HoroszkópŐszi horoszkóp: a november a gyorsaság jegyében telik, ezekre hívja fel a...

Őszi horoszkóp: a november a gyorsaság jegyében telik, ezekre hívja fel a figyelmet az asztrológus

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szeptember és október számos kihívást állít velünk szembe, de a november sem lesz sokkal nyugodtabb. Legalábbis 4-ig, ameddig Merkúr, illetve 14-ig, amíg a Mars retrográdja tartani fog.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mit kell tenniük az egyes állatövek szülötteinek, hogy kevésbé érintsék őket ezek a szokatlan asztrális mozgások.

A Kosoknak óvatosnak kell lenniük a tekintetben, hogyan reagálnak érzelmileg a körülöttük lévő emberekre. Ne csattanjanak fel már az első másodpercben, legyen türelmük végig hallgatni mások mondanivalóját, és ne az első benyomások alapján vonják le saját következtetéseit. Jó lesz figyelni a pénzügyekre is, mert lehet, hogy elfelejtettek kifizetni valamit, ezért ajánlott e tekintetben rendet tenni maguk körül! A munka területén viszont nagyon jól állnak ebben az időszakban, tele vannak energiával, az új tevékenységek elkezdésének szempontjából, azzal az egyetlen pontosítással, hogy ajánlott elkerülniük a projekt elindítását a Merkúr visszavonulásának ideje alatt.

A Bika jegyében születetteknek óvatosan kell gondolkodniuk és felépíteniük saját valóságukat, mert nagyon gyakran a Bika által létrehozott valóság nincs összhangban a mindennapok történéseivel. Óvatosabbnak kell lenniük, ami a kapcsolataikat illeti, mert valaki megpróbálja becsapni őket, és itt arról beszélünk, hogy fennáll annak a veszélye, hogy a párkapcsolatában megcsalják. A Bika számára az ősz további része energiával, vitalitással, kemény munkával és sok kreativitással lesz tele.

Az Ikrek konfliktusokra, veszekedésekre vagy akár a baráti kapcsolatok megszakítására is számíthatnak ebben az időszakban. Az egészségi állapotra való odafigyelés nagyon lényeges, mely különösen a légzőszerveket érinti. Jó lesz néhány vizsgálatot elvégezni, de ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül meg fog betegedni, viszont jó az elővigyázatosság. A munkahelyen előfordulhat, hogy valaki vagy áhítozik a helyére, vagy megpróbál hazudni néhány eredményről, esetleg rossz fényben tünteti fel az Ikrek személyét. Az ősz erősségei az Ikrek számára: megsokszorozza az anyagi lehetőségeket, ugyanakkor tisztázhatja a meglévő szerelmi helyzetet.

A Ráknak ajánlott a figyelemét a karrierjére fókuszálnia. Ez az a csata, ahol oroszlánná kell változnia és győznie kell ebben az élettervben. A családban meg kell oldani a házhoz, az örökséghez és a családi dokumentumokhoz kapcsolódó néhány problémát. De legyen nagyon óvatos, mert problémák lehetnek ezekkel a dokumentumokkal. Ezen időszak erőssége arra a pillanatra utal, amikor a saját elméjében és testén eszközölhet változtatásokat.

Az Oroszlánnak jobban kell figyelnie saját életére, mert az élethez való hozzáállása általában a saját testéhez való hozzáállását is tükrözi. Ezért fontos, hogy ebben az időszakban jobban koncentráljon önmagára és kevésbé másokra, jobban törődjön önmagával és kevésbé mások problémáival. Tehát az Oroszlánnak éberen figyelnie kell önmagát és a testével való kapcsolatát. Ugyanakkor nem javasolt számára, hogy november 14-ig messzire utazzon, mert fennállhat a rá leselkedő veszélyek lehetősége. Ezen időszak erős pontja a karrierje, és a nagymértékű bizonyítási vágya, melyhez kitűnő egészségi állapot társul.

A Szűznek a következő néhány hónapban oda kell figyelnie a bankokkal fenntartott kapcsolataira. Lehet, hogy lehetősége lesz találni egy jobb hitelkalkulációt, vagy megszerezni egy sor dokumentumot. Ugyanakkor ajánlott a fokozott figyelem a pénz elköltésével kapcsolatosan. A 2020 őszén meghozott döntések gyümölcsei közép- és hosszú távon, azaz öt, tíz év múlva érnek be teljességgel.

A házas Mérlegnek körültekintőnek kell lennie, mert most, ősszel, a hosszú távú kapcsolatok és a házasság szempontjából olyan dolgok kerülhetnek felszínre, amelyeket eddig a szőnyeg alá söpörtek. Sok Mérlegnek tisztáznia kell partnerével, hogy együtt maradnak-e továbbra is vagy sem, ugyanakkor ez az időszak sok kihívást tartogat számukra pénzügyi területen is. Ezért nem érdemes kockáztatni, ehelyett élvezzék a barátoktól kapott támogatást.

A Skorpió vigyázzon a munkahelyén, mert ott valódi konfliktusokra kerülhet sor, hiszen itt zajlanak azok a kulissza harcok, amelyeket a Skorpió egyáltalán nem szeret. Lehetséges, hogy hirtelen ellenségek jelennek meg a semmiből, melyek veszélyeztetik társadalmi helyzetét. Maximálisan figyelnie kell arra, hogy miként mutatkozik be környezetében, mert az minden apró hibáját felfedezi. A jó hír az, hogy a Skorpió kommunikációs készsége hibátlan: kipipálja egyesével a felmerülő problémákat, ráveszi az embereket, hogy vegyék figyelembe ötleteit. Idén ősszel a Skorpió aktivizálja baráti társaságát, remekül teljesít a vizsgák terén, feltéve, hogy nem folyamodik csaláshoz.

A Nyilas számára az asztrológusok azt ajánlják, hogy vigyázzon, kibe szeret bele, mert ez a kapcsolat nem lesz konfliktusmentes. Röviden, vigyázzon az ősszel induló szerelmi történetekre, mivel lehet, hogy olyan emberrel hozza össze a sors, aki teljesen eltér az eddigi mintáktól, és a kapcsolat alakulása attól függhet, hogy mennyire rugalmas a Skorpió. Ugyanakkor vigyázzon a gondolataira is, próbáljon a lehető legpozitívabb lenni mindenben. Más szóval, idén ősszel lehetősége lesz elintézni a pénzügyi területen adódó problémákat és megismerni új és érdekes állásajánlatokat.

A Baknak elővigyázatosnak kell lennie rokonaival fennálló kapcsolataiban, amelyek megváltozhatnak, mivel konfliktusok merülhetnek fel a családban előforduló régi félreértések eredményeként, amelyek valószínűleg az örökléssel kapcsolatosak. Legyen nagyon óvatos a karrierjével kapcsolatban, mert az ősz ajánlotta lehetőségek ezen a területen nem a legjobbak. Jó lesz tartózkodni a munkahely változtatásoktól. Az ősz erős pontja a Bak számára a pénzzel kapcsolatos megérzések terén jelentkezik, mely vonatkozik úgy a megfelelő hitelkombinációkra, mint az életébe érkező új emberekkel kapcsolatos nagyon jó megérzésekre.

A Vízöntő ne feledjen figyelni arra, hogy mit és mennyit mutat meg saját otthonából, miről beszél és mennyit oszt meg másokkal önmagáról, mert fennáll annak a veszélye, hogy olyan titkokat oszt meg környezetével, melyeket egyáltalán nem kellene. Óvatosnak kell lenni az utazás terén is, és igyekezzen ezeket csak a rövid utazásokra korlátozni. Ellenkező esetben megtörténik, hogy kölcsönt kell felvennie, ugyanakkor felfedezhet új filozófiákat vagy életszabályokat, amelyek sokat segíthetnek számára majd a mindennapi tevékenységekben.

A Halaknak körültekintően kell eljárniuk a kiadásaikkal kapcsolatosan, ezért igyekezzenek mértékkel vásárolni, hogy ne kelljen pénzügyi kölcsönöket igénybe venniük. Ez az időszak nem előnyös számukra a hitelek felvételére. Itt az ideje, hogy hallgassanak a megérzéseikre, hogy aktiválják a szerelmi kapcsolatok területét, hiszen sok Hal új erőforrásokat talál a szerelmi viszonyok helyreállítására vagy a meglévő kapcsolatok fellendítésére.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek