Búcsút intünk lassan a szeptemberi hónapnak és beköszönt az október. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen napok elé nézel a héten, akkor olvasd el Osho Zen Tarot orákulum kártyáinak a saját csillagjegyedre vonatkozó üzenetét. Mint mindig, most is érdemes figyelni a részletekre.

Kos – Siker

Igen érzékeny leszel ezen a héten, testileg és lelkileg is gyengének érzed magad, mindez azért, mert magadba szívod mások félelmeit, negatív energiáit. A saját, régóta táplált félelmeid is felerősödnek, és alapjában véve igen rossz hangulatban telnek a napjaid. Meg kell küzdened néhány komolyabb ellentmondásos, konfliktusos helyzettel is. Amennyire csak lehet, kerüld a konfliktusokat, tarts ki az igazad mellett, kezeld tudatosan mindig a kialakult helyzetet.

Bika – Ártatlanság

Ha megpróbálsz teljesen függetlenül élni azoktól a bélyegektől, amelyek szerint a külső világ megítél, akkor a létezésnek egy teljesen más minőségét fogod megszerezni: az ártatlanságot. Így újra olyan leszel, akárcsak egy gyermek. Minden nehezebb helyzetben hallgass a megérzéseidre, a legbiztosabb út az, amit te magad helyesnek érzel. Az életben vannak olyan helyzetek, amikor a körülötted lévő emberek nem támogatnak, és megpróbálnak elterelni az utadról, de biztos lehetsz abban, hogy, ha a megérzéseidre hallgatsz, jó úton jársz.

Ikrek – Befelefordulás

Most egy kihívással kell szembenézned, amikor a bátorságodról tanúskodhatsz, és végre felelősséget vállalhatsz, azért, aki valójában vagy. Ezen a héten összhangba kerül a külső és a belső igazság. Te vagy a saját sorsod irányítója, és a múlt árnyékából való kilépés szárnyakat ad a repüléshez. Meditál, relaxálj, pihenj egy kicsit, mert öntudatlanul is elkövethetsz néhány olyan hibát, amelyet később megbánsz. Ne aggódj: mindazok a dolgok, amelyeket meg akarsz oldani, ott lesznek akkor is, amikor készen állsz az újrakezdésre.

Rák – Beilleszkedés

Ha állandóan konfliktushelyzetbe kerülsz, annak oka benned van. Ha te magad nem oldod meg a problémákat, akkor más nem fogja megoldani helyetted. Azt mondják, hogy nincsenek problémák, csak lehetőségek és kihívások vannak, amelyek a lélek fejlődését szolgálják. Lehetséges, hogy egyes dolgok intenzívebbnek és fontosabbnak tűnnek, mint mások, de ha arra gondolsz, hogy minden probléma megoldásához elegendő erőforrással rendelkezel, akkor nem fogsz pánikba esni. Ebben a pillanatban nem kell tudnod mindenre a megoldást, csak tárd ki a szíved, és meg fogod kapni a választ.

Oroszlán – Békés együttműködés

A mozgalmas és eseménydús időszak után most végre békésebb napok várnak rád. Élvezd a világ szépségét, add át magad a hétköznapok csodáinak, élj át teljesen minden örömteli pillanatot. Ha elég figyelmes vagy, észre fogod venni hogy vannak olyan személyek az életedben, aki segítenek, mutatják az utat, és a nehezebb pillanatokban sem engedik el a kezed. Légy nyitott a változásokra, próbálj egy kicsit megértőbb lenni, és akkor minden sokkal könnyebben fog menni.

Szűz – Összehasonlítás

Ha állandóan másokhoz hasonlítod magad, akkor soha nem fogod megismerni az igazi éned, és mindig kisebbrendűségi érzéssel fogsz küzdeni. Mindig lesz valaki, aki szebb, tehetségesebb, gazdagabb, sikeresebb, viszont soha nem szabad másokhoz hasonlítva élni az életed. Fedezd fel inkább a benned rejlő lehetőségeket, engedd, hogy felszínre törjön a kreatív éned, írj, rajzolj, fess, vagy kézműveskedj. A kreatív önkifejezés által szabadon megtapasztalhatod a valódi éned.

Mérleg – Bőség

Amikor fizikailag, intellektuálisan, de a tudatosság szempontjából is teljesnek érzed magad, a bőség minden szinten meg fog jelenni az életedben. Most a külső és belső harmónia időszakát éled át, úgy érzed, hogy végre teljes az életed. A kiteljesedéshez a szeretet, az együttérzés és a nagylelkűség együttes megélése szükséges. Gondolataid és cselekedeteid összhangba kerülnek, így a héten az egyensúly és a bőség áradata kapja a központi szerepet az életedben.

Skorpió – Csend

Egy rendkívül értékes hét kezdődik, amelyben könnyen megtapasztalhatod a belső béke állapotát. Olyan mélységekig jutsz el, ahol a csend már eggyé válik az Univerzummal, megtapasztalhatod azt, amikor maguktól történnek meg a dolgok. Nem kell semmit megtenned, és nem kell irányítanod a dolgokat, csupán élvezd az életet.Törekedj arra, hogy minél több időt tölts azokkal az emberekkel, akik békét és harmóniát sugároznak. Figyelj befelé, hallgass a szívedre, az Univerzum most segítségedre lesz, így minden sokkal könnyebben fog menni ezen a héten. Fogadd el az isteni útmutatást, és egyszerűen élvezd az életet!

Nyilas – Feltételhez kötött

A gyerekkorod óta jól felépített énképed a körülötted lévők véleményéből származik, és nem a saját tapasztalataidból. A kívülről felépített “személyiség” így felváltja azt az egyéniséget, amely élettapasztalatok eredményeként belőled nőhetett volna ki. Itt az ideje, hogy a tükörbe nézz, és elkezdj bízni önmagadban, feladva a mások által előírt összes feltételt. Az írás jó eszköz lehetne számodra, hogy a saját egyéniséged kibontakoztasd. Írd le érzéseidet, tapasztalataidat, szándékaidat és álmaidat.

Bak – Átalakulás

A megélt pillanat energiája olyan kontextust hoz létre, amelyben megtanulod önmagadat különválasztani a megélt fájdalomtól, szomorúságtól, és ez a folyamat egy hatalmas átalakulást eredményez. Csupán a belső erődre lesz szükséged ahhoz, hogy meggyógyulj és megváltoztasd azt a helyzetet, amelyben élsz. Vállalj felelősséget az életed minden területén. Először döntsd el, mit szeretnél valójában, tisztázd a számodra elfogadható vagy elfogadhatatlan feltételeket. Ha úgy érzed, útmutatásra van szükséged, kérj segítséget. Beszélj nyíltan és őszintén arról, amit érzel.

Vízöntő – Előző életek

Olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor egy régi, akár előző életedből felszínre törő cselekvési minta próbál felszínre törni, te pedig egyszerűen nem érted, hogy mi történik. Tekints erre a helyzetre ajándékként, hiszen felhívja a figyelmedet a lélek örökkévalóságára, az ébredésre, és az önmegvalósításra. Lépj túl azokon a dolgokon, amelyek korlátoznak, és légy szabad! Jogod és hatalmad van megváltoztatni az életedet, élj úgy, hogy jól érezd magad a bőrödben. Talán itt az ideje, hogy tarts egy kis szünetet, hogy tisztábban lásd, mit is szeretnél valójában, és milyen lehetőségekkel rendelkezel ezek megvalósítására.

Halak – Létezés

Ezen a héten a lazítás és elfogadás központi szerepet kap az életedben. Béke és harmónia vesz körül, és végre úgy érzed, hogy “otthon vagy” a szívedben. Másfelől pedig a külvilág próbatételeivel is meg kell küzdened. Tölts több időt a természetben, élvezd az ősz szépségeit, töltődj fel friss levegővel és a föld energiáival. A Világegyetem fontos része vagy, és ez a tudat emlékeztessen arra, hogy erős, kitartó és szeretetteljes emberi lény vagy.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.