Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” orákulum kártyái közvetítik mind a 12 csillagjegy számára a hét legfontosabb üzeneteit, amelyeket most is érdemes figyelmesen végig olvasni.

Kos – The Desert Prince

Az elmúlt időszakban mindent megtettél, hogy megszerezd mások elismerését, de nem vetted közben észre azt, hogy letértél a számodra fontos útról, és megfeledkeztél az igazi céljaidról. Próbálj ismét a józan eszedre hallgatni, és figyelj arra is, hogy mit súg a szíved, így gyorsabban visszatalálhatsz önmagadhoz, és a valódi céljaidhoz is közelebb kerülhetsz.

Bika – The Web Weaver

Minden cselekedeted, gondolatod teremtő erővel rendelkezik. Nincsenek véletlenek, mindennek megvan az oka, hogy mikor és mi történik az adott pillanatban. Figyelj a környezetedre, mert ezáltal jobban el tudsz igazodni az életed minden területén. Ezekben a napokban koncentrálj a megbocsátásra, mert rendkívüli gyógyító erővel bír ez a fontos érzelmi cselekedet.

Ikrek – The Diamond Dreamer

Most elérkezett az idő, hogy észrevedd, nem csak az anyagi világ számít, nem minden esetben az a legfontosabb, hanem a gazdagság, a vagyon, a pénz mellett ott vannak azok az érzések, pozitív pillanatok, amelyek mindig emlékeztetni fognak arra, hogy érző, emberi lény vagy. A kudarc pedig sokszor olyan dolgokra is ráébreszt, amit másképp nem vennél észre.

Rák – The Shadow Queen

A túl sok önkritika és a hibáid állandó sorolása egy idő után az önbizalmad csökkenéséhez vezethet. Ne feledd: minden energiádat a fejlődésedre, a megerősítésedre is fordíthatod, ezért inkább hagyj fel azzal, hogy hibákat keresel magadban. Ne rejtsd el többé az igazi érzéseidet az arrogancia, a felszínesség álarca mögé, hanem vállald az igazi értékeidet, azt aki vagy, és vedd észre a pozitív tulajdonságaidat.

Oroszlán – The Swan Queen

A következő napokban egyre gyakrabban tekintesz vissza a múltadba, és kezded keresni azokat a meghatározó eseményeket, amelyek azzá tettek, aki ma vagy. Az Univerzum most azt üzeni számodra, hogy légy türelmes, és ha megértetted a múltadban történteket, összpontosíts a jelenre, és annak értékeire. És ne feledd: egy nap alatt nem lehet csodákra számítani, a sikerhez időre van szükséged.

Szűz – The Fire Prince

Az elkövetkező pár napban figyelj jobban oda a cselekedeteidre, főként akkor légy észnél, ha valami, vagy valaki agresszív viselkedést vált ki belőled. Próbálj a türelemre, a nyugodtságra összpontosítani, hallgass a belső megérzéseidre, a szíved tanácsára. A munkahelyeden amennyire lehet, kerüld a konfliktust. Most itt az ideje annak, hogy újból visszanyerd az egyensúlyt és a harmóniát az életed fölött.

Mérleg – The Horse King

El kell ismerned, hogy nagyon kimerítő és kontraproduktív tud lenni az, ha mindent az irányításod alatt akarsz tartani. Sőt, ha mindig azzal vagy elfoglalva, hogy másokat is az irányításod alatt tarts, számtalan lehetőséget szalaszthatsz el. Ami még nagyon fontos, hogy figyelj oda a tested jelzéseire, étkezz kiegyensúlyozottan, mozogj rendszeresen, de egy lazító masszázs is csodákra lehet képes.

Skorpió – The Dream Walker

Most ez az időszak alkalmas arra, hogy ismét szakíts időt és energiát a hobbidra, a szenvedélyedre. Az élet olykor csak akkor lesz élvezhető, ha kiszakadsz a hétköznapok szürkeségéből. A következő napokban tölts több időt magaddal, a lelked ápolásával, gondoskodj a pozitív energiák visszaállításáról, mert enélkül az életed szegényebb lesz.

Nyilas – The Sun Dancers

Az energia, amit kifejtesz, mindig visszahat a életedre, éppen ezért nagyon fontos az, hogy milyen energiákat teremtesz magad köré, pozitívakat, netán negatívakat. Most minden lehetőség adott, hogy megváltoztasd az életed, mégpedig a jó irányba. Az angyalok most megfelelő védelmet biztosítanak számodra, így engedd, hogy a boldogság átjárja az életed.

Bak – The Queen of the Light

Végre örömhírt kapsz, amit már nagyon régóta vársz. Most úgy érzed, hogy minden remekül alakul az életedben, végre rátaláltál arra az útra, amely elvezethet a sikerig. Régóta keményen dolgozol azért, hogy most végre élvezhesd a sikert, az elért eredményeket, megvalósításokat. Mindig válaszd a fényt, a jókedvet, a pozitív energiát.

Vízöntő – The Keeper of the Scales

Bizonyos események, élethelyzetek most fejtörést okozhatnak, amitől bizonytalanná, összezavarodottá válhatsz. Azonban ne engedd, hogy elvesszen az önmagadba vetett hited, hanem próbálj meg erős és összeszedett maradni. Ha tudsz, tarts egy kis szünetet, pihenj, töltődj fel, és légy hálás a jó dolgokért, amelyek körbevesznek nap mint nap.

Halak – The High Lord of Gratitude and Service

A következő időszak alkalmas lesz arra, hogy egy kis önvizsgálatot tarts, leáss a lelked mélyére, hogy megnézd, milyen folyamatok zajlanak ott legbelül. Kihívást az jelenthet most az életedben, hogy észrevegyél egy olyan lehetőséget, ajándékot, ami nem a pénzről szól, és mégis a lehető legnagyobb bőséget fogja jelenteni számodra. Maradj mindig önazonos.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.