HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. szeptember 25. és október 1. között!

Orákulum horoszkóp 2023. szeptember 25. és október 1. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Dry Dessert

Ha ebben az időszakban úgy érzed, hogy nincs ötleted, és a lehetőségek elérhetetlennek tűnnek, ne aggódj, előtted áll az egész hét. Takarékoskodj az energiáddal, bizonyos helyzetekbe ne fektess túl sok érzelmet. Ezek a napok tökéletesen alkalmasak az önvizsgálatra, fedezd fel mik az értékek és a prioritások az életedben. Mindehhez szükséges, hogy figyelmedet kívülről, a dolgok felszínéről lényed legmélyére irányítsd, és fedezd fel, mi rejtőzik ott.

Bika – Protecting Treasure

Bár ez az időszak láthatóan tele van kockázatokkal, alapvetően megvan az a képességed, hogy teljes biztonságban, a külvilág zajától távol maradva cselekedj. Különféle jelzéseket kapsz, koncentrálj befelé, és próbáld értelmezni őket. Maradj őszinte és önazonos, állj ki a saját igazságod mellett, próbálj meg különbséget tenni a valóság és a “fikció” között, elkerülve ezzel a rád irányuló manipuláció minden formáját.

Ikrek – Goblins

Ebben az időszakban nehéz lehet mások problémáival foglalkozni, mert azok igen mély hatást gyakorolhatnak rád, főleg, hogy most sokkal sebezhetőbb és manipulálhatóbb vagy. Ne engedd, hogy a körülötted lévők problémái újra felnyissák a régi sebeket, heves reakciót váltsanak ki. Próbáld megőrizni a nyugalmad és a tisztaságod. Az együttérzés és a szeretet fontos ezekben a napokban, teljesen természetes, ha bizonyos “korlátokat” állítasz fel a saját védelmed érdekében.

Rák – Solitude

Úgy érezd, hogy egy kis magányra és befelefordulásra van szükséged, vigyázz, nehogy az elszigeteltség csapdájába ess. Itt az ideje, hogy egy kicsit több időt tölts a barátaiddal, élvezzétek a csodálatos pillanatokat, a jó hangulatot. Jelen pillanatban a magány nem a legjobb megoldás, mert könnyen negatív gondolkodáshoz vezethet. Az együtt töltött idő segít abban, hogy meghalld, amit tudnod kell, hogy megkapd a keresett üzeneteket, és felismerd, hogy szeretnek, és soha nem vagy egyedül.

Oroszlán – Metamorphosis

Ezt az időszakot úgy is felfoghatod, mint egy olyan időszakot, amelyben jelen van a káosz és a bizonytalanság, de még mindig hatalmas lehetőség van az átalakulásra. Hajlamos vagy általában a legrosszabbra számítani, amikor az elnehezedés jelei megjelennek, de bízz benne, hogy minden jól alakul, és végre szabadon kifejezheted magad. Nem vagy áldozat! Az átmeneti kényelmetlenségeket leküzdve feltárul a benned lévő szépség.

Szűz – Commitment

Ezen a héten egy szerződésmegkötés vagy egy fontos feladat kerül előtérbe. Jó lenne, ha nagyobb figyelmet fordítanál a részletekre, főleg arra, hogy mit érzel, hogy megóvhasd magad az esetleges csalódásoktól. Ne támassz túl nagy elvárásokat saját magaddal szemben. Ebben az időszakban ajánlott elszakadni bizonyos kötelezettségvállalásoktól, ígéretektől, amelyek már nem egyeznek meg azzal, amit szeretnél. Próbáld egy kicsit objektíven szemlélni a dolgokat, vedd fontolóra akár a kompromisszumot.

Mérleg – Storm Fields

Ez a hét meglehetősen kaotikus lesz, sőt akár kényelmetlen is lehet. Felszínre kerül néhány megoldatlan probléma, ami már régóta foglalkoztat, és most eléggé sürgőssé válhat a dolog. Ne feledd, nem minden vihar pusztító, és az, amellyel szembesülsz, új kiindulópontot jelenthet számodra, új lendületet hozhat azokhoz a törekvésekhez, amelyeket az utóbbi időben elhanyagoltál.

Skorpió – Magic Prayer

Ezen a héten különböző jelzéseket kapsz, amelyek arra hívják fel a figyelmedet, hogy az árral szemben úszol, vagyis az általad a kívánt irányba tett erőfeszítések nem hozták meg a várt hatást. Éppen ellenkezőleg, felemésztik az energiádat, és megfosztanak erőtől és inspirációtól. A legmegfelelőbb megközelítés az lenne, ha feladnád a “próbálkozást”, és elmerülnél a jelen pillanat nyújtotta élményben. Talán szükséged lenne egy kis szünetre vagy egy pillanatra, hogy kapcsolatba léphess kreatív erőforrásaiddal, vagy válasz más utat.

Nyilas – Rock Bottom

Ezen a héten néhány ismétlődő, függőséget okozó minta arra hívja fel a figyelmed, ahogy bizonyos helyzetekben viselkedsz. Mindez azért történik, hogy tudatosuljon, hogy másképp kell csinálnod a dolgokat, ha más végeredményt szeretnél elérni. Szólhat bizonyos ételfüggőségekről, amelyek egészségtelennek bizonyulnak a szervezeted számára, de akár arról is, ahogyan másokkal kommunikálsz. Ez utóbbinak az lehet az eredménye, hogy olyan reakciót kapsz, amivel nem értesz egyet. Itt az ideje, hogy engedd, hogy a belső igazságod vezéreljen.

Bak – Mountain

Néha ami leküzdhetetlen akadálynak tűnik, az nem más, mint egy kihívás, hogy kreatív és új megoldást találj. Ne feledd, mindig van más lehetőség, a lényeg, hogy legyőzd azt a dolgot, amely a sikered útjában áll. Próbálj maximálisan alkalmazkodni a körülményekhez, ahelyett, hogy elleneznél vagy harcolnál ellenük. Maradj türelmes, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb lehetőséget. Ha a közvetlen megközelítést választod, haladj lépésről lépésre, ne kapkodj!

Vízöntő – Education

A makacsság és a mindent tudni akarás, és hogy bármi áron igazad legyen, nem hozza el a kívánt eredményt. Attól tartasz, hogy olyan embernek gondolnak, aki kevesebbet tud a kelleténél? A bölcsességnek semmi köze a felhalmozott tudás mennyiségéhez, fontosabb, hogy maradj nyitott, és ismerd be, hogy ezt most nem tudod. Maradj kíváncsi, és engedd, hogy a felmerült kérdések felszínre hozzák a legmegfelelőbb válaszokat a belső lényedből.

Halak – Sad Embrace

Ebben az időszakban a központi téma a veszteség, és ez összefügghet egy régebbi álom, egy kapcsolat vagy bizonyos személy eltűnésével. A kihívás az, hogy elfogadd a veszteséget, hogy helyet adj valami újnak az életedben, vagy hagyd, hogy egy fontos változás megtörténjen. Másrészt a “veszteség” érzése akkor is megjelenhet, ha bizonyos elvárások nem teljesülnek, és szomorúság vagy harag lesz úrrá rajtad. Engedd el magad, ne görcsölj, tapasztald meg ezeknek a napoknak az ajándékait.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek