két saját gyereke született, és a közvéleményt is teljesen lenyűgözték, hiszen mindketten rendkívül vonzóak voltak, és úgy tűnt, tökéletesen illenek egymáshoz.

Bár tartós szerelmi történetük sokakat inspirált két évtized alatt, akadtak olyanok is, akik gonosz célzásokat és megjegyzéseket tettek Keely Smith megjelenésére, ami teljességgel indokolatlan és elfogadhatatlan.

Pierce Brosnan nemrég, a 20-ik házassági évfordulójuk alkalmából gyönyörű üzenettel tisztelgett a felesége előtt: két képet osztott meg önmagukról 20 év eltéréssel, és azt írta: „Boldog évfordulót drága Keely, a szerelmem örökké veled nő.” A megható szavak megragadták kapcsolatuk lényegét, ami kiállta az idő próbáját. De egyesek, ahelyett, hogy egyszerűen gratuláltak volna a párnak, keményen kritizálni kezdték Smith külsejét, különös tekintettel a súlyára.

Keely Smith teste sokat változott két szülés után, és bár férje továbbra is ugyanúgy szereti őt, úgy tűnik, néhányan egyszerűen nem tudják elfogadni a tényt, hogy egy olyan jóképű férfi, mint Brosnan, miért kötelezi el magát valaki olyan mellett, aki nem felel meg a hagyományos szépségideálnak. Hogy maradhatott Brosnan, aki egykor a James Bond filmek sztárja, és Hollywood egyik legpartiképesebb agglegénye volt, Smith mellett, aki ma már korántsem az a bombázó, aki valaha volt – kérdezték a rosszindulatú kritikusok.

Hogy lehet az, hogy egy ilyen sármos, gazdag és befolyásos férfi egy átlagos külsejű nővel van? Nos, Brosnan számára a válasz rendkívül egyszerű: felesége iránti szerelme mélyebb a hagyományos szépségideáloknál, és gyönyörű személyiségét találja a legvonzóbbnak benne. Az embereknek pedig emlékeztetniük kellene magukat, hogy a testünk folyamatosan változik, és nem mindig felel meg a szépségideálnak.

Ahogy valaki öregszik, a prioritásai megváltoznak, és a világ nem akörül forog, hogy belefér egy adott ruhába, vagy sem. Szerencsére Brosnan pontosan tudja ezt, és ha kell, meg is védi a feleségét. Egy interjú során Brosnan felidézett egy esetet, amikor egy családi barát műtétet javasolt a súlycsökkentés érdekében. A 68 éves színész azonban világossá tette, hogy ő szereti felesége vonalait, és egyáltalán, megjelenésének minden aspektusát: „Szeretem az életerejét, a szenvedélyét. Amikor Keely rám néz, elgyengül a térdem.” – mondta a színész a The Sun szerint.

Valójában Keely Smith személyisége volt az, ami meghódította Pierce Brosnan szívét.

„A múltban őszintén szerettem őt a személyiségéért, nemcsak a szépségéért, és, most, hogy a gyerekeim anyja, még jobban szeretem, nagyon büszke vagyok rá, és mindig arra törekszem, hogy méltó legyek a szerelmére.” – mondta Pierce Brosnan a Hollywood Starnak. A színész továbbra is piedesztálra helyezi párját, tiszteli és szereti őt mindazokért a szerepekért, amiket az életében betöltött.

Fotó: Pierce Brosnan/Instagram, Pierce Brosnan/Instagram

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek