HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. szeptember 4-10. között!

Orákulum horoszkóp 2023. szeptember 4-10. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Into the Unknown

Az élet egy nagy kaland, sokszor akkor jelennek meg az új lehetőségek, amikor a legkevésbé számítasz rá. Most ez egy ilyen pillanat, bízz benne, hogy ez az új szakasz csodálatos dolgokat hoz el számodra. Csak lépésről-lépésre haladj, maradj türelmes, nemsokára az értékes kincsek fel fognak bukkanni az ismeretlenben. Ideje feladni a mérgező kapcsolatokat, ne engedd, hogy a megfelelési kényszer irányítson. Minden feltétel adott ahhoz, hogy a vágyaid teljesüljenek, és az Univerzum támogat, így egyre közelebb kerülhetsz az életcélodhoz.

Bika – Strength

Megvan az erőd ahhoz, hogy még a reménytelennek tűnő helyzeteket is jól kezeld. Az utóbbi időben egy kicsit próbára tett az élet, de nézd a pozitív oldalát, hiszen egyes emberi kapcsolataid egyre elmélyültebbek lesznek. Függetlenül attól, hogy mi történik, semmi sem tántoríthat el a fejlődés útjáról, képes leszel hasznosítani a rendelkezésedre álló kreatív energiákat. Ezenkívül gyógyító képességekkel is rendelkezel, amelyeket a gondolataiddal és szíveddel irányíthatsz. Használd okosan ezt a képességed.

Ikrek – Intention

Ezekben a pillanatokban jó lenne egy kicsit hátralépni, hogy világosabban, és egy új perspektívából láthasd a dolgokat. Ellenőrizd a szándékod, és tedd fel magadnak a kérdést, hogy mennyire őszinték bizonyos céljaid. Tudatában vagy a dolgok következményének? Nagyon fontos, hogy kellő önbizalmad és önértékelésed legyen most ezekben a pillanatokban. Vedd figyelembe mások álláspontját, még akkor is, ha nem értesz egyet velük; egyszerűen fogadd el a motivációikat, és mutass együttérzést az iránt, amit éreznek.

Rák – Flying

A várakozásnak vége, most végre learathatod a munkád gyümölcsét, közben pedig egy új perspektíva válik elérhetővé számodra. Minden feltétel összhangban van a legmagasabb céloddal, úgy tűnik, a dolgok kezdenek megvalósulni. Ne felejtsd el megőrizni az egyensúlyt a munka és a magánélet között, mert enélkül csökkenhet az energiád. Szánj napi 30 percet saját magadra, hogy fel tudj töltődni, utána sokkal nagyobb lesz a motivációd és a kedved is.

Oroszlán – Spirit of Place

Egy olyan konfliktushelyzetbe kerülhetsz, amely megakadályozza a belső békéd. Lazíts, engedd el azt az igényedet, hogy irányítsd ezt a nehéz helyzetet. Ha megtalálod a kérdésedben megbúvó alapvető igazságot, és nevén nevezed a dolgokat, akkor a keresett választ is hamarabb megtalálod. Legnagyobb erősséged a hitelesség, és itt az ideje, hogy felvállald a valódi érzéseidet és meggyőződéseidet. Ha elfogadod azt, aki vagy, magad és mások előtt, mélyebbé teszi a kapcsolataidat, mert tudni fogod, hogy azért szeretnek, amilyen vagy.

Szűz – Bone Collector

Tudatosan cselekszel, vagy a régi megszokott minták és elvárások irányítják az életed? A múltból, különösen a gyerekkorból származó sebek azt az érzést keltik még mindig benned, hogy valami lényegeset elloptak tőled. Lehetséges, hogy méltatlannak érzed magad valamire, nincs elég bátorságod, úgy érezd, hogy kihasználnak, nem szeretnek és csak kritizálnak. Nem számít, hogy milyen problémáid vannak, ez a kártyalap arra hívja fel a figyelmed, hogy valóban egy tökéletes lény vagy, korlátlan lehetőségekkel. Mindent, amit gyermekkorodban “elvettek” tőled, most esélyed van újra felépíteni.

Mérleg – Protecting Treasure

Ebben az időszakban próbáld egy kicsit átértékelni a barátságaidat, vizsgáld meg, hogy ki az, aki a legnehezebb helyzetben is ott van melletted. Semmi haszonnal nem jár, az, hogy félelemből kiszolgáltatottnak érzed magad egyes rokonaid előtt. Légy őszinte önmagadhoz, kövesd az álmaid, és próbáld egyensúlyban tartani a kapcsolataidban az “adok-kapok”-at. Hatalmadban áll minden olyan helyzetet megoldani, amely jelenleg foglalkoztat téged, és diplomáciai képességeid most valóban hasznodra válnak.

Skorpió – Compass

Lehetséges, hogy egy olyan időszakban vagy, amikor fogalmad sincs, mi miért történik, vagy mit kell tenned, mégis csodálatos új élmények várnak rád. Hallgass a szívedre, így biztosan megtalálod azt az utat, amely a lehető legjobb számodra. Csak az Univerzum vagy egy magasabb hatalom vezérelhet téged. A pénz, az anyagi javak és a presztízs megszerzése nem segíthetnek megtalálni az igazi utat. A legfontosabb dolgokat az utazás során tapasztalhatod meg.

Nyilas – Encouragement

Ahogy egy anya támogatja gyermekét az élet első lépéseinek megtételében, úgy az Univerzum is arra ösztönöz, hogy tedd meg az első lépéseket. Csodálatos dolgok várnak rád, de lépned kell annak érdekében, hogy felfedezhesd őket. Ahelyett, hogy túl sok időt töltenél a négy fal között, az otthonodban, az irodában, inkább menj ki a természetbe, mert hatására felélénkülnek a gyógyító energiák, és az egész látásmódod megváltozik. Tekintsd ezeket a szabadban eltöltött pillanatokat olyan befektetésnek, amelyek végső soron hatalmas haszonnal járnak.

Bak – Slow and Steady

A kiegyensúlyozottság megteremtése érdekében ezen a héten jó lenne egy kicsit lassítani. A lelassulás több békét hoz, új utakat nyílhatnak meg előtted, és közelebb kerülsz ahhoz, amit el szeretnél érni. Figyelj arra, ami körülvesz, élvezd a nyugalom és a béke pillanatait. Kerüld el, hogy a rövid távú helyzetek, drámák vagy a körülötted lévő emberek kívánságai elvonják a figyelmed. Koncentrálj egy pozitív jövőképre, az álmaidra, és képzeld el, hogy azok már valósággá váltak. Emlékezz a magadnak tett ígéretekre.

Vízöntő – Magical Map Shifter

Ez a kártyalap abban van segítségedre, hogy tudatosítsd az életedben azokat az embereket, akik jelentős hatással vannak személyes fejlődésedre. Lehet, hogy találkozni fogsz egy olyan személlyel, aki arra ösztönöz, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, vagy egy olyan személlyel, aki segít kijutni a nehézségekből, és megmutatja a siker felé vezető utat. Figyelj azokra az emberekre, akik manapság keresztezik az utadat, és arra késztetnek, hogy elgondolkodj az utadon. Maradj éber, talán ez egész nézőpontod megváltozik arról, hogy ki vagy, és miért vagy itt.

Halak – Making a Choice

Bár kényelmesnek tűnhet, nem az a megoldás, hogy másokra bízod a felelősséget. Ha hagyod, hogy mások döntsenek helyetted, az nem könnyíti meg a dolgokat. Még ha félsz is szembenézni döntéseid következményeivel, ne köss kompromisszumot: mindig van más választásod. Légy teljesen őszinte magaddal a döntéseid mögött meghúzódó okokat illetően, és akkor megláthatod, hogy változtatni kell a dolgokon. Bízz egy kicsit jobban az érzéseidben, az intuíciód pontosan irányít.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek