BlogÍrd meg mit vár a gyereked a Jézuskától - Nyereményjáték

Írd meg mit vár a gyereked a Jézuskától – Nyereményjáték

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kedves olvasók, a filantropikum.com újabb nyereményjátékot hirdet. A karácsonyi ünnepkör a felnőttek és gyerekek számára is tele van várakozással.

az-alomlato-fiu

A szeretet egyik megnyilvánulása az ajándékozás és a jelképes Jézuska várás. Ahány gyerek annyi kis álom és várva várt ajándék. Ilyenkor születnek meg a gyerekek képzeletében a legvágyottabb ajándékok. Míg a kisebb gyerekeknek a szülők segítenek leírni azokat, a nagyobbak már maguk vetik papírra kívánságaikat. Merész kérések vagy kis apróságok mind a gyerekek gazdag képzeletvilágát tükrözik.

A játék alkalmával lehetőség nyílik megosztani, hogy milyen levelet írt a gyereketek a kis Jézusnak, illetve hogy mi az amire vágyik. Cserében a filantropikum.com a nyertest Kriza János – Az álomlátó fiú meséskönyvével lepi meg.

Mit kell tenned?

Írd meg nekünk hozzászólásban, hogy mit kért a gyereked a Jézuskától!

Figyelem: Csak az oldalon megírt hozzászólásokat vesszük figyelembe.
A hozzászólók közül sorsoljuk ki majd azt a szerencsés nyertes, aki az új évben már Az álomlátó fiú meséskönyvből olvashatja a szebbnél szebb meséket csemetéjének.

Nyereményjáték időtartama: 2013 december 19. – 2013 december 30.
Nyereményhirdetés: 2013. december 31.

Játékunk lejárt, a szerencsés nyertes nem más, mint Poráczki Gabriella. Gratulálunk neki! Kérjük írjon nekünk az info(kukac)filantropikum.com címre!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek