HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. december 4-10. között!

Orákulum horoszkóp 2023. december 4-10. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – Rescue

Meg akarsz menteni valakit, vagy arra vársz, hogy megmentsenek? Hiszel abban, hogy a szerelem képes megváltoztatni egy másik embert, és csodálatos módon meggyógyítani? Ez a kártyalap arra hívja fel a figyelmed, hogy hajlamos vagy arra, hogy a helyzetet romantikus szemszögből közelítsd meg. Nézd meg figyelmesen a valóságot úgy, ahogy van, ahelyett, hogy elképzelnéd, milyennek szeretted volna látni. Képes vagy arra, hogy felismerd a különbséget a valóság és a képzelet között. Ezekben a pillanatokban nem kell küzdened, könnyen megtalálod azt, ami aggaszt.

Bika – Making a Choice

Ha továbbra is hagyod, hogy mások döntsenek helyetted, ez nem könnyíti meg a helyzetedet. Ne köss kompromisszumot, csak azért, mert félsz szembenézni döntéseid következményeivel. Semmi sem olyan komoly, mint amilyennek látszik, és a helyzettől függetlenül számos más lehetőség áll a rendelkezésedre, amelyek közül választhatsz. Bármikor megváltoztathatod az irányt, és másik útvonalat választhatsz. Bármennyire is fenyegetőnek tűnik a jelenlegi helyzet, próbáld humorral megközelíteni, mert a nevetés megnyitja a gyógyulás kapuját.

Ikrek – Flying

Ebben az időszakban el kell kerülnöd a mérték túllépését. Mielőtt kitárnád a szárnyaid a repüléshez, meg kell javítanod néhány dolgot. A türelem kulcsfontosságú, és az alázat gyakorlása kapcsolatba kerül a belső erővel. A vágy, hogy minél hamarabb eredményt mutass fel, extra nyomást jelent ezekben a pillanatokban. Nem számít, mivel állsz szemben, ne feledd, hogy mindig van megoldás, még akkor is, ha pillanatnyilag nem látod. Minél több lehetőséget látsz, annál gyorsabban vonzod be a legmegfelelőbbet.

Rák – Ghostlands

Tanulhatsz a múlt leckéiből, és elképzelhetsz egy csodálatos jövőt, de vedd észre, hogy itt és most élsz. Ez az időszak csak néhány nézőpont áttekintésére alkalmas, ritka, amikor a jelen és a jövő pontosan megegyezik az életed térképén. Ebben a pillanatban a jövőnek nincs tartalma, és bár nem élhetsz ott, a lépések az álmaid és céljaid felé visznek. Nem élhetsz a múltban, és nem térhetsz vissza, hogy megváltoztass valamit a korábbihoz képest. Teljesen csak a jelenben élhetsz.

Oroszlán – Rock Bottom

A lemondás és az elfogadás a szabadság kulcsa. Ez a kártyalap felhívja a figyelmet a függőségek minden formájára, legyen az finom vagy nyilvánvaló. Ha újra és újra ugyanazt csinálod, nem éred el, amit akarsz. Ebben a pillanatban elérted az út “végét”, az egyetlen irány, amelyen haladhatsz, az a “felfelé”. Engedd el a görcsös ragaszkodást, legyen az alázatosság az az erő, amely mostantól fogva vezérel. Minél gyakrabban lélegezz mélyeket, mert így az izmok ellazulnak és a feszültség felszabadul.

Szűz – Deep Freeze

Ennek az időszaknak az energiája arra szólít, hogy lassítsd és fagyaszd le azokat a dolgokat, amelyek még nem állnak készen a virágzásra. Ez a megfelelő idő a regenerációra és a hibernációra, elfelejtve minden ambiciózus tevékenységet. Egy ilyen szünet lehetővé teszi az ötletek kicsírázását, a projektek átalakulását, a változást, a kapcsolatok pedig egy másik, sokkal mélyebb szintre jutását. Szánj több időt magadra, olvass egy jó könyvet, menj masszázsra, vagy sétálj a természetben. Ezenkívül kezdj el tudatosan nemet mondani, amikor szükségét érzed.

Mérleg – Wishing Well

Engedd el a görcsös ragaszkodást, ne akard mindenáron, hogy a dolgok megtörténjenek, főleg azok, amelyek úgy tűnik, folyamatosan elkerülnek téged. Lépj egyet hátra, vegyél egy mély lélegzetet, fordítsd el a figyelmedet vágyad tárgyáról, és kérd, hogy megkapd, amire “szükséged van”. Bízz abban, mintha egy érmét dobnál egy kútba, amelynek nem látod az alját, hogy az Univerzum a legszokatlanabb módon válaszol neked, segítve életed tudatos alkotójává válni. Egyre jobban kezdesz arra koncentrálni, amit szeretsz, mert a szeretet kiegyensúlyozza a rezgéseidet.

Skorpió – Intention

Tisztán tudod, mik a szándékaid, vagy úgy érzed, sűrű köd borítja be valódi indítékaidat és/vagy ambícióidat? Itt az alkalom, hogy egy lépést hátra lépj, hogy megbizonyosodj arról, valóban merre tartasz. Elemezd az indokaidat, mennyire őszinték, mert lehetséges, hogy bizonyos szándékaidat tévesen értelmezik. Ha úgy érzed, elakadtál, engedd el egy kicsit a görcsös akarást, gondolkodást, és menj el sétálni a természetbe. A magas rezgések úgy áramlanak, mint a természet ritmusai, ezért fontos, hogy kilépj az elméből, és része legyél az áramlásnak.

Nyilas – Bone Collector

Olyan időszakot élsz meg, amikor a múltból visszaköszönnek azok a helyzetek, amiket nem tanultál meg. Ez a kártyalap arra késztet, hogy egy egészként tekints magadra, és ne olyan embernek, aki állandóan egy régi sebet próbál begyógyítani. Amíg nem kérsz vissza minden elveszettnek hitt dolgot, a múlt állandóan megismétli önmagát. Egy jó gyakorlat, hogy megvédd magad az utóbbi időben érzett negatív energiáktól: használd a képzeleted, és képzeld el magad egy védelmező fehér fénnyel körülvéve.

Bak – Strength

Itt az ideje, hogy jobban odafigyelj az egészségedre, erősítsd meg a tested, az elméd és a szellemed. A testmozgás, a pihenés és a megfelelő táplálkozás valóban szükséges az egyensúly megőrzéséhez. Ha úgy érzed, hogy egy kapcsolatból bizonyos kötelezettségek, vállalások sérülni fognak, jó lenne rendet tenni, mert felemésztik az energiáid és az erőforrásaid nagy részét. Tölts egy kis időt csak saját magaddal, foglalkozz azzal, amit szeretsz, kapcsold ki a telefonod, lazíts az egyedüllét gyógyító energiájában.

Vízöntő – Into the Unknown

Új lehetőségekkel szembesülsz, amelyek kissé váratlanul érnek, és úgy érzed, nem vagy még rájuk felkészülve. Bízz az új lehetőségekben, és engedd, hogy a csodák megjelenjenek számodra, amikor erre az új területre lépsz. Légy jelen, tudatosan koncentrálj a jelenre, és élvezd a pillanatot. A tudatosság magasabb szintjének aktiválásához és a pozitív hangulat azonnali helyreállításához nem kell más, mint egy kellemes kikapcsolódás vagy egy jó játék. Ezáltal felszabadul az egód, és lehetővé teszi, hogy feltáruljanak a kreatív, új megoldások.

Halak – Protecting Treasure

Akár tisztában vagy vele, akár nem, életed bizonyos kapcsolatai a kényelemen és a kompromisszumokon alapulnak. Egy állandó belső félelem miatt sebezhetőnek érzed magad, és a kisebbrendűségi érzés is sokszor eluralkodik rajtad. Jó lenne, hogy ebben az időszakban helyreállítsd az egyensúlyodat, és a harmóniát a kapcsolataidban, alaposan átgondolva a korábban meghozott döntéseidet. Ha az a benyomásod, hogy egyfajta oltalmazó menedéket találtál, figyelj arra, hogy mit kell ezért cserébe “fizetned”. Bármilyen megkötött kompromisszum csak illuzórikus biztonságérzetet hoz számodra, elmozdítva attól, amit a szíved valójában akar.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek