HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. február 27. és március 5. között!

Orákulum horoszkóp 2023. február 27. és március 5. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Web Weaver

Ezen a héten figyeld meg egy kicsit tudatosabban, hogyan viselkedsz magaddal vagy másokkal, és észre fogod venni, hogy mikor nem vagy őszinte az emberi kapcsolataidban. Attól rettegsz, hogy elhagynak vagy kihasználnak? Ne bujkálj a maszkok és látszat mögé, légy saját magad. Ha nem változtatsz a hozzáállásodon, akkor ugyanazt az eredményt fogod mindig elérni, és hiába várod, hogy valami pozitív változás jelenjen meg az életedben. Kezdd csak apró lépésekkel, meg fogsz lepődni, hogy az eredmény milyen hamar bekövetkezik.

Bika – The Lady of the Lightning

Lehetséges, hogy ezen a héten valami kevésbé kellemes hírt kapsz, vagy erőtlenséggel fogsz szembesülni. Függetlenül attól, hogy miről van szó, inkább kerüld a komolyabb, nemkívánatos döntések meghozatalát. Ezen a héten fordulj inkább befelé, és csinálj inkább olyan dolgokat, amit szeretsz, és emeli az energiaszinted. Csak lazíts, és várd meg, amíg ez a vihar elmúlik, ne állj ellen. A végén új lehetőségek tárulnak eléd.

Ikrek – The Altar Priestess

Ezen a héten közelebbi kapcsolatba kerülhetsz az isteni energiákkal, és egy sokkal mélyebb szintre juthatsz el. A kártyalap azt sugallja, hogy tekints minden dolgot úgy az életedben, mintha szent lenne. Minden történés egy meditáció, minden cselekedet pedig az odaadás imája.Vedd körül magad szeretettel és együttérzéssel, és figyelj a “szükségleteidre”. Tölts minél több időt csendben, távol a külvilág nyüzsgésétől, hallgass kellemes, pihentető zenét, sétálj a természetben.

Rák – The Dream Walker

Ez a hét kiemelkedően fontos lesz számodra, néhány álmod valóra válik. Csak figyelj rájuk, ne engedd, hogy a gondolataid eluralkodjanak, próbálj a szíveddel látni. Csupán annyit kell tenned, hogy engedd, hogy az Univerzum legnagyobb álmát kinyilatkoztassa. Ezen a héten minden sokkal könnyebb lesz, úgy tűnik, néhány dolog szinte magától megoldódik. A tisztánlátás és a jó szervezés segít a nagyon megerőltető helyzetek kezelésében. Légy nyitott, fogadd be azokat a dolgokat, amelyek hozzád közel állnak.

Oroszlán – The Resting Tree

Ha mostanában sokat stresszeltél, ne feledd, hogy ez a sok lelki és fizikai “őrület” nem hasznos számodra, csak felemészt, és robotot csinál belőled. Nyugodj meg és figyelj jobban, mert megtörténhet, hogy most olyan hibákat követsz el, amiket később megbánsz. Idővel visszatérhetsz azokhoz a tennivalókhoz, amelyeket meg kell tenned, ha jobban átgondolod, rá fogsz jönni, hogy egy sokkal egyszerűbb megoldást kell választanod. Csak tiszta elmével tudod átgondolni, hogyan és mit kell tenned.

Szűz – The Eagle King

Nagy kihívást jelent számodra, hogy meglásd az események mögött a valódi céljaidat. Lehetséges, hogy bizonyos dolgok nem úgy fognak történni, ahogy eltervezted. Konzultálj egy közeli személlyel, akiben megbízol, és aki tárgyilagosan szemléli a jelenlegi helyzeted. Így egy sokkal átfogóbb képet kapsz, ami segíthet tisztázni gondolataidat és a tetteidet. A tervezett úttól való bármilyen eltérésnek mindig van célja, és ez a te javadat szolgálja, még akkor is, ha ezt most még nem látod.

Mérleg – The Well Watcher

Ezen a héten célszerű lenne rendet tegyél az elképzeléseidben, és a szándékaidat az isteni erőforrásához igazítani. Amikor középpontban vagy, és teljesen egyetértesz azzal, amit akarsz, az Univerzum minden szükséges erőforrást biztosít számodra. Megismerkedsz azokkal az emberekkel, akikre szükséged van, és az idő is a te oldaladon fog állni. Bízz benne, hogy azt kapod, ami a legjobb számodra, és függetlenítsd magad a végeredménytől. Szánj több időt a pihenésre és a szórakozásra.

Skorpió – The Swan Queen

Ez az időszak alkalmas arra, hogy befelé fordulj és elmélkedj. Az események, amelyeken keresztül mentél, átalakítottak és sok bölcsességet adtak. Még akkor is, ha sokszor az általad megtett út fáradtságosnak és nehéznek tűnt is, a kapott eredmény végül csodálatos. Hallgass a megérzéseidre, ne a külvilágban keresd a válaszokat. Egy új ötlet vagy projekt megvalósulása van a láthatáron, minden eszköz kéznél van a hőn áhított siker eléréséhez.

Nyilas – The Diamond Dreamer

Úgy tűnik, az utóbbi időben túlságosan elvesztél az anyagi dolgokban a hétköznapi valóságban, és egy kicsit háttérbe szorultak az életed más területei. Itt az ideje, hogy felfedezd a spirituális élmények gazdagságát, és visszatérjünk a szellemi világgal való mélyebb kapcsolathoz. Maradj jelen, add át magad teljes szívvel a “most” pillanatának, és vállald a felmerülő felelősséget. Ne kritizáld és ítélkezz a hozzád közelállók felett, engedd, hogy megnyilvánuljon a szelídség és az együttérzés.

Bak – The Queen of the Light

Ezen a héten minden lépésedet siker övezi, bármibe is kezdesz, sikeres leszel. Az intelligenciáddal elkápráztatod a környezeted, valósággal ragyogsz, így egyáltalán nem furcsa, hogy sikert sikerre halmozol. Kezd el valóra váltani elképzeléseidet, mert minden feltétel adott a csodálatos eredmény eléréséhez. Minden eddigi munkád, várakozásod és kitartásod miatt megkapod a méltó jutalmad, és büszke lehetsz arra, hogy bíztál magadban és kitartottál.

Vízöntő – The Desert Prince

A látszólag kedvezőtlen körülmények ellenére egy igazán csodálatos ajándékot kapsz: váratlanul a szíved legnagyobb álma teljesül. Légy bátor és merj álmodni, bármilyenek is legyenek a jelenlegi körülmények. A látszattal ellentétben sikerülni fog. Lehetséges, hogy ez az egész időszak csak a hit és a bátorság próbája, hogy a végén látványos legyen az eredmény. Szánj több időt a kikapcsolódásra és a pihenésre, mert szervezetednek és pszichédnek regenerálódnia kell az elmúlt hetek izgalmai után.

Halak – The Sun Dancers

Mostanában túl sokat stresszelsz a jövő miatt, engedd el egy kicsit a görcsöket, mert fennáll a veszélye annak, hogy elsuhansz a jelen szépségei felett. Tedd félre az aggodalmakat, hogy milyen lesz a holnap, vagy a következő év, élvezd azt, ami most van. Minden választ és megoldást megtalálsz, amit keresel, de előbb lazíts, szórakozz, élvezd az életet. A harag, a harc és az állandó görcsös tervezés miatt beragadsz a negativitás mókuskerekébe, amiből nem tudsz kiszállni. Bízz benne, hogy minden rendben lesz, még akkor is, ha most nem tudod, hogyan. Add át magad az életnek, és pontosan azt fogod kapni, amire szükséged van.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek