Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek a csillagok üzenetei.

A jóslatokat, tanácsokat most is érdemes figyelmesen végig olvasni, elgondolkodni rajtuk, hiszen ezáltal könnyebben megvilágosodik az elménk és a felmerülő problémák is gyorsabban megoldódhatnak.

Kos – Érettség

Élvezd a pillanatot, anélkül, hogy túlságosan belebonyolódnál a körülmények játékába. Itt az ideje, hogy feltárd a valódi érzéseidet és tudásod, megmutatva másoknak, hogy ki is vagy valójában. Így kapcsolataid sokkal mélyebbé válnak, mert a környezeted azért fog szeretni, aki valójában vagy. Ne ítélkezz se önmagad, se mások felett, válaszd inkább a szeretet és a kreativitás nyelvét.

Bika – Kreativitás

Függetlenül attól, hogy a kreativitás melyik formáját választod – a festést, a zenét, a táncot vagy akár a főzést – légy nyitott, figyelj arra, hogy mit kíván általad kifejezésre juttatni az Univerzum. Bármit is választasz, tedd azt szeretettel és örömmel. Legyen az öröm szerves része az életednek, mivel a legmagasabb rezgéssel bír, elősegíti a fejlődésedet. Őrizd meg pozitív és magabiztos hozzáállásodat, hidd el, hogy minden vágyad teljesülni fog.

Ikrek – Forrás

Ez a kártyalap arra emlékeztet, hogy végtelen kreatív energiával rendelkezel. Ez egy hatalmas lehetőség, csupán annyit kell csak tenned, hogy feladod az állandó gondolkodást, és megpróbálsz a jelen pillanatra összpontosítani. Ha valami új projektbe kezdenél, kapcsolódj a belső énedhez, hiszen saját magadban fogod megtalálni az inspirációt. A benned rejlő lehetőségek végtelenek. A rendszeres jógázás növelheti energiádat, a rugalmasságodat és izomtónust.

Rák – Egyezség

Próbálj kompromisszumot kötni a bonyolult helyzetekben, de előbb tisztázd, hogy mit akarsz elérni, és mit szeretnél cserébe. A választ mindig a szívedben keresd, hiszen csak ott találhatod meg az igazságot. A döntés meghozatala érdekében hagyatkozz a megérzéseidre, bízz benne, hogy mindig tudni fogod, mi a megfelelő út. Válaszd a béke és a harmónia útját minden konfliktus megoldásában.

Oroszlán – Feltétel nélkül

Az, hogy mit gondolsz önmagadról, a körülötted élők véleményéből származik, amit gyerekkorod óta nagy gonddal építgetnek szeretteid. Személyiségedet a külső tényezők határozzák meg, és nem engeded kibontakozni a saját egyéniséged. Itt az ideje, hogy a tükörbe nézz, és elkezdj bízni önmagadban, feladva a mások által előírt “listát”. Az írás jó eszköz az egyediséged megmutatására.

Szűz – Stressz

Túl sok feladatot és projektet vállalsz be ebben az időszakban, és ez felemészti a létfontosságú energiáidat. Állandó stresszben élsz, azonban ez nem a külső tényezők miatt alakul ki, hanem inkább te hozod létre, mivel mindig arra gondolsz, hogy valami rossz fog történni veled. Add fel a harcot, és lazíts egy kicsit, végezz olyan tevékenységeket, amelyek örömmel és belső békével töltenek el. Tölts el minden nap néhány csendes pillanatot, meditálj, lélegezz mélyeket, relaxálj, figyelj a belső békédre.

Mérleg – Szerelmesek

Itt az ideje, hogy megtapasztald a szeretet egy másik formáját is, amely a fizikai kapcsolaton túl tiszteletben tartja a partner egyéniségét is. Meg fogod érteni, hogy partnered gyakran olyan, mint egy tükör, megláthatod benne a felsőbb éned láthatatlan aspektusait. A szeretet a szabadságon alapszik, nem az elvárásokon vagy az igényeken. Éld át, és oszd meg a szeretetet legtisztább formáját, anélkül, hogy cserébe bármit is kérnél. Figyelj a belső hangodra, és tanulj saját példádból.

Skorpió – Villám

Jó lenne, ha egy kicsit jobban bíznál magadban, és a belső erődben, mert az utóbbi időben igencsak kezd kicsúszni a lábad alól a talaj. Hidd el a jelenlegi helyzetre nem a félelem az egyetlen válasz, rajtad múlik, hogyan viszonyulsz az helyzethez. A vihar után mindig sokkal tisztább az ég, és termékenyebb a talaj. Ez egy jó időszak arra, ha valami új projektbe szeretnél kezdeni. Tele vagy új ötletekkel, amelyek bőséggel árasztják el az életed. Légy türelmes, ne aggódj, figyelj az apró sikerekre.

Nyilas – Érés

Készen állsz arra, hogy megoszd a körülötted lévőkkel a belső kincseidet, add át a szereteted, és azt a tudást, amellyel születésed óta rendelkezel. Ha valami komoly döntést kell hoznod, ez a hét alkalmas lesz erre, tedd meg gondolkodás nélkül az első lépést, a többi majd jön magától. Mihály arkangyal segítségedre lesz, hogy meg tudj szabadulni a félelmen alapuló kötődésektől, és az anyagi dolgokhoz való görcsös ragaszkodástól.

Bak – Tanácsadás

Figyelj jól, hiszen a legbensőbb éned irányít most és mutatja az utat. Hallgass a megérzéseidre, még akkor is, ha néha nehezedre esik elrugaszkodni a racionalitástól. Előtérbe kerülnek a gyógyító képességeid, melyek gondolataidon vagy érintéseden keresztül nyilvánulnak meg, használd ki ezt a csodálatos adottságot. Tisztítsd meg az alacsony energiájú tereket, például az otthonodat, az irodádat vagy az autódat, ezzel harmóniát hozol létre és helyreállítod az egyensúlyt. Akár be is iratkozhatsz egy tanfolyamra, ahol bővebben tanulhatsz a gyógyító energiákról.

Vízöntő – Előző életek

Jelenlegi életedben egy régi helyzetet próbálsz felszínre hozni, amelynek gyökerei túl mélyre nyúlnak. Bármennyire is nehéznek tűnik ez a helyzet, de ez egy csodálatos ajándék, felhívja a figyelmed az ébredésre, a lélek örökkévalóságára. Lépj túl azokon a dolgokon, amelyek megkötnek, és légy szabad! Elegendő erőd van ahhoz, hogy megváltoztasd az életed, hogy szabadon élj. Talán itt az ideje, hogy egy kicsit pihenj, hogy tisztábban láthasd a lehetőségeidet.

Halak – Leválás

Ez a kártyalap jelzi, hogy életednek egy szakasza véget ért. Ez lehet egy kapcsolat, egy munka vagy bármilyen más szempont, amely alapján eddig meghatároztad önmagad. Ne légy szomorú, itt az ideje, hogy elszakadj a múlttól, és fedezd fel az élet új dimenzióit. Kezeld együttérzéssel ezt a helyzetet, mert a szeretet gyógyító ereje a legfontosabb ahhoz, hogy harmóniában érezhesd magad. Ne vesszél el a részletekben, bízz benne, hogy egy magasabb erőnek köszönhetően minden probléma megoldásra talál.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.