HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. október 12-18. között!

Orákulum horoszkóp 2020. október 12-18. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái hozzák el az Univerzum üzeneteit a csillagok számára. Érdemes most is figyelmesen végig olvasni a jóslatokat, mert ezáltal a hét során könnyebben vehetjük az előttünk álló akadályokat.

Kos – Spark

Tele vagy életerővel, ötletekkel és inspirációval. Kissé elveszel a számtalan kreatív ötlet között, de még szerencse, hogy van néhány közeli barátod, akik a “segítségedre” sietnek. Ne add fel, próbáld megvalósítani az ötleteidet, bízz benne, hogy elegendő erőd lesz hozzá! Figyelj a belőled áradó erőre, légy következetes, de ne erőltess semmit.

Bika – Ghostlands

Ezen a héten lehetőséged adódik arra, hogy újraértelmezd egy személyes- vagy üzleti kapcsolatban betöltött pozíciódat. Bár lehetséges, hogy bizonyos külső akadályok miatt kissé elfogult leszel, és nem látod teljesen tisztán az előtted álló utat. Próbálj közelebb kerülni a belső énedhez, hidd el, hogy a boldogságod kiteljesedése nem egy külső hatalomtól függ. Vedd észre, hogy minden nap tartogat valami szépséget, ne foglalkozz a múlt és a jövő vizíójával, éld meg a jelent a maga teljességében.

Ikrek – Balancing Act

Izgalmas időszakon mész keresztül a közeljövőben, nekifogsz végre rendezni az életedet kissé fájdalmas területeit, éppen ezért igencsak mélyre kell áss a múlt rétegeiben. Hajlamos voltál mindig is arra, hogy bizonyos területekre egy kicsit jobban figyelj, míg másokat teljesen elhanyagoltál. Most az egyensúlyra koncentrálsz, kitűzött célod, hogy rendet teremts. Ehhez pedig maximálisan alkalmazkodnod kell a jelenlegi helyzethez, és ne hanyagold el azokat a dolgokat az életedben, amelyek örömmel töltenek el.

Rák – Sad Embrace

Úgy érzed, hogy elvesztél az események sűrűjében, annyi minden van, amit szeretnél megvalósítani, de nem jött össze, és egyre csak csökken az érdeklődésed, az energiád. Ne szomorkodj, hiszen egy kisebb átalakulás része vagy épp, úgy tűnik, hogy akarava-akaratlanul is más dolgok kezdenek fontosak lenni, mint eddig. Ami nem épült elég erős alapra, az szétesik, viszont ne bánkódj a veszteségek miatt, hiszen helyettük új csodák épülnek fel. Légy aktív szereplője az élet kínálta lehetőségeknek, csak így tudsz fejlődni, előre lépni. Bármi is legyen a veszteség, az nem tesz mást, mint hogy helyet ad az életedben valami újnak és csodálatosnak.

Oroszlán – One-Ring Circus

Minden egyes nap megtapasztalod, hogy valójában mit is jelent a függetlenség és a szabadság, és ez nagy sikerélménnyel tölt el. Örömmel ismerkedsz új emberekkel, szeretsz kipróbálni új dolgokat, és így sokkal több olyan lehetőséggel találkozol, ami hasznos lesz számodra hosszútávon. Fontos, hogy minden döntésed előtt logikusan gondold át a dolgokat, megfontoltan haladj előre. Gondold át, hogy mit is szeretnél igazából elérni, és vedd számba, hogy mit tudsz megtenni saját erődből ahhoz, hogy sikeres és boldog legyél. Most a kreatív energiák a segítségedre lesznek, de, ha szükséges, ne szégyelld mások segítségét kérni.

Szűz – Goblins

Ezen a héten egy olyan helyzetre figyelsz fel, amelyben nem vagy közvetlenül érintett, de mégis erős hatást gyakorol rád. Kissé érzékeny és sérülékeny leszel, könnyen manipulálhatóvá válhatsz, és van, aki ezt okosan ki is használja. Annak érdekében, hogy el tudd kerülni a kellemetlen helyzeteket, lépj egy lépést hátra, és próbáld más szemszögből szemlélni az eseményeket. Ne éld bele magad túlságosan mások problémáiba, mert pillanatok alatt sebezhetővé válhatsz. Állítsd fel a korlátokat!

Mérleg – Sacred Pool

Egy olyan helyzetbe keveredhetsz, amelyben kissé kényelmetlenül érzed magad, de mégsem tudsz kilépni, mert motivál a szemed előtt lebegő jutalom. Hajlandó vagy bármilyen kompromisszumra, és mivel most nem túl magas az önértékelésed, könnyen csapdába eshetsz. Ki kell jutnod ebből a helyzetből: próbálj a lehető legkisebb mértékben ítélkezni önmagad felett, és ne feledd, hogy légy a saját magad legjobb barátja. Fogadd el azt, ami épp most van, és készülj fel egy jól megérdemelt, csodálatos életre.

Skorpió – Protecting Treasure

Olyan helyzetbe keveredsz, amikor muszáj lesz tisztáznod bizonyos dolgokat. Ne érezd egy percig sem, hogy kiszolgáltatott helyzetben lennél, inkább próbálj meg kompromisszumot kötni. A védekezés és a menekülés helyett inkább fogadd el, hogy nem dughatod örökké a homokba a fejed, mindennek megvan az ára. Te vagy a saját életed megteremtője és alakítója, vállald azt a szerepet, amelyben most épp helyet kell állnod.

Nyilas – Home

Manapság sokkal többet gondolsz az “otthon” szóra, mint eddig. Lehetséges, hogy nem érzed igazán jól magad ott, ahol épp most vagy, “idegennek” érzed magad a saját világodban. Az is megtörténhet, hogy félsz önmagad lenni, nem mered felvállalni az álmaidat, a döntéseidet, mert félsz a külvilág reakcióitól. Kérdezd meg magadtól, hogy mi is, az, amire igazán vágysz, és ki vagy te valójában. Ha erőtlennek és bizonytalannak érzed magad, gondolkodj el rajta, hogy esetleg megpróbálhatnál egy olyan utat keresni, ahol teljesnek érzed magad. Itt az ideje, hogy új “otthonra” találj.

Bak – Magic Prayer

Úgy tűnik, végre kezdenek beteljesedni az álmaid, és megfelelően rendeződik az életed. Most egy darabig nem kell nagy kihívásokkal megküzdened, nyugodtan kiélvezheted a siker ízét. Ne feledd, hogy az igazi támogatást a saját belső erődben rejlő bizalomból fogod csak megkapni. Új lehetőségek nyílnak meg előtted ezen a héten, és egy kicsit más szemszögből fogod látni a dolgokat. Hallgass az intuíciódra, hiszen mindig a te javadra terelődnek a dolgok, ha befelé figyelsz.

Vízöntő -Details, Details

Bár perfekcionizmusod gyakran segít rajtad, most úgy tűnik, hogy hajlamos vagy kicsit eltúlozni a dolgokat. Már csak egy lépés választ el attól, hogy megszállottá válj, jó lenne itt és most megállni. Itt az ideje, hogy pontosan úgy fogadd el a dolgokat (és önmagadat is), ahogy van: semmi és senki sem tökéletes. Légy egy kicsit körültekintőbb, és adj lejjebb az igényeidből, mert különben sosem leszel boldog. Pihenj, lélegezz, és ha valamire nem találod a választ, akkor próbáld a saját lelkedben csendben megkeresni.

Halak – Slow and Steady

Végre egy kis lelassulással és nyugalommal koronázhatod meg az elmúlt idők stresszes időszakát. Harmonikus és kiegyensúlyozott napok várnak rád. Ne aggódj, amiért egy kicsit elcsendesedsz, még nem jelenti azt, hogy távol kerülnél a céljaidtól. Válaszd a béke oázisát, hogy vissza tudd nyerni az erődet, és elindulhass újra. Élvezd az életet, szenteld ezeket a napokat valami olyan tevékenységnek, amely nyugalommal tölt el, ne engedd, hogy bármi is megzavarja a békédet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek