HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. március 6-12. között!

Orákulum horoszkóp 2023. március 6-12. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Kaland

Akárcsak egy kíváncsi gyerek, tele lelkesedéssel vágsz bele ezen a héten az új lehetőségekbe. Bár az ismeretlen vonz, és arra késztet, hogy elhagyd a komfortzónádat, a bizonytalanság érzése egy kissé visszatart a cselekvéstől. Egy dolog biztos: maga a keresés az az elem, amely segít a fejlődésben és egy új jövőkép kialakításában. Lépkedj magabiztosan az előtted megnyíló úton, hagyd magad mögött a félelmet, a kétségeket, most minden lehetséges.

Bika – Feltétel nélkül

Itt az ideje, hogy bízz magadban, hogy felvállald és megmutasd az egyéniséged, azt a csodálatos személyt, amelyet hosszú évek során felépítettél és fejlesztettél. Fordítsd az időd és a figyelmed azokra a képességeidre, amelyek által kifejezheted a tehetséged. Lehet szó akár munkáról, akár egy hobbiról, a lényeg, hogy szenvedélyesen és nagy boldogsággal végezd. Ne állj be csak azért a sorba, mert úgy érzed, hogy ott biztonságosabb.

Ikrek – Utazás

Ez a hét a változás, a mozgás jegyében telik. Lehet, hogy úgy döntesz, hogy elköltözöl, de az is lehet, hogy eljött az ideje a belső utazásnak, fejlődésnek. Bárhogy is választasz, ez a kártyalap azt jelzi, hogy engedd könnyedén megtörténni a dolgokat az életedben, az egyetlen fontos szempont most az öröm kiteljesedése. Az elfogadás és az ismeretlen felé történő nyitott hozzáállás új embereket és tapasztalatokat hozhat az életedbe. Tölts több időt gyerekek társaságában.

Rák – Újjászületés

A fejlődés és változás időszakát éled, amelyben látszólag ok nélkül léphetsz át egyik állapotból a másikba. Légy jelen és bízz abban, ami történik, felismerve, hogy ez az állapot magasabb szintre, új lehetőségek felé vezet. Ez az a pillanat, amikor új emberek és projektek jelennek meg az életedben, amelyek kihívást jelentenek, hogy kitörj a mintákból, és megmutasd kreativitásodat és kalandvágyadat. Ne feledd, hogy saját magadról leginkább a kísérletezések során tanulhatsz. Vigyázz magadra mind testileg, mind lelkileg ezekben a napokban.

Oroszlán – Őrület

Ebben az időszakban az intuíció az, ami vezérel a helyes döntések meghozatalában. Bár cselekedeteid egyesek számára igencsak “őrültségnek” tűnhetnek, a magabiztos fellépés, a “minden rendben van”, látványos eredményekhez vezet. Minden egyes lépés olyan, mint egy ugrás a semmibe, de az optimizmus, a tisztaság és az ártatlanság vezetni fog ezen az úton. Életed minden tapasztalata erőssé és bátorrá tett, és most olyan helyzetben vagy, hogy ezeket a tulajdonságokat mesterien használhatod egy új projekt elindításakor. Megtörténhet, hogy elindítod a saját vállalkozásod vagy tanulsz valami újat.

Szűz – Harc

Általában a körülötted lévők előtt páncélt, álarcot viselsz, legbelül egy igazi küzdelem folyik az átérzett fájdalom és aközött, hogy ebből mennyit mutatsz ki. Ideje feladni ezt a küzdelmet, megbocsátani, és inkább szeretettel körülvenni magad. Azzal, hogy elrejted a sebeid, csak megakadályozod a gyógyulást. Minden egyes seb az életed része, tekints rájuk együttérzéssel és távolságtartóan, és engedd, hogy az élet tovább áradjon. Vigyázz a fizikai testedre, táplálkozz egészségesen, sportolj, és lehetőleg kerüld a méreganyagokat.

Mérleg – Semmi különös

Fedezd fel újra az életed apró dolgait. Foglalkozz több időt a gyerekekkel, segítsd őket, nyitott szívvel és lélekkel forduljanak a szeretet felé, ösztönözd őket, hogy lelkesen végezzék a feladataikat, hogy besegítsenek a háztartásban. Tedd mindezt örömmel, és hagyd, hogy ezeknek a pillanatoknak a békéje és harmóniája átöleljen. Vedd le az álarcot, engedd el az aggodalmakat, és emlékeztesd magad arra, hogy “a boldogság a kis dolgokban rejlik”. Ez egy pozitív energiákkal teli hét, amikor magad mögött hagyhatod mindazokat a tevékenységeket, amelyek nem képviselnek téged.

Skorpió – Feladás

Bár az életedet általában az érzelmek befolyásolják, most végre eljött az a pillanat, amikor a vágyaktól és az eredményektől elszakadva tisztán láthatsz. Vedd a kezedbe életed gyeplőjét, és vállald el a vezető pozíciót, mert készen állsz rá. Ha épp most mentél keresztül egy olyan helyzeten, amikor azt gondoltad, hogy “ideje lenne, ha valaki tenne már valamit” akkor jó, ha tudod, hogy ez a valaki te vagy. Még ha nem is érzed készen magad erre a lépésre, légy magabiztos, indulj el kis lépésekben, és meglátod, minden jól fog alakulni.

Nyilas – A világ közepe

Ezen a héten fontossá válik a kommunikáció, a belső gazdagság megosztása másokkal. Ez az a pillanat, amikor te is hozzájárulhatsz azzal, hogy nagylelkűen átadod a körülötted lévőknek a tapasztalataidat, mindazt, amit ennyi év alatt tanultál. Lépj ki az elszigeteltség magányából, élvezd az életet, találkozz számodra kedves emberekkel, add azt, ami vagy, anélkül, hogy bármit is várnál cserébe. Szabadítsd fel elmédet, és összpontosíts az igazságra, engedj teret a spirituálisnak, és a lelki tápláléknak. Minden szükséges erőforrásod megvan ahhoz, hogy boldog legyél.

Bak – Részvétel

Ez az időszak kiválóan alkalmas arra, hogy másokkal együttműködve megvalósíts egy nagyszabású projektet. Döntsd el, hogy beengeded az életedbe az örömöt az éneken, táncon, színjátszáson vagy nyilvános beszéden keresztül, ahelyett, hogy csak puszta néző lennél. Ez egy jó alkalom arra is, hogy megszabaduljunk a nehezteléstől, a szenvedéstől, és meglásd, hogy a világ, amelyben élsz, sokkal nagyobb terület, mint a saját megszokott kis környezeted. Fogadd el a kihívást, hogy túllépj határaidon, és egy nagyszerű és új terv részese legyél.

Vízöntő – Villám

Egy izgalmasabb időszakon mész keresztül, olyan előre nem látható helyzeteket generálva, amelyek kihívást jelentenek. Itt az ideje, hogy felfedezd a rejtett lehetőségeket, az élet ajándékait. Az első pillantásra reménytelennek tűnő helyzet nem más, mint jó alkalom arra, hogy élvezd a tiszta égbolt szépségét, a vihar utáni levegő frissességét. Egy másik nézőpontból való megközelítés világosságot hozhat, világosan feltárva az igazságot mindenkiről és mindenről. Ha fáradtnak érzed magad, koncentrálj befelé, vegyél néhány mély lélegzetet, és kérj ihletet.

Halak – Eltávolodás

Ezen a héten elszakadsz egy kapcsolattól, egy munkahelytől, egy erős érzelmi vonatkozású helyzettől, vagy életed egy olyan aspektusától, amellyel a közelmúltban azonosultál. Függetlenül attól, hogy melyik szempontot adod fel, új lehetőségek állnak előtted. Ne légy a körülmények áldozata, és ne feledd, hogy mindig dönthetsz abban, ami téged érint. Bölcs döntéseket hozhatsz meg azáltal, hogy felelősséget vállalsz önmagadért, életedért és boldogságodért.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek