HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. augusztus 14-20. között!

Orákulum horoszkóp 2023. augusztus 14-20. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Részvétel

Ezekben a napokban nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy egy nagyszabású projekthez társulj olyan emberekkel, akikkel azonos kreatív elképzeléseitek vannak. Csodálatos időszak vár rád, végre részese lehetsz egy olyan projektnek, amire már régóta vágysz. Ne aggódj, minden gördülékenyen fog menni. Mindössze annyit kell tenned, hogy aktívan részt veszel ebben az egészben, nem csak puszta szemlélőként. Ne engedd, hogy elcsábítson a cselekvés helyett az élet nagy dolgain való filozofálgatás.

Bika – Virágzás

Ez a hét hatalmas lehetőségeket tartogat számodra, most végre megvalósíthatod a legfontosabb álmodat. A körülötted lévő emberekre is inspiráló hatással leszel, főleg az, amit ebből az örömtérből létrehozol. Szabadulj meg az olyan mérgező gondolatoktól, mint a “nem tudom, nem érdemlem meg, nem vagyok elég jó”, és hagyd, hogy az ihlet szárnyra kapjon. Tartózkodj többet a gyerekek közelében, vegyél példát az ártatlan kíváncsiságból, amellyel felfedezik a világot és az életet.

Ikrek – Semmi különös

Próbáld egy kicsit tudatosabban szemlélni a világodat, vedd észre azokat a dolgokat, amiket csak megszokásból teszel, fordítsd a teljes figyelmed saját magadra, járja át minden cselekedetet a szeretet. A jelen pillanat maximális megélése sokkal fontosabb, mint bármely más tevékenység, amely által ki akarsz tűnni a tömegből. Maradj csendben, lazíts, élvezd az élet apró örömeit, engedd el a kínzó gondolatokat. Ezen a héten könnyedén helyreállíthatod a kapcsolatot a legbensőbb éneddel.

Rák – Csend

Ezekben a napokban minden jóra nagyon fogékony vagy, éppen ezért sokkal közelebb kerülhetsz a belső béke és a megértés állapotához. Most lehetőséged van rá, hogy a néma szemlélő szemszögéből megértést kapj az élet mélyebb rétegeiről, tudatosítsd mi az, amit valójában el szeretnél érni. Itt az ideje, hogy hazatérj a belső igazságodhoz, és ebből a térből, minden külső hatástól távol hozd meg a döntéseket. Figyelj azokra a jelekre, amelyek ezekben a pillanatokban jelennek meg számodra.

Oroszlán – Ragaszkodás a múlthoz

A múltba való állandó visszatérés, az emlékek dobozában való keresgélés a válaszok után nemcsak kimerítő, de egy idő után eredménytelen is. Ez a jelenből való menekülés arra késztet, hogy hátat fordíts az itt és most rád zúduló feladatoknak, de közben beleragadsz az elavult mintázatokba és struktúrákba, amelyek már nem hasznosak számodra. Fogadd el, hogy minden nap más ember vagy, hogy a múlt elmúlt, és térj vissza az életbe. Teljes mértékben kihasználhatod a múlt tapasztalatait, ha megosztod azokat másokkal, de ne fektess túl sok energiát bele.

Szűz – Elszigetelődés

Mostanában túl gyakran rejtegeted álarc mögé az érzéseidet. Azzal áltatod magad, hogy így biztonságban vagy, de közben lemaradsz egy csomó nagyszerű élményről, megtapasztalásról. Bízz benne, hogy teljes mértékben az Univerzum védelme alatt állsz, és mindenekelőtt abban, hogy minden adott ahhoz, hogy az életed olyanná alakítsd, amilyenné szeretnéd. Add át magad a szeretet érzésének, élvezd a melegséget, a biztonságot, a korlátok és félelmek hiányát.

Mérleg – Kreativitás

Ezekben a napokban add át magad az inspirációnak, tapasztald meg a kreativitás mély értelmét, bármilyen területről is legyen szó. Most létrehozhatsz valami újat, megújíthatod a párkapcsolatod, vagy belekezdhetsz egy új hobbiba, vállalkozásba. Hagyd, hogy vezessen ez a csodálatos kreatív áramlás, és nézd meg, hová visz. Másrészt maradj nyitott az üzenetekre, üzleti javaslatokra, új ötletekre. Táncolj, énekelj, mosolyogj és nézz az égre… Mert az élet csodálatos.

Skorpió – Semmi

Minden a semmiből születik, és semmivé válik. Most lehetőséged lesz arra, hogy megtegyél valami igazán fontosat, vagy megváltoztathatod a nézőpontodat. Csak rajtad múlik, hogy a cselekvő boldogságot vagy az állandó kritikus szemlélődést választod. Légy bátor, tedd meg az első lépést, hogy a lehető legtöbbet kihozhasd ebből a lehetőségből, hiszen ez egy fontos fordulópont lehet az életedben és karrieredben. Ne engedd, hogy a környezetedben élők véleménye befolyásoljon, még akkor sem, ha többségük jó szándékú. A te életed, a te kezedben van a döntés.

Nyilas – Lustaság

Ezekben a napokban a pihenés, semmittevés veszi át az uralmat, viszont, vigyázz, ne téveszd össze a lustaság azon állapotával, amikor még a legapróbb dolgokat sem vagy hajlandó elvégezni. Ha úgy érzed, hogy lassítanod kell, tarts egy kis szünetet, de amint kipihented magad, fogj neki a teendőidnek. Az utazás még nem ért véget, és ez nem más, mint egy rövid megálló, amelyben megtapasztalod a lét cselekvésmentes állapotát, a pihenést. Maradj mindvégig figyelmes, gyűjtsd az energiád.

Bak – Újjászületés

Egy olyan ciklus végén jársz, amelyben érzelmek széles skáláját tapasztaltad meg. Az intenzív időszak után a növekedés és a változás egy másik szintjére lépsz. Megvan benned a bölcsesség és a képesség, hogy ezeket a tapasztalatokat egészséges és mély alapokká alakítsd a harmonikus fejlődéshez. Még akár példakép is lehetsz a körülötted lévők számára. Fogadd el azt a gondolatot, hogy olyan vezető lehetsz, aki inspirálja az embereket, de közben ne felejtsd el megosztani élettapasztalataidat.

Vízöntő – Erkölcs

Ezen a héten néhány régi berögződést újra kell értékelj magadban, és egy másik szemszögből kell megközelítsd őket. Lehetőséged lesz arra, hogy észrevedd, ezek közül melyek csökkentik az életenergiád azáltal, hogy egy merev és szigorú rendet követelnek. Az elme sokszor olyan korlátokat állít fel, amelyből igen nehéz szabadulni, nem tesznek mást, mint megakadályoznak abban, hogy megtapasztald a benned rejlő szépséget és isteni erőt.

Halak – Villám

Érzelmileg intenzív időszakon mész keresztül. A régi struktúrák egyszerűen szétesnek, ami már nem hasznos, az eltűnik, eljött az ideje, hogy egy teljesen új életfelfogással szemléld a dolgokat. Minden szükséges erőforrás kéznél van az új dolgok megtapasztalásához, az Univerzum a legváratlanabb pillanatokban is segítséget nyújt, támogat, és megmutatja, mik a következő lépések. A bátorság és az önmagadba vetett hit, és a remény szövetségeseid lesznek ezen a csodálatos utazáson.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek