HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. március 13-19. között!

Orákulum horoszkóp 2023. március 13-19. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról!

Kos – Lehetőségek

Nyugalommal és önbizalommal teli napok vannak mögötted, most végre tisztábban látod a kínálkozó lehetőségeket. Harmóniában vagy önmagaddal, és az élet pontosan azokat a dolgokat biztosítja számodra, amelyekre szükséged van. Fedezd fel azokat a dolgokat, amelyek megnyitják az utat előtted, soha ne add fel az álmaidat. Szórakozz, nevess, pihenj, amilyen gyakran csak tudsz. Ez a relaxáció friss ötleteket, spirituális kapcsolatot és energiát hoz számodra. Így könnyedén ki tudod fejezni a vágyaid, csodálatos és hasznos embereket vonzasz magadhoz.

Bika – Ragaszkodás a múlthoz

Ezekben a napokban olyan helyzetekbe sodorhat az élet, amelyek kellemetlen állapotot idézhetnek elő, ha ezeket a múltbeli tapasztalatok szűrőjén keresztül ítéled meg. Ne feledd, hogy a múlt olyan dolog, ami már nem tartozik rád, és ha referenciapontnak tekinted, az csak egy újabb akadály a fejlődésedben. A legfontosabb az, hogy jelen maradj, és ebből a térből hozz döntéseket. A világos döntések és az inspiráció fontos ahhoz, hogy meg tudd valósítani a változást. Ne hagyd, hogy az élet elmenjen melletted, éld meg minden pillanatát!

Ikrek – Kompromisszum

Ezen a héten jó lenne alaposan átgondolni azokat a helyzeteket, amelyek kompromisszumra csábítanak. Tárd fel a belső igazságod, mert különben kellemetlen íze lesz annak a haszonnak, amit a végén remélsz. Egy dolog szembesülni egy másik ember véleményével, megpróbálni megérteni az ő nézőpontját, és egészen más dolog tagadni vagy ellentmondani a saját véleményednek. Inkább kérd egy megbízható személy segítségét, aki külső szemszögből látja a dolgokat.

Rák – Elszigeteltség

A világ, amelyben élünk, már egészen kicsi korunktól arra “nevel”, hogy bátor álarcot öltsünk magunkra, amely mögött az igazi érzések rejtőznek, nehogy felfedjük a szenvedést. A sérüléstől és fájdalmaktól való félelem arra késztet, hogy néha még önmagadnak se valld be az igazat. Döntsd el, hogy feladod az ego által megszabott merev határokat, és térj vissza a lelkedhez és a szívedhez. Csak ezután léphetsz közvetlen kapcsolatba az őrangyaloddal, aki csendben várja, hogy az útmutatást kérd.

Oroszlán – Önbizalom

A hét energiája, és a saját erődbe vetett bizalomnak köszönhetően ragyogóan szembesülsz minden felmerülő nehézséggel. Sokkal tisztábban fogod látni azokat a lehetőségeket, amelyek hozzásegítenek a harmónia megteremtéséhez mind a munkahelyeden, mind pedig a magánéletben. Ne tervezgess most nagyon hosszútávra még akkor sem, ha a környezetedben élők állandóan számon kérnek. Az önbizalmadnak köszönhetően most meglátod a legjobb lehetőségeket, a fejlődésed pedig napról-napra egyre inkább szembetűnő lesz.

Szűz – Villám

Ez az időszak olyan lehetőségeket rejt magában, amelyek elsőre nem tűnnek túl kedvezőnek, de mindenképp kimozdítanak a komfortzónádból. Bár az eseményeknek láthatóan negatív konnotációja van, ami manapság történik, nagy hatással van az életedre, mert ebben a káoszban az átalakulás hatalmas lehetőségeket rejt. Tudatára ébredsz az erődnek és rejtett képességeidnek. Ezek a tapasztalatok nem azért jönnek hozzád, hogy valami rosszat hozzanak neked, hanem azért, hogy léted egy új szakaszába léphess.

Mérleg – Halogatás

Bár a szíved mélyén minden pillanatban határozottan tudod, hogy mit akarsz csinálni, de mégis valamilyen okból kifolyólag az utolsó pillanatban másképp döntesz. Gondolod, hogy holnap könnyebb lesz, vagy nagyobb biztonságban érzed majd magad? Úgy tűnik, hogy a halogatás egyetlen eredménye az elakadás nyomasztó érzése, amivel jelenleg is szembesülsz. Döntsd el, hogy abbahagyod a halogatást. A belső hangod a legjobb tanácsadó, és úgy vezet, hogy a számodra megfelelő úton haladj. Most onnan érkezik a segítség, ahol a legkevésbé számítasz rá.

Skorpió – Álom

Még mindig arról álmodozol, hogy egy különleges személy elhozza a boldogságot az életedbe. Jobb, ha elfogadod, hogy te vagy az egyetlen, aki elhozhatja neked ezt az állapotot, ne várd, hogy egyszercsak besétál az életedbe egy megmentő személy. Az igaz szerelem nem abban nyilvánul meg, hogy megpróbálod megoldani a másik szükségleteit, függővé téve őt tőled. Használd ki ezt a csodálatos időszakot, hogy jobban tudatosítsd a magány, elhagyatottság fogalmával kapcsolatos félelmeidet.

Nyilas – Megosztás

Ezen a héten minél több szeretetet, örömöt és nevetést szeretnél megosztani a körülötted lévőkkel, és ezáltal megnövekszik az energiatartalékod, így igazán kiteljesedettnek érzed majd magad. Ideje egy nagy lépést tenni, kilépni egy nemkívánatos helyzetből. Az Univerzum mindenben támogatni fog, legyen szó új munkahelyről, másik helyre költözésről vagy új projekt indításáról, minden eszköz kéznél van, hogy lépéseket tegyél az általad megálmodott irányba. Tápláld a tested és a lelked azáltal, hogy olyan dolgokat csinálsz, amelyek erőt adnak neked, és segítenek abban, hogy az életed kiteljesedjen.

Bak – Csend

Ezen a héten igen értékes tapasztalatoknak lehetsz birtokában, a belső béke állapotára már nem kell túl sokat várnod. Olyan mélyre juthatsz, ahol a csend eggyé válik magával az Univerzummal. Nincs semmi dolgod, nincs egy meghatározott irány, ahová mindenáron el kell jutnod, ezért töltsd olyan emberekkel az időd, akikkel egy hullámhosszon vagy, hogy átélhesd a béke és az öröm állapotát. Bízz a szívedben, az Univerzum most minden segítséget megad neked, hogy sikeresebb legyen az életed.

Vízöntő – Kaland

Valami új kerül az utadba ezekben a napokban, és arra késztet, hogy hagyd magad elcsábítani az ismeretlen varázsa által. A tervek, térképek, programok és szervezés olyan eszközök, amelyek most nem segíthetnek. Ebben a pillanatban a bizonytalanság az egyetlen módja a növekedésnek, csakúgy, mint a felbukkanó veszélyekkel való szembenézés, vagy az ismeretlen kihívások elfogadása. Itt az ideje, hogy készíts egy listát, amely emlékeztetni fog mindazokra a dolgokra az életedben és a körülötted lévő világban, amelyekért hálás vagy, és amelyek boldoggá tesznek.

Halak – Belső erő

Olyan eseményekkel szembesülsz ezen a héten, amikor teljesen tisztában leszel a belső erőddel és azzal, hogy mit tudsz elérni. Az erőt, amellyel megnyilvánulsz, az istenséggel való kapcsolatod és a belső igazságod táplálja. Ebből a térből szándékaid éber ritmusban kelnek életre, elismerést hozva számodra. Lehetséges, hogy olyan emberekkel találkozol, akik teljesen más rezgésszinten vannak, és megpróbálják lehúzni az energiádat. Kerüld el őket, amennyire csak lehetséges, és vedd körül magad azokkal az emberekkel, akikkel azonos hullámhosszon tudsz kommunikálni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek