Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból tudhatjuk meg a jövőt, ha nekifogunk böngészni a csillagjegyünk alatt található üzenetet. Most is érdemes alaposan elolvasni a sorokat, sőt, olykor a sorok között rejtőzik leginkább az Univerzum tanácsa, jóslata, amelyet jó, ha minél hamarabb megfejtünk.

Kos – Politika

Az elméd folyamatosan azon dolgozik, hogy megvalósítsa a célját, még ha olyan áron is, hogy másokat manipulálnia kell. Próbáld észrevenni magad, döntsd el azt, hogy milyen szerepet akarsz játszani ezentúl. Gondolj arra, hogy mi mindenért lehetsz hálás, légy egy kicsit szerény, alázatos, mert ezt az Univerzum megjutalmazza majd. Az csak illúzió, ha azt gondolod, hogy nincsenek jó dolgok az életedben. Nézz körül, és látni fogod a csodákat.

Bika – Ugrás

Ezen a héten tele leszel erővel, energiával, amit érdemes arra használnod, hogy új életet kezdj, vagy egy új területen próbáld k magad. A lényeg az, hogy ne maradj egy helyben, ha képes vagy lépni, lépj, sőt ugorj egy nagyot, és nagy eséllyel egy számodra előnyösebb, nyugodtabb környezetben találod magad. Ne feledkezz meg a meditáció erejéről, gyakorold minden nap, és élj a mának, koncentrálj minden sejteddel a jelen csodáira. Most érkezett el az idő, hogy a részletekre is figyelj.

Ikrek – Érés

Végre körvonalazódni látszik egy olyan terv megvalósulása, amely eddig csak álom volt. Most úgy érzed, felkészültél, hogy megvalósítsd mindazt, amire vágytál. Lehet úgy tűnik, hogy káosz van körülötted, de ez ne tántorítson el a célodtól, félned ugyanis most nem kell és nem is szabad. Az Univerzum most biztosítja számodra a nyugalmat, a harmóniát, a csendet.

Rák – A Teremtő

Mindenben, amibe most belekezdesz, és megérted a dolgok működését, akkor a befektetett energia és kitartás meghozza a gyümölcsét. Most teljesen alkalmas az idő arra, hogy megtedd az kezdő lépést a céljaid megvalósítása felé. Bízz a Teremtő erejében, jóságában, és nem fogsz csalódni, mert az életedben, ha nagyon akarod, akkor az álmaid valóra fognak válni. Higgy önmagadban!

Oroszlán – Lelkiismeret

Most világosan látod magad körül a dolgokat, racionálisan gondolkozol, és így is éled az életedet. Mindig arra törekszel, hogy megértsd a dolgokat, hogy logikusan, tisztán láss, csak hát ez nem mindig könnyű. Ne feledkezz meg azonban a lelkedről sem, hisz a lélek halhatatlan és rendkívül sok energia rejlik benne. Törekedj a harmóniára, figyelj a belső útmutatásra, a lelki iránytűdre, mert így a csalódás kizárt.

Szűz – Halasztás

Gondoltál már arra, hogy holnap már egy nappal idősebb leszel, és ha nem is veszed észre, de az erőd is lassan, de biztosan apad? Ha nem döntesz az életedről, az is végtére egy döntés, ezért az Univerzum azt üzeni számodra, hogy cselekedj, ne halasztgasd azokat a dolgokat, amelyek fontosak számodra. Emlékezz arra, hogy benned is ott rejtőzik az univerzális istenség, csak a kérdés az, hogy hagyod-e rejtőzni, vagy inkább engeded, hogy a felszínre törjön!

Mérleg – Elme

Úgy tűnik, hogy az utóbbi a sok érv és vélemény között a racionalitás csapdájába estél. Próbálj egy kicsit a dolgok mögé is nézni, engedd szárnyalni a képzeleted, hogy magával ragadjanak az érzelmek. Emlékezz arra, hogy egy végtelen lehetőségekkel rendelkező lény vagy. A mostani életed az eddigi negatív gondolatok és a magaddal szemben támasztott kishitűség eredménye. Ha nem tetszik, amit látsz, itt az ideje, hogy változtass a szemléletmódodon és a gondolkodásodon. Adj időt magadnak, tanulj a hibáidból!

Skorpió – Kaland

Egy új kaland kopogtat az ajtódon, és azonnal magával ragad az ismeretlen varázsa. Add át magad nyugodtan a bizonytalanságnak, ez az egyetlen módja a fejlődésnek. Nézz szembe a kihívásokkal, az ismeretlen minden esetben ijesztő, de nem szabad ellenállást tanúsítani vele szemben. Készíts egy listát, azokról a dolgokról, amelyek arra emlékeztetnek, hogy miért lehetsz hálás az életben. Engedd, hogy intuíciód vezessen, figyelj befelé!

Nyilas – Jelen pillanat

A jelen pillanatban élni azt jelenti, hogy feladod a törekvéseidet, a pénz hajszolását, hatalom iránti vágyat. A lényeg, hogy elfogadd az életed úgy, ahogy van, és tekints bizalommal a jövő felé, hiszen minden pontosan úgy történik, hogy a javadat szolgálja. Adj időt magadnak, élvezd a jelent, amint ezt meg tudod tenni, az egész életed megváltozik. Figyelj tudatosan arra, hogy ne vedd át mások érzéseit, ne akard mindig megoldani mások problémáit: éld teljes szívvel a saját életed, élvezd mindazt, ami megadatik!

Bak – Összehasonlítás

Hagyj fel az összehasonlítással, mert különben állandóan kisebbségi komplexussal fogsz küzdeni. Ne foglalkozz a szélsőségekkel, engedd el, hogy az élet “jó” és “rossz” dolgokból áll, fogadd el az egyszerű lét nyújtotta csodálatos lehetőségeket. Nincsenek felesleges történések, az életben mindennek megvan a maga természetes helye, minden pillanat egyedi és összehasonlíthatatlan. Lépj ki egy kicsit a mókuskerékből, és menj szórakozni, ne aggódj állandóan, bízd magad az Univerzumra. Válaszd az “itt” és “most”-ot!

Vízöntő – Kreativitás

A kreativitás igazi titka az, hogy átadod magad a teremtő energiáknak. Légy nyitott arra, amit rajtad keresztül akar megnyilvánulni. Bármit is csinálsz, örömmel és szeretettel tedd, ne állj ellen a változásoknak, szavaid és tetteid engedd, hogy a legbelsőbb energiád által alkossanak. Az őszinteség a lehető legjobb út, amit választhatsz, még akkor is, ha most úgy tűnik, hogy egy olyan úton jársz, ami sehova sem vezet.

Halak – Skizofrénia

Olyan ellentmondásos hangokat hallasz a fejedben, amelyek még nagyobb zavart, határozatlanságot és bizonytalanságot váltanak ki. A legjobb, ha a szívedre hallgatsz, mert az elméd most nemkívánatos helyzetbe keverhet. Ezen a héten kissé skizofrén lesz a személyiséged, és ez boldogtalanságot okoz. Tölts több időt egyedül, próbálj csendben maradni, próbáld meghallani, hogy mit súg a szíved, így tudsz közelebb kerülni a középpontodhoz. Légy bátor, és merj álmodni a körülményektől függetlenül.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.