HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. július 31. és augusztus 6. között!

Orákulum horoszkóp 2023. július 31. és augusztus 6. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Lassulás

Nem az a fontos, hová akarsz menni vagy milyen gyorsan utazol, hanem inkább az, hogy élvezd az utazás során megtett minden lépést. Eljött az ideje a lassításnak, a kikapcsolódásnak, a jelenlétnek. Szakadj el egy kicsit a célodtól, ne ragaszkodj görcsösen a célvonalhoz, ezáltal elérheted a béke és az öröm igazi állapotát. Ez az igazi meditáció, az élet igazi értelme: pillanatról pillanatra élni, közben pedig csodálatos élményekkel feltölteni magad. Add fel az elvárásokat, és fogadd el azt, ami van. Az otthonod ott van, ahol vagy, mindig a szívedben hordod.

Bika – Politika

Ideje levenni a maszkokat, tükörbe nézni, és megkérdezni magadtól, hogy tulajdonképpen ki vagy. Ha fáradtnak, feszültnek, boldogtalannak érzed magad, az azért van, mert túlságosan a kompromisszumok szerint élsz. Ha egy kapcsolat nem úgy megy, ahogy szeretnéd, ha a szolgáltatás nem olyan, mint szeretnéd, ha már nincs életerőd, az azért van, mert különféle szerepeket játszottál, valódi énedet rejtegeted álarcok mögé, hogy megvédd magad az esetleges szenvedésektől. Remélted, hogy így megkapod a szükséges figyelmet és szeretetet, de közben csak csalódás ért. Itt az ideje, hogy vállald az igazi éned, nyisd ki a szíved és élj úgy, ahogy szeretnél!

Ikrek – Fogékonyság

Ez a kártyalap azért érkezik hozzád ezen a héten, hogy figyelmeztessen, túlságosan belemerültél a részletekbe, elemzésekbe és értékítéletekbe. Eltévedtél a gondolatok sodrában, megpróbáltad megtalálni a “legjobb megoldást” egy feszült helyzetben, és most nem látod a fától az erdőt. Itt az ideje, hogy vegyél egy mély lélegzetet, és megoldást keress bizonyos helyzetekre, és átadd magad a jelen pillanatnak. Érezd a tested, figyelj figyelmesen befelé, lépj kapcsolatba a külvilág rezgéseivel. Finom üzeneteket fogsz kapni az álmokon, bizonyos embereken keresztül. Engedd magad belülről irányítani!

Rák – Magabiztosság

Ez a hét számos lehetőséget, ötletet és inspirációt tartogat, arra késztet, hogy ugorj az ismeretlenbe, mintha ejtőernyő nélkül ugranál ki egy repülőgépből. Itt az ideje megtapasztalni az életet, megtenni azt, ami inspirál, megragadni egy ötletet és követni azt anélkül, hogy bármiféle pontos tervet készítenél. Bízz a csodákban, és az élet törvényszerű áramlásában. Ha hajlandó vagy belevetni magad a játékba, olyan örömöket fogsz átélni, amilyenekkel eddig életedben nem találkoztál. Mindenekelőtt az intenzív élet, a teljes jelenlét örömét.

Oroszlán – Halogatás

Meddig áltatod magad, hogy eljön a nap, amikor készen állsz arra, hogy megtedd, amit akarsz? Mit gondolsz, mennyi időbe telik meghozni a számodra fontos döntéseket? A „holnap” csak egy illúzió. Nincs olyan holnap, amikor magabiztosabb, bátrabb leszel, vagy több pénzed lesz. Ahogy már eddig is tapasztalhattad, a tökéletes holnap soha nem jön el, éppen ezért jobb, ha nem halogatod tovább a dolgokat. Ez a kártyalap arra hívja fel a figyelmed, hogy nincs értelme további kifogásokat keresni, inkább cselekedj. Hidd el, abban a pillanatban, amikor megteszed az első lépést, sokkal erősebb leszel. Most van itt a megfelelő idő.

Szűz – Elengedés

Itt az idő, hogy felhagyj a szélmalomharccal, ne állj ellen a jelenlegi tapasztalatoknak, adj fel minden harcot önmagaddal vagy másokkal. Az ellenállásban nincs semmi építő vagy kreatív, csak félelem, ami még több frusztrációt és elakadást szül. Tehát eljött az ideje, hogy az élettel együtt áramolj, bízz abban, amit bevonzasz az életedbe, és vedd észre az áldást. Minden tapasztalatnak egyedi célja van, és különleges tapasztalást tartogat. Maradj éber, válaszd a békés megfigyelést a harc helyett!

Mérleg – Mester

Ez a kártyalap egy fontos és erőteljes üzenetet hordoz számodra: “ébreszd fel Belső Mesteredet!” Eddig a Mester szerepét az elméd töltötte be, és hagytad magad általa vezetni az öröm és a beteljesülés felé. Elfelejtetted azonban, hogy az elme csak a világi törvényeket követi. Ahhoz, hogy az öröm és a belső béke állapotát megtapasztalhasd, le kell ereszkedned a szívedbe. Abba kell hagynod a harcot önmagaddal és a külvilággal, ne akard megváltoztatni mindenáron a dolgokat, várd meg, amíg elérkezik hozzád a válasz.

Skorpió – Skizofrénia

Valószínűleg belefáradtál abba, hogy állandóan gondolkodj, elemezz, listákat készíts pro és kontra érvekkel, abban reménykedve, hogy most aztán jól fogsz dönteni. A zűrzavar az a felhő, amely az elme és a szív, a félelem és a szeretet között telepszik le. Megvárod, hogy elmúljon, vagy még mindig ragaszkodsz hozzá, vagy inkább próbálsz megoldást találni? Ha belefáradtál már az elemzésekbe, egyszerűen engedd el. Lehetséges, hogy az általad elképzelt utak egyike sem a megfelelő most. Várj egy kicsit, nagy valószínűséggel, megtalálod a megfelelő utat. Pihenj, lélegezz, figyelj, várj!

Nyilas – Bűntudat

Mostanában eluralkodott rajtad a bűntudat. Vagy bűntudatot érzel valakivel szemben, vagy úgy gondolod, hogy nem tettél eleget egy adott helyzetben, vagy pedig úgy érzed, hogy nem vagy ott, ahol lenned kell. Itt az ideje, hogy elszakadj a szenvedéstől, a pusztító érzelmektől, nézz egy kicsit a dolgok mögé, vedd számba, hogy mit tanulhatsz az eddig történtekből. A bölcsesség azt jelenti, hogy okosan használod az adott lehetőségeket, és nem azon bánkódsz, amit nem tettél meg. A múlton nem változtathatsz semmit, de a jelenen igen, a legfontosabb a nézőpontod alakítása. Tökéletes vagy úgy, ahogy vagy, és jogod van hibázni, hiszen közben fejlődsz.

Bak – Részvétel

Ez a kártyalap arra emlékeztet, hogy milyen fontos szereped van ebben a világban. Ha az utóbbi időben magányosnak vagy jelentéktelennek érezted magad, akkor itt az ideje, hogy elfogadd azt, hogy az egyetemes rend teljes értékű tagja vagy. Vedd észre a szépséget, ami körülvesz, élvezd minden pillanatát. Hidd el, hogy számtalan okod lehet az örömre, nélkülözhetetlen vagy a világ nagy egységében. Ezen a héten egy igazán fontos eseményen veszel részt, bekapcsolódsz egy olyan projektbe, amely hozzájárul a globális tudat felemelkedéséhez. Figyelj a hozzád érkező üzenetekre és jelekre, készülj fel, hogy elindulhass egy olyan úton, amely nem csak a te életedben, hanem másokéba is fényt hoz.

Vízöntő – Bőség

Álmodj egy nagyot, és engedd, hogy valóra váljon. Nem számít, mit szeretnél most megtapasztalni vagy megvalósítani az életedben, ne erőltesd a dolgokat, add fel az irányítást, mert a vágyaid szinte maguktól valóra válnak. Az Univerzum támogatásával minden sikerül. A kétségbeesett, görcsös akarás hatására csak egyre távolabb kerülsz a kívánt eredménytől. Tanulj meg félreállni, hagyni, hogy megtörténjenek a dolgok. A ritmus tökéletes, az időzítés tökéletes, ezért légy türelmes és figyelj mindenre, ami isteni támogatásként és útmutatásként jelenik meg. Ideje megtapasztalni a bőséget, az örömöt, a békességet, a beteljesülést.

Halak – Elengedés

Ez a kártyalap egy megerősítés arra, hogy a békesség időszakába érkeztél, vagy legalábbis mindenképp törekedj rá. Itt az idő, hogy leállíts minden felesleges erőfeszítést, nyugodj meg, ne stresszelj feleslegesen. Rá fogsz jönni, hogy a jövővel kapcsolatos vágyak megfosztanak a jelen pillanat békéjétől. Most függetlenítheted magad a gondolatoktól, vágyaktól, elvárásoktól. Maradj a középpontodban, meditálj, őrizd meg a békédet függetlenül attól, hogy mi történik körülötted. Átélheted a kegyelem, a belső öröm eddig soha nem tapasztalt állapotát, amelyet szavakkal nem lehet megmagyarázni. Megérted, hogy minden rendben van, minden az isteni rend akarata szerint történik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek