HoroszkópOrákulum horoszkóp 2024. január 8-14. között!

Orákulum horoszkóp 2024. január 8-14. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Strength

Ezen a héten meglesz az erőd ahhoz, hogy elvégezd, amit elhatároztál, még akkor is, ha egyes feladatok nagyon kényszernek tűnnek. Jó szervezőkészségednek, alkalmazkodó képességednek, és kiváló megoldóképességednek köszönhetően most minden sokkal könnyebben fog menni. A kreatív éned maximális szinten működik, a cselekvésben belső inspirációt kapsz. Szánj magadnak időt a szórakozásra, mert felfrissíti a lelkedet, új perspektívákat hoz, növeli a személyes vibrációt.

Bika – One – Ring Circus

Szabadon választhatsz, hogy mit szeretnél, most könnyedén meg fogsz tudni tenni olyan dolgokat, amelyek boldoggá tesznek, és beteljesülést hoznak. Hallgass inkább az intuíciódra, mint arra, amit a körülötted lévők mondanak, még akkor is, ha jó szándékkal fordulnak feléd. Elég bölcsességet és tapasztalatot gyűjtöttél fel ahhoz, hogy a számodra legmegfelelőbb döntéseket hozd. Ez az időszak kiváló arra, hogy figyelmed a kapcsolataidra irányítsd, főleg azokra, amelyeket át kell alakítani, vagy tisztázni kell. Bízz azokban, akik támogatnak és ösztönöznek.

Ikrek – Coming Apart

Itt az ideje, hogy véget vess azoknak a dolgoknak az életedben, amelyek már nem szolgálnak téged. Bizonyos kapcsolatok és szerepek megváltoznak, bizonyos körülményeket pedig muszáj lesz figyelmen kívül hagynod. Hiszen ez a hét alkalmas lesz arra, hogy átértékeld céljaidat, értékeid, és ezekkel összhangba hozd a tetteidet. Tápláld a lelkedet azáltal, hogy azokat az élményeket választod, amelyek erőt adnak, és segítenek hitelesebbnek, spontánabbnak és élettel telibbnek érezni magad. Csak te tudod, mi a legmegfelelőbb táplálék a lelked számára.

Rák – Slow and Steady

Makacsul ragaszkodsz hozzá, hogy a dolgok az általad választott irányba és időben történjenek meg, ez a tulajdonságod pedig több bajt, mint sikert hozhat. Lassíts, lélegezz, ürítsd ki az elméd minden olyan gondolattól, amely nem ad nyugalmat. Ne legyél robotszerű, aki gondolkodás és érzelmek nélkül csak “csinálja” a dolgokat. A csend pillanata visszaadja neked az erőt, hogy tudatosan megteremtsd a valóságot, ami körülvesz. Ne feledd, hogy a gyümölcsöket akkor szedik le, amikor eléggé megértek.

Oroszlán – Magic Stream

Úgy tűnik, ezen a héten hajlamos vagy az árral szemben úszni, kényszeríteni a dolgokat, hogy úgy történjenek, ahogy szeretnéd. Jó, ha tudatosítod, hogy nem kényszerítheted ki az ihlet megjelenését, nem kényszeríthetsz rá valakit, hogy megszeresse magát, vagy olyan dolgot tegyen, amely végül kedvezőbb helyzetbe hozza. Próbálj egy kicsit lazítani, ne akarj állandóan tenni valamit. Minden válasz és lehetőség, amire szükséged van, itt van a jelen pillanatban, szóval csak figyelj és kapcsolódj egy magasabb rezgéshez.

Szűz – Talisman

A megszerzett tapasztalat egy olyan bölcsességet ad, amely segít felismerni az utad során felbukkanó akadályokat. Ismerős mintákba botlasz újra és újra, jó lenne ezeket elkerülni, nehogy ugyanazokat az eredményeket érd el, mint korábban. Pontosan tudod, hol tartasz, mindig megkapod a szükséges információt, és nincs más dolgod, mint aszerint cselekedni. Bízz benne, hogy a legjobb döntéseket fogod meghozni anélkül, hogy hibákat követnél el. Ezen a héten a jelen a kulcsszó számodra, kár lenne elszalasztani az adódó lehetőségeket.

Mérleg – Rock Bottom

Jó lenne, ha ezen a héten a figyelmedet az életedben előforduló függőségekre összpontosítanád. Legyen szó bizonyos egészségtelen étkezési szokásokról, viselkedési mintákról, amelyek alapján cselekszel, ezek tudatosítása és átalakulása más eredményeket is hozhat. Kérj útmutatást, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá, és hallgass az intuíciódra, mert csak az tudja megmondani, mi a legjobb számodra. Ne legyél a felfogásod áldozata, légy tudatában annak, hogy mindig azt kapod, amire abban a pillanatban szükséged van.

Skorpió – Dragon’s Lair

Ne hagyd figyelmen kívül a figyelmeztető jelzéseket, mert könnyen megtörténhet, hogy nem kívánatos élményben lesz részed. A héten számos kísértéssel találkozhatsz, légy óvatos, a fokozott figyelem megóvhat a konfliktushelyzetektől. Használd ki ezt a figyelmeztetést, mert segít kilépni egy ördögi körből, amelyben már egy ideje forogsz, és az eredmény elérése érdekében, válassz másik utat. Az utóbbi időben elkezdtél tudatosan több energiát és információt szívni magadba, jobban odafigyelsz a tested jelzéseire is.

Nyilas – Bone Collector

Ezen a héten rá fogsz jönni, hogy a múltad azért ismétli önmagát, hogy felhívja a figyelmedet azokra a leckékre, amelyeket eddig figyelmen kívül hagytál. A számodra ismerősnek tűnő minták azt jelzik, hogy itt az ideje, hogy változtass valamit a cselekvéseden, az adott helyzetben, és tudatosítsd ezt a tényt. Itt az ideje, hogy visszavonulj, és, ha eredményt szeretnél elérni, másként kell lépned. Használd fel az idők során megszerzett tapasztalatokat, legyél teljes tudatában a jelen pillanatnak, és cselekedj ennek megfelelően.

Bak – Field of Dreams

Ez a hét alkalmas arra, hogy felismerd és kihasználd az életedben rejlő hatalmas lehetőségeket. Legyen szó egy teljesen új projektről, vagy egy új megközelítésről, a siker garantált. Legyél tisztába azzal, hogy mit akarsz, mit érzel és hiszel, és cselekedj ennek megfelelően. Minden szükséges eszközöd megvan ahhoz, hogy megvalósítsd álmaidat, a magabiztosság pedig most nagy segítségedre van. Álmodj, cselekedj, törődj az életeddel, és élvezd a csodálatos eredményeket.

Vízöntő – Stuck in the Mud

Bár úgy tűnhet számodra, hogy elakadtál, semmi sem úgy alakul, ahogy szeretnéd, kifogytál az ötletekből, ez a hét mégis nagyszerű alkalom arra, hogy figyelmedet életed más területeire irányítsd. Csak figyeld meg, mi történik, különösen az életed azon területein, ahol elakadást tapasztaltál. A fény nem sokáig várat magára, egy új megközelítés tárul eléd. Választhatsz, hogy azt csinálod, amit szeretnél, vagy egy másfajta kreatív tevékenységbe kezdesz.

Halak – Solitude

Ezekben a napokban jobb, ha nem keresel válaszokat, nem akarod a dolgokat az egyik vagy a másik irányba elmozdítani. Inkább maradj csendben, fordulj befelé, ne gondolkozz, engedd, hogy a csend átáramoljon egész lényeden. Valóban, ez a hét alkalmasabb a tudatos visszavonulásra, mint az erőteljes cselekvésre. A végén meg fogsz lepődni, hogyan rendeződtek a dolgok, miközben figyelmed és energiád más irányba terelődött.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek