Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái adnak útmutatást, elhozva mind a tizenkét csillagjegy számára az Univerzum üzeneteit. Érdemes most is figyelni a jóslatokra, hiszen ezáltal magabiztosabban indulhatunk neki a hétnek.

Kos – Útmutatás

Ha eddig nem is bíztál magadban annyira, itt az ideje, hogy elkezdj figyelni a belső hangra, hiszen ez a lehető legjobb iránymutató. Légy figyelmes, és akkor tudni fogod minden pillanatban, hogyan hozz helyes döntést. Az őrangyalok mindig segítségedre lesznek, bárhogy is döntsél abban a pillanatban a lehető legjobb döntést hozod meg. Törekedj arra, hogy megtisztítsd a tested és az elméd a káros méreganyagoktól, gondolatoktól. Ne versenyezz, ne hasonlítsd magad senkihez, légy önmagad, és éld a saját életed. Engedd el a félelmeidet! Így könnyebben csatlakozhatsz a bőség áramlásához.

Bika – Elővetítés

Úgy tűnik ezen a héten nem úgy történnek a dolgok, ahogy szeretnél, csalódni fogsz bizonyos helyzetekbe vagy emberekbe. Mindez azért van, mert mindenhez az életben túl nagy elvárással közelítesz, és állandóan ítélkezel mások felett. Ahelyett, hogy felelősséget vállalnál, ha valamit elvétettél, inkább másokat hibáztatsz. Inkább tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban rád tartozik-e az adott probléma, vagy pedig sokkal nyugodtabban tudsz élni anélkül, hogy beleütnéd az orrod mások dolgába. Sokszor az is lehet a probléma forrása, hogy hajlamos vagy eltorzítani a dolgokat. Az egyetlen, aki hatással lehet a saját életedre, az te magad vagy. Vedd a kezedbe a dolgok irányítását.

Ikrek – Tudatosság

Ez a kártyalap azt jelzi, hogy lassan kezded végre a maguk teljességében látni a dolgokat, és visszatalálsz a belső lényedhez. Éld át, és élvezd ezt a csodálatos ajándékot, és oszd meg a körülötted lévőkkel, mert most nagyon nagy szükség van a megértésre és az összhangra. Határozd meg a fontossági sorrendet, szentelj több időt azokra, akik igazán közel állnak a szívedhez. Tedd meg az első lépést akkor is, ha még most egy kissé bizonytalan vagy. Bízz benne, hogy képes vagy megvalósítani azt, amire igazán vágysz, a legfontosabb dolgok eljutnak hozzád, ha igazán szükséged van rájuk.

Rák – Összehasonlítás

Ha állandóan összehasonlítod magad a körülötted lévőkkel, eltávolodsz attól, aki valójában vagy, és kisebbrendűségi érzéssel fogsz küzdeni. Mindig lesz valaki, aki nálad szebb, okosabb, sikeresebb, erősebb, vagy legalábbis látszólag jobb, mint te. Abban a pillanatban, amikor nem hasonlítod össze magad másokkal, és felvállalod az igazi éned, sokkal boldogabb leszel. Megtörténhet, hogy úgy fogod érezni, hogy szükséged van az írásra, a gondolataid kifejezésére. Fogj egy papírt, és írd fel az összes gondolatodat és vágyadat.

Oroszlán – Világosság

Végre kezded a valóságot úgy érzékelni, ahogy van, kezded látni a fényt az alagút végén, és teljes szíveddel élvezed az életed. Nem nyomasztanak többé a múlt terhei, de nem aggódsz a jövő miatt sem. Kiegyensúlyozott és harmonikus időszak következik az életedben, teljes lényedet átadod a boldogság pillanatának. Az ajtók kinyílnak előtted, szabad az út, és minden létező akadály elhárul. Kérj segítséget az őrangyaloktól, hiszen most minden támogatást megkapsz, amire igazán szükséged van.

Szűz – Érettség

A jól elvégzett munkának végre beérik a gyümölcse, és úgy tűnik, hogy egy békés, nyugodt időszak vár rád. Itt az ideje, hogy megváltoztasd a nézőpontodat, hiszen a külső változás a belső változással kezdődik. Nem azt jelenti, hogy feltétlenül egyet kell érteni mindenkivel, de nem muszáj mindig hangot adnod a felháborodásodnak. Fogadd el, ha valaki másképp látja a dolgokat, hiszen az életben nem csak egy igazság létezik. Az elfogadás és a rugalmasság a belső béke alapfeltétele, vannak dolgok, amiket te sem tudsz megváltoztatni. Így megnyílnak a kapuk a végtelen kreatív megoldások előtt, és az isteni támogatás segítségével könnyen elérheted a célod. Haladj lépésről-lépésre a választott úton!

Mérleg – Türelem

Vannak az életben olyan pillanatok, amikor a legjobb, ha türelmesen vársz, hiszen úgysem tudsz változtatni semmit. A magot elültetted, most dőlj hátra, és élvezd az életet, engedd, hogy minden a legfelsőbb akarat szerint történjen. A pozitív gondolatok és a kitartó munka segítségével az álmaid könnyen valóra válnak. Az őrangyalok maximálisan támogatnak most, ha már egy ideje karrierváltáson gondolkodsz. Hallgass a belső hangra, hidd el, hogy neked is kijár a boldogság. Közben pedig ne felejts el másokat is támogatni, ha segítségedre van szükség.

Skorpió – Ünneplés

Ünnepelj minden pillanatot az életben anélkül, hogy különösebb okod lenne rá. Légy nyitott, élvezd az életet, és meglátod, a jókedved másokra is pillanatok alatt átragad. A lélek kiteljesedésének egyik legbiztosabb útja a meditáció, sajátítsd el, és gyakorold rendszeresen. Tölts minél több időt egyedül, elmélkedj, figyeld a lélegzeted, maradj nyugodt. Az angyalok arra buzdítanak, hogy légy a lehető legőszintébb legalább önmagaddal. Fedezd fel a lehetőségeidet, és használd fel őket okosan.

Nyilas – Skizofrénia

Úgy érzed, hogy kissé elakadtál az életben, és nem tudod, hogy merre tovább? Állandóan mérlegelsz, és végül mégis megbánod a döntéseidet? Próbálj egy kicsit határozottabb lenni, hidd el, hogy abban a helyzetben mindig a lehető legjobb döntést hozod. Engedd, hogy elméd helyett a szíved diktáljon.

Kapcsolj ki minden zajforrást (telefont vagy tévét), és próbálj minél többet pihenni egy csendes helyen. Egy kis ideig ne csinálj semmit, csak ülj, és figyeld a lélegzeted, vagy a természet hangjait. Meglátod, hogy a belső harmónia sokkal közelebb van, mint amennyire gondolnád.

Bak – Elme

Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy az ész és a szív csapdájában vergődsz, és itt az ideje eldönteni, hogy az életed melyik területére szeretnél nagyobb hangsúlyt fektetni. Az állandóan kavargó gondolataid megakadályozzák, hogy megismerd a valóságot, és tovább léphess a spiritualitás felé vezető úton. Mivel egy nagyon érzékeny ember vagy, az utóbbi időben túl sok negatív és mérgező energiát szívtál magadba. Kérd az őrangyalok segítségét, hogy könnyebben meg tudj szabadulni az alacsony energiai rezgésektől.

Vízöntő – Ártatlanság

A zen tanítások szerint, ha feladod azt a képet, amit mások hatására alakítottál ki magadról, akkor egy teljesen más életet fogsz élni. Bízz abban, amit az intuíciód sugall az adott helyzetben, hidd el, hogy az a legjobb irány, amit te annak érzel. Ne kételkedj a döntéseid helyességében, próbálj nyugodt maradni minden körülmények között. Csak te tudhatod, mi a legjobb neked, ne engedd, hogy bárki bármit is rád erőltessen.

Halak – Intenzitás

Elérted azt a pontot, amikor pontosan tudod, mit akarsz és merre tartasz. A körülötted lévő néhány ember nagyon nyugodtan érzi magát a társaságodban, míg mások félelmet vagy fenyegetést éreznek. De a véleményük nem számít sokat, és semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy most célba érj. Most könnyen bevonzod a legjobb helyzeteket, és rejtett útmutatást kapsz a jövőddel kapcsolatban, figyelj jól. Bízz benne, hogy, ha elég figyelmes vagy, akkor a leghasznosabb információk érkeznek el hozzád. Minden, amit most kapsz, a fejlődésedet szolgálja.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.