HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. november 16-22. között!

Orákulum horoszkóp 2020. november 16-22. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Erre a hétre Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái küldik el mind a tizenkét csillagjegy számára az Univerzum üzeneteit! Érdemes most is figyelmesen végig olvasni a tanácsokat, jóslatokat, hogy tisztábbak, kiszámíthatóbbak legyenek az előttünk álló napok.

Kos – Spark

Kiváló időszak ez a hét egy új kapcsolat vagy egy új tevékenység kezdetére. Engedd, hogy felszínre törjön a benned lévő kreativitás, így új értelmet nyer az életed, és sokkal optimistábban fogsz a jövőre tekinteni. Légy figyelmes és együttérző a hozzád közelállókkal. Tölts minél több időt a természetben, a növények segítenek megtisztítani a toxikus anyagoktól a szervezeted.

Bika – One-Ring Circus

Itt az ideje, hogy kinyilvánítsd a függetlenséged, bízz az erőforrásaidban, és a jövődben, még akkor is, ha a környezeted nem támogat mindenben. Elegendő tudással és tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy azt az utat folytasd, amit választottál. Nagyon fontos, hogy a legnehezebb időkben is bízz önmagadban, és hidd el, hogy az életben felmerülő összes nehézség hatására sokkal erősebb leszel. Ne hasonlítsd magad másokhoz, hiszen ezzel csak saját magadnak ártasz.

Ikrek – Mountain

Próbáld egy kicsit lazábban venni a dolgokat, ne próbálj mindent irányítani, engedd, hogy az életedben maguktól áramoljanak a szükséges események. Légy olyan, akárcsak egy folyó, amely mindig megtalálja a saját útját. Nyisd ki a szíved az új lehetőségek előtt, próbálj meg a lehető legtürelmesebb maradni, akkor is, ha elsőre úgy tűnik, nagyon nagy akadályokat kell leküzdened. Használd a kristályok energiáját, tisztítsd meg az aurád a hegyikristály segítségével, és növeld a rezgésszinted ametiszttel.

Rák – Stuck in the Mud

Az élet nagyon finoman jelzi most neked, hogy jó lenne egy kicsit lassítani, és végre vedd észre a hétköznapokban rejlő csodákat. Bár úgy tűnik, hogy egy kicsit elakadtál, a cél az, hogy lassíts, és nézz körül. Légy jelen, válj egy kicsit csak megfigyelővé, és ne akard mindenáron az összes problémás feladatot megoldani. Másrészt vigyázz az egészségedre, mozogj rendszeresen, fogyassz egészséges ételeket, és próbálj megszabadulni néhány függőségedtől.

Oroszlán – Encouragement

Ez a kártyalap arra bátorít, hogy végre tegyél egy nagy lépést az álmaid felé. Létezik egy olyan világ, amely csak arra vár, hogy felfedezd, és az Univerzum most mindent megad, hogy közelebb kerülj a célodhoz. Olyan embereket és helyzeteket sodor eléd a sors, amelyek segítségedre lesznek az úton. Szükség esetén ne szégyelld mások segítségét kérni, így egy kicsit több időd maradhat önmagadra. Próbáld egy kicsit háttérbe szorítani a problémamegoldó képességed, inkább adj teret a kreatív önkifejezésnek.

Szűz – Into the Unknown

Az az életszakasz, amin most keresztülmész, új, csodálatos kapukat nyit meg előtted. Maradj határozott, légy az ismeretlen területeken is a lehető legmagabiztosabb. Problémák adódhatnak valamelyik közeli hozzátartozóddal, vagy az egyik szülőddel, és ez a helyzet erős érzelmeket mozgathat meg benned. Ebben a problémás időszakban nehezen tudod elfogadni mások szeretetét, inkább te egyedül oldanád meg a problémákat. Tekints bizalommal és hittel a jövő felé, meglátod minden a lehető legjobban alakul.

Mérleg – Dry Desert

Úgy érzed, hogy az életedben felmerülő problémák nem vezetnek sehová? Nincs motivációd, elvesztetted a lelkesedést, és teljes kétségbeesés fog el, ha a jövőre gondolsz? Ez az időszak olyan pozitív energiákat tartogat, amikor újra visszanyerheted az energiádat. Fordulj egy kicsit befelé, változtasd meg a gondolataidat, felejtsd el az előítéleteket, és a bűntudatot. Abban a pillanatban, amikor megváltoztatod a szavaidat és a gondolataidat, az életed minden területe változásnak indul. Legfőképp arra figyelj, hogy hogyan beszélsz önmagadról, légy sokkal tudatosabb.

Skorpió – Rock Bottom

Ha ugyanazokat a dolgokat ismételgeted újra és újra, hiába várod, hogy megváltozzon az életed. Meg kell tenned még néhány lépést előre, és akkor kinyílik a világ előtted. Ha most egy kreatív projektekbe fognál, nyugodtan tedd meg, mert a közeljövőben egy igen sikeres időszak vár rád. Vigyázz a testi egészségedre, eléggé érzékeny leszel ebben az időszakban, de ahelyett, hogy elkezdenél felelőtlenül gyógyszereket szedni, inkább bízz jobban a saját regenerációs képességeidben.

Nyilas – Sad Embrance

Úgy érzed, hogy valaki nagyon megsértett, és megfosztott egy olyan dologtól, amit megérdemeltél volna, éppen ezért kissé féltékenyen szemléled mások sikereit. Nagyon dühös vagy, és az erős igazságérzeted az egó csapdájába vezet. Fogadd el a jelenlegi helyzetet, az sem baj, ha szomorú és kiábrándult vagy, bízzál benne, hogy egyszer minden elmúlik, és jóra fordul. Idővel meg fogod érteni, hogy mi miért történt az életedben. Az ember legnagyobb kincse a belső béke fenntartásának képessége, törekedj arra, hogy el tudd érni ezt az állapotot.

Bak – Coming to Life

Nagyon fontos, hogy egy pillanatra állj meg, majd nézz körül, hogy mennyi jó dolog van az életedben, amelyekért az elmúlt években keményen megdolgoztál. Most érett be a munkád gyümölcse, ezért lazíts, dőlj hátra, és élvezd egy kicsit magát az életet. Koncentrálj a szeretet, az együttérzés energiáira, mert ezek a legértékesebb dolgok.

Vízöntő – Come together

A szerelem, a szeretet új formái villanhatnak meg a következő napokban, ezért légy résen, mert kellemes pillanatokban lehet részed. Arra összpontosíts, hogy a cselekedeteid összhangban legyenek a gondolataiddal. A következő napokban figyelj oda arra a fontos spirituális törvényre, hogy amit kapsz, azt viszonoznod kell. Jó úton vagy a boldogság felé.

Halak – Protecting treasure

A következő napokban nagyon fontos, hogy eldöntsd azt, hogy ki is vagy valójában, mit szeretnél a következő években megvalósítani. A félelem sebezhetővé tesz, ezért igyekezz megszabadulni ettől a negatív érzéstől, azonosítsd be az okot, vagy okokat, és kérj segítséget, ha úgy érzed, hogy túlnőtt rajtad a probléma. Ne aggódj, az Univerzum mindig biztonságot nyújt számodra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek