HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. március 9-15. között!

Orákulum horoszkóp 2020. március 9-15. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból tudhatjuk meg, hogy csillagjegyünknek megfelelően milyen teendők várnak ránk, milyen tanácsokat érdemes megfogadni annak érdekében, hogy zökkenőmentesebb napok elé nézhessünk.

Kos – Erkölcs

Gyakran állítasz fel magadnak olyan korlátokat, amelyek hatására számos jó dologtól fosztod meg magad az életben. Ne görcsölj, próbál meg egy kicsit szabadabban élni, élvezd az élet nyújtotta lehetőségeket. Ne ragaszkodj mereven az elképzeléseidhez, szárnyalj, hagyd, hogy maguktól történjenek a dolgok. Hallgass a szívedre, csak ő vezethet álmaid beteljesüléséhez.

Bika – Teljesség

Ha teljes lényeddel a jelen pillanatra koncentrálsz, akkor könnyen rájöhetsz, hogy mi az, ami igazából aggaszt, és akadályokat állít fel a boldogságod elé. Még akkor is, ha úgy érzed, bizonyos dolgok nagyon unalmasak, ne feledd, nem az a fontos, hogy milyen tevékenységet végzel, hanem, hogy hogyan állsz hozzá. Koncentrálj egy kicsit jobban arra, amit éppen csinálsz, a feladatok elvégzése örömmel és kreatív energiával tölt fel.

Ikrek – Ünneplés

Energikus, vidám és elégedett leszel ezekben a napokban, érezni fogod, hogy testedet és lelkedet átjárja a pozitív energia. Most egyáltalán nem fog nehezedre esni az optimista világszemlélet, könnyen meglátod mindennek a pozitív oldalát. Bízz benne, hogy az életben minden a szíved vágya szerint fog történni. Állíts fel új célokat, álmodozz, tervezz, majd indulj el magabiztosan a megvalósítás útján.

Rák – Ugrás

Új energiák lesznek segítségedre ezen a héten, és ezáltal egy új szakasz kezdődik az életedben. Tele leszel életerővel, energiával, és semmi sem tud kibillenteni a nyugalmadból. Itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónádból, vállald a kockázatot és a felelősséget, add fel a régi hiedelmeket és kezdj új életet. Bárminek is fogj, most minden támogatást megkapsz az Univerzumtól. Megújult életerővel és inspirációval most minden sikerülni fog!

Oroszlán – Lustaság

Néha szükséged van egy kis pihenésre, de oda kell figyelned az egyensúlyra, mert különben könnyen ellustulhatsz. Élvezd a vakáció és szabadság nyújtotta kikapcsolódást, de koncentrálj arra is, hogy közben elegendő energiát gyűjts az aktív időszakra. Új utak nyílnak meg előtted, számos lehetőség van a környező világban, csupán arra várnak, hogy felfedezd őket. Légy egy kicsit nyitottabb, ne zárkózz el attól a ponttól, ahol épp most tartasz.

Szűz – Kívülálló

Egy átmeneti időszakon mész most keresztül, sok esetben idegennek és kívülállónak érzed magad, és ettől nagyon elszomorodsz. Koncentrálj a létezés örömére, ez az egyetlen módszer arra, hogy visszaszerezd a belső harmóniád. Hagyj fel a múltbeli dolgok miatti bánkódásért, szabadulj meg a régi sérelmektől. A felszabadultság állapota új ajtókat nyit meg előtted. A belső változás az életedben is komoly változásokat fog eredményezni: válj olyanná, amilyen mindig is szerettél volna lenni!

Mérleg – Leválás

Az önmagad keresésének időszaka lassan a végéhez közeledik, és úgy tűnik, hogy végre csak a boldog kiteljesedés vár rád. Hagyj fel az állandó harccal és küzdelemmel, és meglátod, csodálatos dolgok várnak rád ebben a kiszámíthatatlan világban. Tekints magabiztosan az előtted álló útra, hagyd, hogy leperegjenek rólad az esetleges negatív történések, mint vízcsepp a levélről. Figyelj az álmaidra, lehetséges, hogy ott fogsz üzenetet vagy utasítást kapni a jövődre vonatkozóan.

Skorpió – Kreativitás

Légy nyitott az olyan dolgok iránt, amelyek segítségével jobban ki tudod fejezni önmagad. Az igazi kreativitás az isteni erők támogatása által jön létre, a titka pedig az önátadás és -elfogadás. Emlékezz vissza, milyen varázslatos világot éltél gyerekként, próbálj most is egy kis ideig belefeledkezni a gyermeki létbe: énekelj, fess, alkoss, játssz önfeledten. Az angyalok segítségével most meg fogod érezni azt a csodálatos energiát, amely körülvesz.

Nyilas – Politika

A manipulálás nagy mestere vagy, állandóan azon gondolkozol, hogyan tudnád irányítani a körülötted lévőket, úgy, hogy minden számodra megfelelőképpen történjen. Légy óvatos, mert ezek a kis játszmák igen veszélyesek lehetnek, és előbb-utóbb fény derül az igazságra. Légy hálás az Univerzumnak mindazért, amit eddig kaptál, légy önmagad, és ne próbáld irányítani a dolgokat és embereket! Tápláld a tiszta szándékot a szívedben!

Bak – Megértés

A börtön ajtaja, ahol eddig éltél, most kinyílik, és végre szabadon szárnyalhatsz. Engedd el azokat a régi barátaidat, akik nem támogatnak, és csak negatív irányba befolyásolják az életed. Itt az ideje, hogy észrevedd, az élet igenis szép, és számtalan csodálatos dolgot tartogat. Új kapcsolat, új munkahely, új lehetőségek várnak rád, ha eléggé nyitott vagy. Ne állíts fel akadályokat önmagad számára, válaszd a szárnyalást, de ne siettess semmit.

Vízöntő – Te döntesz!

Itt az ideje feladni az állandó kontrollálási vágyat, vedd észre, hogy nem tudsz mindent irányítani a világon, csupán feleslegesen pazarlod az energiád. Engedd el a haragot, a múltbeli dolgok miatt érzett neheztelést, hagyd, hogy az Univerzum irányítsa az életed, és akkor rövid időn belül vissza fogod kapni a lelki békédet. Biztonságban vagy, minden úgy fog történni, ahogy történnie kell.

Halak – Kaland

Egy új kalandos lehetőség kopogtat az ajtódon, és elcsábít az ismeretlen varázsa. A bizonytalanság-érzés az egyetlen ösztökélő módszer a fejlődésre, szembe kell nézned a veszélyekkel és a félelmeiddel. El kell fogadnod az ismeretlen kihívásokat. Írj egy listát, hogy miért is lehetsz hálás az életedben, mi az a számtalan pozitív dolog, személy és esemény, amely hozzájárult a boldogságodhoz. Engedd, hogy a hála vezesse az életed, hiszen az elégedettségérzet még több boldogsággal tölt fel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek