HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. november 6-12. között!

Orákulum horoszkóp 2023. november 6-12. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Kondicionálás

Eljött az idő, hogy szembenézz a tükörképeddel, hogy megtörd a mások által támasztott feltételeket, és elkezdj bízni önmagadban. A kívülről erőltetett személyiséget feladva felfedezheted a legbensőbb éned. Azáltal, hogy állandóan a drámai helyzetekre összpontosítasz, a boldogtalanságot és sikertelenséget vonzod az életedbe. Próbálj úgy tekinteni az életedre, mint egy filmre, aminek tudod, hogy a vége happy end lesz. Abban a pillanatban, amikor a figyelmedet a pozitív dolgokra irányítod, pozitív változások indulnak el az életedben.

Bika – Skizofrénia

Egy igen nehéz időszakon mész keresztül, amikor úgy érzed, hogy az elme kettős és határozatlan aspektusa irányít. Az egyetlen kiút ebből a dilemmából, ha elfogadod mind a két lehetőséget, de azt, amely nem hasznos számodra, elengeded. A legjobb, ha a szívedre hallgatsz, hiszen minden válasz, ami a legfőbb javadat szolgálja ott található. Az elakadás mélyen a szívedbe gyökerezik, minden bizonnyal egy számodra fontos személlyel, például az anyáddal, feleségeddel, barátoddal, nővéreddel vagy lányoddal való kapcsolatból ered. A negatív gondolatok lelassítják és blokkolják annak a megnyilvánulását, amit akarsz.

Ikrek – Lépésről-lépésre

Ez a kártyalap azt akarja elérni, hogy a figyelmedet arra irányítsd, ami “itt és most” történik. Nyisd ki a szíved annak, ami az utadba kerül, a jelen pillanatban anélkül, hogy attól rettegnél, hogy elbuksz. A figyelmedet az erősségeidre irányítsd, és ne arra, amit gyengeségnek tartasz. A jó részeid közé tartozik a szerető szíved, a tiszta szándékaid, a készségeid, a hobbid vagy a birtokodban lévő tehetséged. Minél inkább értékeled a pozitív tulajdonságaidat, annál erősebbé válsz. Vedd körül magad szeretettel.

Rák – Útmutató

A legbelső lényed próbál vezetni téged, megmutatva, merre menj. Bízz abban, amit érzel az adott helyzetben érzel, engedd el a kétségeid. Tisztában vagy vele, mit kell tenned, és ha a hozzád közel állók nem támogatnak, tudd, hogy a legmagasabb energia mindig támogat. Hagyd figyelmen kívül a kritikát, a szkepticizmust, kerüld azokat a helyzeteket és embereket, akiknek nincs pozitív gondolata rólad, mert csak te tudod, mi a jó neked. Védd magad a félelem alapú energiáktól azáltal, hogy magad köré vizualizálod a gyógyító fény fehér gömbjét.

Oroszlán – Reneszánsz

Függetlenül attól, hogy éppen melyik szakaszban vagy, vedd észre, hogy most minden lépés magasabb szintre vezet, ha megengeded. A növekedés és a változás időszakát éled, és mindened megvan, amire szükséged van álmaid és céljaid megvalósításához. Vedd tehát a bátorságot, hogy megtedd az első lépést a kívánt irányba, anélkül, hogy mások megerősítésére várnál. Ha úgy érzed, hogy ez neked való, tölts több időt a természetben, növényekkel, fákkal és állatokkal körülvéve, mert ez pozitív energiával tölt fel és ihletet ad.

Szűz – Lassulás

Itt az ideje, hogy függetlenedj a magaddal vagy másokkal szemben támasztott elvárásaidtól, és vállald a felelősséget az általad teremtett illúziókért. Szentelj időt a legfontosabb céljaidra, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy korábban kell kelj vagy később fekszel le. Ez az időszak kiváló arra, hogy olyan projekteken dolgozz, amelyek közel állnak a szívedhez. Tedd ezt meg még akkor is, ha összezavarodsz egy kicsit vagy félsz. Büszke leszel arra, hogy időt és energiát fektetsz abba, amit értékesnek tartasz, hiszen ezáltal tulajdonképpen önmagadba fektetsz be.

Mérleg – Barátság

A kártyalapon látható két láncos fa az igaz barátság lényegét szimbolizálja. Úgy tűnik, készen állsz egy igaz, mély, szeretetteljes barátságra anélkül, hogy másoktól függnél, vagy a körülötted lévőket túlságosan irányítanád. Ez az időszak megfelelő arra, hogy a múltból származó férfi személlyel (apa, volt férj, barát, testvér, fiú) kapcsolatos sebek begyógyuljanak, a teljes átalakulás lehetséges most. Ez a folyamat megnyitja az utat az egészséges és teljes kapcsolatok felé.

Skorpió – Bőség

A bőség a teljességből árad, a külső és belső világ elfogadásából. Lehetséges, hogy a beteljesülés hiánya abból adódik, hogy nem találod a másik feled, és túl hamar kijelented, hogy nem létezik. Fogadd el a körülötted lévőket olyannak, amilyenek, vedd figyelembe a véleményüket, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. A mások érzéseinek megértése, az együttérzés pozitívan átalakíthatja a hatalmi harc energiáját. Engedd el az állandó ellenállást.

Nyilas – Megalkuvás

Amikor kompromisszumot kötsz, felvállalod a belső igazságodat abban a reményben, hogy kapsz valamit cserébe – akár hatalmat, akár a körülötted lévők jóváhagyását. Válaszd a segítségkérést a kompromisszumok megkötése helyett, és próbáld megérteni, miért teszel olyan dolgokat, amelyek a valóságban nem hasznosak számodra. Nem számít, mit érzel, légy tudatában ennek a ténynek, és ez világossá teszi a helyzetedet. Ha a pénzügyek miatt aggódsz, kezdd el a bőségre irányítani a figyelmedet, ahelyett, hogy a pénz miatt aggódnál, mert az csak még több hiányt vonz. Engedd el a félelmet, tudatosítsd magadban azt, hogy minden rendben lesz.

Bak – Lustaság

Ez a kártyalap azt sugallja, hogy bár a teljes nyugalom pillanatában élsz, még nem érted el a végső úti célodat. Az utazásod nem ért véget, itt az ideje, hogy tovább lépj, új távlatokat fedezz fel. A lustaság negatív rezgés, energiahiány, zsibbadás állapota, egy hamis jó közérzetben tart, amelyet az elme hozott létre, hogy megtévesszen. Itt az ideje, hogy megtisztítsd szándékaidat, testedet és étrendedet, ez a harmonizáló folyamat áldás lesz számodra és a környezetednek is. Fókuszálj arra, hogy hogyan hozhatod ki a legjobbat magadból, hogyan “szolgálhatsz”, és minden sokkal jobban fog működni.

Vízöntő – Stressz

Úgy gondolod, hogy sokkal különlegesebb vagy, mint mások? Hogy, ha nem állítod be reggelre az ébresztőórát, nélküled a nap sem kel fel? A stresszt, ami úgy érzed elhatalmasodik rajtad, nem kívülről kényszerítik rád. Te saját magad hoztad létre. Koncentrálj a szándékodra, vágyaidra és prioritásokra, engedd el az állandó harcot és a görcsös erőfeszítéseket. Ebben az időszakban fontos az ellazulás, hiszen az erőltetett cselekvés szorongást és feszültséget eredményez. Olyan embereket és helyzeteket vonzasz magadhoz, akiknek hasonló szándékai vannak, a helyzet, amelyben éppen vagy, könnyen pozitívvá változtatható.

Halak – Átalakulás

Eljött az idő, hogy elszakadj és elfogadd az eddig átélt fájdalmat, szomorúságot vagy nehézségeket. Ez a folyamat hatalmas átalakulást hoz magával. Hatalmadban áll meggyógyítani és megváltoztatni minden olyan helyzetet, amely kellemetlenséget okoz, kezedbe véve az irányítást életed minden területén. Mindenekelőtt döntsd el, hogy mit szeretnél, vedd számba a számodra elfogadható vagy elfogadhatatlan feltételeket. Ha úgy érzed, útmutatásra van szükséged, kérj segítséget. Beszélj nyíltan és őszintén arról, amit érzel, add fel a passzív várakozást, engedd meg magadnak, hogy azt tedd, amit jónak érzel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek