KuriózumParanormális hangokat hallasz? Ne ijedj meg, most mindenre fény derül!

Paranormális hangokat hallasz? Ne ijedj meg, most mindenre fény derül!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha te is azon emberek közé tartozol, aki olykor-olykor fura zajokat, zörejeket, hangokat hallanak, és hiába kérded a melletted lévő embert, hogy ő is fültanúja volt-e mindannak, aminek te, hiszen szinte mindig nemleges választ kapsz, és még furán is néznek rád, akkor most mindent megtudhatsz, hogy mi állhat ezen fura jelenség hátterében.

Paranormális hangokat hallasz? Ne ijedj meg, most mindenre fény derül!

1. Negatív energiák

Leggyakrabban valamilyen negatív történet lehet kihatással az életedre, amitől bizonyos hangok csendülhetnek fel a fejedben. Ilyenkor arra figyelj, hogy valóban negatív érzelmi állapotban vagy, vagy sem, mert ha igen, akkor próbálj megszabadulni a nyomasztó érzésektől, és ha sikerül, ezek a fura hangok is elmaradnak.

2. Félelem

Ne félj ezektől a hangoktól, mert ha felerősödik benned a félelem, a hangok is erőteljesebbé válhatnak. Ha kontrollálni tudod az érzéseidet, akkor képes leszel a közérzeteden is változtatni, és a zavaró hangok idővel megszűnnek.

Ezt már olvastad? 9 jele annak, hogy idős lélek vagy

3. Ne félj a magas hangoktól

Ha arra leszel figyelmes, hogy párszor magas hangot hallasz a fejedben, ne ijedj meg, mert ez pozitív dolgot jelent, mégpedig azt, hogy abban a pillanatban valaki szeretettel gondolt rád.

4. A mély hangok nem jók

A mélyebb lejtésű hangoknak negatív jelentésük van, amelyek rossz közérzetet okozhatnak. Igyekezz ilyenkor csak jó, szeretetre méltó, hálás dolgokra gondolni, mert ez segíthet a hangok elnémításában.

És ezt már olvastad? 5 jel, hogy a szellemi vezetők próbálnak kapcsolatba lépni veled!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek