Újabb hét, újabb kihívások várnak ránk, de ha szeretnénk útmutatót kapni, akkor segítségünkre lehet Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái, amelyek elhozzák mind a tizenkét csillagjegy számára a legfontosabb üzeneteket, tanácsokat.

Kos – Flying

Ezen a héten légy egy kicsit tudatosabb, vigyázz, hogy ne ess túlzásba. A türelem, és az alázat gyakorlása a kulcs, teremts kapcsolatot a belső erőddel. Az, hogy egyszerre túl sok mindent szeretnél most elérni, extra nyomást tesz a válladra. Legyen most bármilyen probléma is az életedben, ne feledd, hogy mindig van megoldás. Légy türelmes, és akkor rövid időn belül sokkal közelebb kerülsz a megfelelő megoldáshoz.

Bika – Into the Unknown

Új lehetőségekkel szembesülsz a héten, de úgy érzed, hogy kissé váratlanul értek a dolgok, és nem vagy eléggé felkészült. Engedd, hogy a csodák megmutatkozzanak, bízz egy kicsit jobban ebben az előtted álló időben. Légy jelen a pillanatban, és élvezd a legapróbb dolgokat is. A magasabb fokú tudatosság aktiválásához és a pozitív rezgés azonnali helyreállításához csak egy kis kikapcsolódásra, és felhőtlen játékra van szükséged. Pihenj, szórakozz, engedd be az életedbe a jó dolgokat.

Ikrek – Deep Freeze

Beköszöntött a hűvös, őszi évszak, itt az ideje egy kis lelassulásnak. Tedd félre azokat a dolgokat, amelyek nem olyan fontosak, és várd meg a tavaszi virágzást. Ne kapkodj, ne tervezz, felejtsd el a nagy energiát igénylő tevékenységeket. Egy kis szünet jót tesz, hiszen az ötleteid jobban le tudnak tisztulni, be tudnak érni, és majd mikor eljön az idő, kicsíráznak. Ez idő alatt a kapcsolataid is egy sokkal elmélyültebb szintre kerülhetnek. Tölts saját magaddal több időt ebben az időszakban, olvass egy jó könyvet, foglalj időpontot masszázsra, vagy sétálj a természetben. Ha valamihez nincs kedved, nyugodtan mondj “nem”-et.

Rák – Ghostlands

A múltbeli tapasztalatok jó tanítók lehetnek, és ábrándozhatsz egy csodálatos jövőről is, de vedd figyelembe, hogy itt és most élsz. A jelen pillanat az egyetlen alkalmas időszak arra, hogy teljes szíveddel élj. Koncentrálj a jelenre, és kezdj el azon dolgozni, hogy sokkal tudatosabban alakítsd ki az életed. Ne vessz el a múltban vagy a jövőben, inkább éld meg a jelent, így elkerülheted a felesleges stresszt, szorongást.

Oroszlán – Rescue

Meg szeretnél menteni valakit, vagy arra vársz, hogy inkább téged mentsenek meg? Meg vagy győződve róla, hogy a szeretet ereje megváltoztathat bárkit, és csodával határos módon meggyógyíthatja a megtört emberi szívet is. Ez a kártyalap arra hívja fel a figyelmed, hogy próbáld egy kicsit romantikus szemszögből megközelíteni a helyzetet. Képzeld el, és teremtsd meg azt a valóságot, amire mindig is vágytál. Bíz egy kicsit jobban a jelekben, ismerd fel a valóság és az illúzió közötti különbséget.

Szűz – Strength

Fontos, hogy ebben az időszakban egy kicsit jobban vigyázz az egészségedre, meg kell erősítened tested és a lelked. A testmozgás, a pihenés és a megfelelő táplálkozás szükséges az egyensúly fenntartása érdekében. Töltsön több időt egyedül, kapcsold ki a telefonod és a tévét, és csinálj olyan dolgokat, amelyek boldoggá teszik a lelked. add át magad az Univerzumból áradó gyógyító energiáknak. Érezd jól magad a bőrödben, és kérdezd meg a tested, hogy mire van szüksége jelenleg. Ez az időszak után megújult erőkkel térhetsz vissza a hétköznapokba.

Mérleg – Making a Choice

Ha hagyod, hogy mások döntsenek helyetted, az nem könnyíti meg és nem változtatja meg a helyzetet, melyben vagy. Vállald a választásaid következményeit, de ha kell, akkor köss nyugodtan kompromisszumot, attól még nem leszel kevesebb. Semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek látszik, és a helyzettől függetlenül rengeteg más lehetőség áll rendelkezésére, amelyek közül választhatsz. Ha nem megy, változtasd meg az irányt, és válassz egy másik útvonalat. Bármennyire is fenyegetőnek tűnhet a jelenlegi helyzet, tégy pár lépést hátra, és próbáld onnan szemlélni a dolgokat.

Skorpió – Intention

Úgy érzed, hogy nem is tudod igazán, hogy mit szeretnél. Itt az ideje, hogy egy kicsit visszavonulj, és mélyebben átgondold a dolgokat, a perspektívaváltás lehet a legjobb választás most. Ha úgy érzed, hogy elakadtál, nincs elég energiád, menj sétálj egyet a természetben, ne agyald túl a dolgokat, engedd, hogy pár napig minden magától alakuljon. Nyisd ki a szíved, és figyelj arra, hogy milyen kinyilatkoztatásai vannak.

Nyilas – Protecting Treasure

Vannak olyan kapcsolatok az életedben, amelyek a kompromisszumra épülnek, és éppen emiatt sérülékenyebbé válhatsz. Ez a kártyalap azt tanácsolja számodra, hogy törekedj a harmónia, az egyensúly megteremtésére. A következő napokban csak arra összpontosíts, ami számodra jó. Ha lehet, ne köss kompromisszumot, mert ilyen esetben kevésbé tudsz önazonos maradni saját magadhoz.

Bak – Bone Collector

Most egy olyan időszak következik, amikor esélyed nyílik arra, hogy a múltban elkövetett hibákból tanulj, és levond a megfelelő következtetéseket. Erre azért van szükséged, mert mindaddig, míg a múltban elszalasztott lehetőségek miatt fáj a fejed, sorra ugyanazokba a hibákba esel, amiket hajdanán elkövettél. Élj tudatosan, figyelj a belső erődre, értékeidre, vágyaidra, mert képes vagy megvalósítani mindazt, amit szeretnél!

Vízöntő – Rock Bottom

Légy elfogadó, toleráns, megértő, mert ha ezt az utat választod, szabaddá válsz. Most egy hosszú út végéhez érsz, és élvezd az élet minden csodás pillanatát, mert a fény beragyogja az életed minden darabkáját. Légy türelmes, megértő és szerény. Lélegezz mélyeket, mert most nagyon fontos, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott legyél. A feszültségtől minél hamarabb szabadulj meg, és bízz a megérzéseidben.

Halak – Wishing Well

A következő napokban nem szabad erőltetni semmit, most hagyni kell, hogy a dolgok a saját ütemükben történjenek. Ha teheted, lépj egy lépést hátra, vegyél egy mély lélegzetet, fújd ki, majd képzeld el a legnagyobb vágyadat. Az Univerzum mindig ott van melletted, és segít, hogy megtaláld a számodra megfelelő utat, csak figyelned kell a jelekre. Ezekben a napokban tedd azt, amit a legjobban szeretsz és kerüld a zsúfolt helyeket.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.