HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. január 23-29. között!

Orákulum horoszkóp 2023. január 23-29. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen hetében Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Halogatás

Meddig halogatod az élet élvezetét? Meddig fogsz minden mást előtérbe helyezni saját magad helyett? Abban reménykedsz, hogy valamikor a dolgok megváltoznak, “majd egyszer” lesz időd magadra, és élvezni fogod végre a kemény munkád gyümölcsét. Mi lenne, ha inkább a most állapotát választanád, annak örülnél, amid már megvan az életben, ha most lennél boldog ebben a pillanatban.

Bika – A lázadó

Valahol, a világ szeme elől elrejtve, a lelked legmélyén egy igazi lázadó él, aki szembeszáll a társadalom merev normáival. Bátorságának, tudásvágyának és kíváncsiságának nincs határa. Engedd, hogy ez a belső hős felszínre törjön és vezessen, hogy visszaadja neked a kalandos, de felelősségteljes élet és a boldog élet örömét. Itt az ideje, hogy megtapasztald az életet a maga teljességében, tudva, hogy szíved vágya szerint választhatsz. Légy szabad, élj boldogan!

Ikrek – Csend

Kiváló szónok vagy, aki remek ráérzéssel tudja használni a szavakat a célja elérése érdekében. Most azonban itt az ideje, hogy megtapasztald a csendes szemlélődés befogadó állapotát. Fontos, hogy elkezdj figyelmesen hallgatni, hagyd, hogy a szavakon keresztül megfogalmazott gondolatok eljussanak hozzád, letisztuljanak és feltárják valódi jelentésüket. Mindenekelőtt hallgass a belső hangodra, a testedre, a szívedre, az intuíciódra. Itt az ideje, hogy újra nyugodtan ülj egyedül, vagy olyanokkal, akik rezonálnak a belső békéddel.

Rák – szenvedés

Az önmagadban és körülötted észlelt szenvedés nagyrészt az elméd szüleménye, és teljes egészében eltávolít az igazi éned erejétől. Minden erőforrásod megvan ahhoz, hogy hozzáférj a gyógyuláshoz, a gazdagsághoz, a tudáshoz, a szabadsághoz, és ha néha elérhetetlennek tűnnek, azért van, mert megvannak a korlátaid, amelyek megakadályozzák, hogy mindezeket megszerezd. Játssz, és engedd meg magadnak, hogy fejlődj, növekedj és többé válhass, mint amiről eddig akár csak álmodtál.

Oroszlán – Kísérletezés

A jelenlegi átéléseidnek köszönhetően, más értékekre és mélységekre teszel szert, feladod a nézői státuszt, és fontos szereplővé válsz, aki valóban részt vesz az élet színpadán zajló cselekményekben. Többé nem elég az, ha csak a kritikus szerepét játszod, légy az alkotótárs, rendező, forgatókönyvíró és színész is egyben. Így az összes eddig felhalmozott tudás felbecsülhetetlen értékű ajándéknak bizonyul, amely mostantól valóban hasznodra válik.

Szűz – Harmónia

Harmóniában vagy önmagaddal és a körülötted lévőkkel is, ha néha nem is úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, a végén mégis helyreáll az egyensúly. Tedd fel magadnak a kérdést, vizsgáld meg, hogy az életednek melyik az a területe, amely leginkább a harmónia hiányával küzd. Talán erre a területre kellene leghamarabb irányítanod a figyelmed. Engedd, hogy az intuíciód vezessen a legmegfelelőbb út megtalálásában, a béke elérésében. Hallgass a szívedre, és ne hagyd, hogy a külvilág zaja befolyásoljon, bármilyen csábító is néha.

Mérleg – Erkölcs

A régi szokásokon és hagyományokon alapuló túlzott erkölcsösség nem túl hasznos, hatására megragadsz egy olyan ponton, ahonnan nehezen szabadulsz. Milyen lenne, ha feladnád a merevséget, ha úgy csinálnád a dolgokat, ahogyan azt helyénvalónak gondolod? Nyugodj meg, és nézz szembe a dolgok valódi lényegével. Tárd ki a szíved az új felé, és engedd meg magadnak, hogy másként tapasztald meg a világot, hogy új életet kezdj, amelyben kreativitásod akadálytalanul, teljes szépségében megnyilvánulhat.

Skorpió – Új nézőpont

Egy új, sokkal kedvezőbb látásmódot fedezel fel önmagad számára. Lelkesedésed ereje támogat abban, hogy előmozdítsd a dolgokat, hogy valami újat alkoss, mást, mint amit eddig csináltál. Tudásodnak, bölcsességednek és kreativitásodnak köszönhetően végre fizikai síkon is megvalósíthatod az álmaidat. A világ egy nagy játszótérré válik számodra, ahol szabadjára engedheted a fantáziádat, légy óvatos, figyelj arra, hogy milyen csapattársakat választasz magadnak.

Nyilas – Virágzó

Eljött az életedben a virágzás ideje, végre kiteljesedik a legbensőbb éned.
A körülötted lévő emberek kezdenek “felfogni” téged olyannak, amilyen vagy, többé nem tudsz elbújni néhány olyan látszat mögé, amely eddig védelmezett Az egész életen át megélt tapasztalatok felfedik valódi jelentésüket, és tudásod az észlelés és a valóság egy másik szintjére kerül. Gyakorlatilag most learathatod az eddig befektetett munkád gyümölcsét.

Bak – Ünnep

Elérkezett végre az az időszak az életedben, amikor elkezded tisztelni magad és mindazt, amit eddig elértél. Lehet, hogy nem kaptál meg mindent, amit akartál, de ami most van, annak felbecsülhetetlen értéke van, csupán engedd meg magadnak, hogy észrevedd és élvezd az élet szépségét. Tedd félre az elvárásaid, így teljes mértékben élvezheted életed csodáját. A körülötted lévők készen állnak arra, hogy inspirációt kapjanak tőled.

Vízöntő – Elszigeteltség

Sokszor úgy tűnik, mintha te lennél a világ közepe, azonban az igazi éned soha nem mutatod meg teljesen, egy külső burok mindig védelmet nyújt számodra. A szenvedéstől való félelem állandó éber állapotban tart, mindenre odafigyelsz, ami körülötted történik, így már semmitől sem lepődsz meg. Ha hagyod, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy az a maguk rendje és módja szerint lenne, akkor minden esélyed megvan arra, hogy álmaid teljesüljenek, és elérheted a béke állapotát.

Halak – Villám

Bármennyire is próbáltad irányítani az életed a legapróbb részleteit, a dolgok sokszor másként alakultak, és lerombolták a gyenge alapokon álló “építményed”. Már késő aggódni, valahol a lelked mélyén mindig is tudtad, hogy szilárd, egészséges alap nélkül bizonyos dolgok nem maradhatnak meg sokáig. Egyeseket feladhatsz, másokat megszilárdíthatsz, másokat pedig az alapoktól emelsz újra. Az biztos, hogy, amit most építesz fel, az valóban időtálló lesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek