November utolsó hete kezdődik, így most következzen Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” orákulum kártyáinak üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes figyelmesen végig olvasni a jóslatokat.

Kos – The Diamond Dreamer

Az utóbbi időben leginkább az anyagi dolgokra koncentráltál, éppen ezért az életed más területei háttérbe szorultak. Itt az ideje, hogy újra felfedezd az élet spirituális oldalát, kapcsolódj a legbensőbb énedhez, és az univerzális energiákhoz. Légy jelen maximálisan, próbálj mindig arra összpontosítani, amit épp csinálsz. Minden történésnek megvan a jól meghatározott oka, tetteidért mindig vállald a felelősséget. Légy kedvesebb a hozzád közelállókkal, ne kritizáld őket.

Bika – The Well Watcher

Próbáld egy kicsit jobban összeegyeztetni a gondolataidat és cselekedeteidet, közben pedig figyelj a belső hangodra. A legnagyobb hatalom a lelked tiszta hangja. Amikor szándékaid tiszták, és megegyeznek azzal, amire vágysz, akkor az Univerzum az összes szükséges erőforrást biztosítani fogja számodra. Olyan emberekkel fog összehozni a Sors, akik a segítségedre lesznek az utadon. Bízz benne, hogy a legcsodálatosabb életet éled, ne terheld magad irracionális elvárásokkal. Élvezd az életed, pihenj, kapcsolódj ki, mosolyogj minél többet.

Ikrek – The Swan Queen

Ezen a héten jó lenne, ha egy kicsit vissza tudnál vonulni, gondold át életed fontos eseményeit, fordulópontjait, és vedd számba, hogy mi az, amit el szeretnél érni a közeljövőben. Mindaz, amin eddig keresztül mentél, sokkal bölcsebbé tett, akkor is, ha úgy gondolod, hogy semmi szükséged nem volt a negatív történésekre. A felmerülő kérdéseidre ne kívülről várd a választ, inkább hallgass a megérzéseidre. A napokban egy új projekt van születőben, légy része a csodának.

Rák – The Lady of the Lightening

Tele leszel energiával ezen a héten, és jó híreket is kapsz, így panaszra semmi okod nem lehet. Azonban a komolyabb döntéseket még egy kicsit halaszd el, gondold jól át, hogy mit is szeretnél igazán. Fordítsd most önmagadra a figyelmed, pihenj, töltekezz, koncentrálj a pozitív energiákra. Lazíts és várj, amíg a vihar elmúlik, ne akarj mindenáron ellenállni. A hét vége felé új lehetőségekkel és megoldásokkal gazdagodsz, légy türelmes.

Oroszlán – The Queen of the Light

Ezen a héten a kulcsszó a siker: bármibe is kezdjél sikeres leszel, semmi akadály nem áll most az utadba. Tisztázd magadban, hogy mit is szeretnél igazán, és hidd el, hogy, ha jó úton haladsz, minden támogatást megkapsz a céljaid elérése érdekében. Itt az ideje, hogy végre megvalósítsd az ötleteidet, a kitartó munka egy idő után meghozza a gyümölcsét. Büszke lehetsz arra, hogy tiszta szívvel, és erős hittel végezted eddig a rád bízott feladatokat, ezután is kövesd ezt az utat, a méltó jutalmad nem marad el.

Szűz – The Eagle King

A dolgok nem mindig úgy történnek, ahogy szeretnéd, éppen ezért egy kicsit veszítettél a kezdeti lelkesedésből az utóbbi időben. Kérj tanácsot, beszélgess egy olyan személlyel, akiben igazán megbízol, lehet, hogy ő egy kicsit objektívebben látja a helyzetet. Egy külső szemlélő segíthet abban, hogy más szemszögből lásd a dolgokat, hallgasd meg, és fontold meg a tanácsokat, ötleteket. Lehet, hogy olyan dolgokra derül most fény, amire eddig nem is gondoltál.

Mérleg – The Altar Priestess

Ezen a héten egy csodálatos lehetőséget kapsz arra, hogy újra kapcsolatba lépj az Univerzummal, mégpedig egy sokkal mélyebb szinten. A kártyalap azt sugallja, hogy tekints csodaként minden apró rezdülésre az életedben. Amennyiben elhiszed, hogy az életed a legnagyobb ajándék, semmi probléma nem érhet. Légy együttérző, élvezd a szeretet érzését, ajándékozd meg családodat és ismerőseidet egy-egy mosollyal. Figyelj befelé, tölts minél több időt csendben, távol a külvilág nyüzsgésétől, hallgass zenét, kényeztesd magad.

Skorpió – The Web Weaver

Figyeld meg egy kicsit saját magad: hogyan viselkedsz másokkal milyenek az emberi kapcsolataid, mennyire vagy őszinte? Miért rettegsz attól, hogy átvernek, vagy elhagynak? Tedd félre az eddig eljátszott szerepeket, vedd le az álarcot, és végre légy önmagad, meglátod, milyen felszabadító érzés, az összes félelmed elmúlik. Légy önmagad, és próbálj egy olyan életet élni, amiben jól érzed magad, és nem kell megfelelned senkinek.

Nyilas – The Desert Prince

Lehet, hogy úgy tűnik, hogy nem túl kedvező ez az időszak, de ne csüggedj, hiszen, ha eléggé türelmes vagy, szíved legnagyobb álma válik valóra. Függetlenül a jelenlegi körülményektől, őrizd meg a bátorságod, merj továbbra is nagyokat álmodni, ne engedd, hogy bármi is kedved szegje. Egy kis türelem, és minden a lehető legjobban fog alakulni, ez az egész időszak csak a hit és a bátorság próbája. Adj magadnak egy kis időt, pihenj, kapcsolódj ki, szükséged van egy kis testi és lelki megújulásra.

Bak – The Dream Walker

A következő napok igen jelentősek lesznek, hiszen néhány álmod valóra válik. Figyelj befelé, hogy tudd eldönteni, mi az, ami igazán fontos az életben. A szíved mindig a legjobb úton fog vezetni, kérd a segítségét, ha valahol elakadnál. Ezen a héten sokkal jobban fognak alakulni a dolgaid, mintha maguktól megoldódnának a problémás helyzetek. Végre világosan látod a dolgokat, és megérted, hogy mi miért történt eddig az életedben. Légy sokkal nyitottabb és befogadó.

Vízöntő – The Sun Dancers

Az utóbbi időben igencsak elmerültél a jövővel kapcsolatos gondolatokban, és nem jutott időd a jelennel foglalkozni. Ne engedd, hogy a legszebb percek elrepüljenek melletted, légy jelen a saját életedben. Tedd félre az aggodalmaidat, ne engedd, hogy minden energiádat elvegye a jövőtől való rettegés, ne foglalkozz állandóan azzal, hogy “mi lesz”. Érezd jól magad a jelenben, a jövő majd csak megoldódik, bízz benne, hogy minden rendben lesz, még akkor is, ha egyelőre nem látod a fényt az alagút végén.

Halak – The Resting Tree

Mostanában túlságosan stresszes vagy, ne feledd, hogy az állandó szellemi és fizikai kimerültség felemészt és tönkretesz. Nyugodj meg, és légy egy kicsit figyelmesebb, mert most olyan hibákat követhetsz el, amelyeket később megbánhatsz. Ne kapkodj, csak csendben és nyugodtan összpontosíts a megoldandó feladatokra, hidd el, hogy a legfontosabb dolgokra mindig lesz elegendő időd. Csak letisztult elmével találhatod meg a tökéletes megoldást, próbáld csökkenteni a stresszt az életedben.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.