Telik-múlik az idő, és már 2020-ból is elröppent három hónap. Az e heti Osho Zen Tarot orákulum kártyáinak üzenete még a márciusi hónapban kezdődik, viszont áprilisban folytatódik.

Kos – Álom

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy ne higgy az illúziókban, főként ami a szerelmet, érzelmeket illeti. Az illúziók kergetése azért veszélyes, mert nagyon könnyen csalódás érhet. Figyelj oda jobban az igaz érzéseidre, arra, ami valóban boldogsággal tölt el. A szíved legyen mindig nyitott, hálás, és meglásd, az igazi boldogság ott fog kopogtatni az ajtódon.

Bika – Bátorság

Bátorságra vall, hogy tovább folytatod azt a küzdelmet, amely a szabad vélemény-nyilvánításról szól. Légy önmagad minden helyzetben, még akkor is, ha ez netán feszültségeket okozhat. A lehetőségeket kihasználva teremts magadnak előnyös életfeltételeket, fejlődést, gyarapodást. Higgy az álmaidban, haladj a céljaid felé.

Ikrek – Befogadóképesség

Ez a kártya arra figyelmeztet ezen a héten, hogy túl mélyre ástad magad egy bizonyos témában, és már a megszállottság határát súrolod, ezért jobb ha leállsz. Sokszor érdemes egy lépést hátrébb lépni, mert van úgy, hogy az ember nem látja a fától az erdőt. Végy egy mély lélegzetet, hallgass a szívedre, engedd, hogy a belső hangod irányítson a következő napokban.

Rák – Kimerültség

Olyan keményen küzdöttél a céljaidért, az álmaidért, hogy most, hogy elérted azokat, azon kapod magad, hogy elfogyott az energiád, hogy örülni tudj. A legjobb, amit ilyen helyzetben tenni tudsz, hogy őszintén szembenézel magaddal, szakíts időt a pihenésre, a feltöltődésre, és ismerd be, ha sebezhető és gyenge vagy, hiszen ettől még ugyanaz az ember maradsz, aki vagy.

Oroszlán – A múlthoz való ragaszkodás

Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy egy ideje csak a múltban élsz, az emlékeid is oda kötnek, és egyre kisebb az esély arra, hogy visszatérj a jelenbe, és örülj minden aktuális, pozitív pillanatnak. A csillagok azt tanácsolják, hogy próbálj meg újból önmagad lenni, légy hálás minden kis jóért, mert megvan minden okod, hogy boldog légy. Maradj szenvedélyes!

Szűz – Intenzitás

Remek időszak köszönt rád, tele vagy energiával, tervekkel, pozitív életszemlélettel, így amibe most belefogsz, az szinte biztos, hogy sikerülni fog. Ne félj semmitől, légy tudatos, adj erőt másoknak is, mert most a legtöbb embernek szüksége van a iránymutatásodra. Ne lepődj meg, ha lesznek irigyeid, te csak tedd a dolgodat.

Mérleg – Ünneplés

Itt az ideje, hogy elfogadd és élvezd az életet úgy, ahogy van. Ünnepelj minden nap, minden okod megvan rá, hiszen élsz! Nem kell mindig valamire várni, hogy boldog lehess, egyszerűen csak döntsd el, és légy ma a lehető legboldogabb. Tedd félre az elvárásaidat, ne rettegj attól, hogy mit hoz a jövő, egyszerűen csak élj, és örülj a jelen pillanatnak. Te választod ki a tökéletes pillanatot, dönts úgy, hogy ez pont most van.

Skorpió – Érettség

Ez a kártyalap azt jelzi, hogy végre nyugodtan élvezheted az eddigi munkád gyümölcsét. Most nem kell különösebb erőfeszítést megtenned, mindent könnyen megkapsz az életben, és nyugodtan élvezheted a siker érzését. Csupán annyit kell tenned, hogy koncentrálj, légy figyelmes, maradj a jelenben. Légy hálás mindazért, amit eddig elértél az életben, és vedd észre minden napnak a szépségét. Hagyj fel a kételkedéssel, inkább add át magad az élet áramlásának.

Nyilas – Elszigeteltség

Napjainkban egyre inkább azt láthatjuk, hogy a leginkább alkalmazott életfilozófia az elzárkózás, befelé fordulás, a nemtörődömség. Ha te is azt gondolod, hogy csak így védheted magad a szenvedéstől, akkor jobb, ha változtatsz ezen a viselkedésmódon. Nyisd ki a szíved, és vedd észre, hogy csak együtt, egységben tudunk nagyon alkotni és előre jutni. A magányosság, és az érzések elfojtása igen súlyos negatív következményekkel járhat.

Bak – Barátság

Ez a kártyalap azt jelenti, hogy hajlandó vagy magasabb szintre lépni a barátság és emberi kapcsolatok terén, úgy érzed, itt az ideje, hogy jobban megnyisd a szíved. Ne másokat akarj megváltoztatni, hanem inkább arra törekedj, hogy jól érezd magad a bőrödben. Az igazi emberi kapcsolatok manipulációtól és kritizálástól mentesek, meg kell hagyni mindenkinek a szabad választás jogát, csak így lehet elérni a boldogság állapotát. Hagyj fel az állandó irányítással, éld a saját életed!

Vízöntő – Türelem

Időnként mindenkinek kijár egy kis pihenés és semmittevés. Ezen a héten próbáld ki, milyen az, amikor csak úgy vagy, és nem csinálsz semmi különöset. A várakozás nem azt jelenti, hogy teljesen közömbös vagy az élet dolgai iránt, csupán felhagysz egy ideig a görcsös irányítással. Próbálj megbékélni önmagaddal és az életeddel, állítsd le a fejedben az állandó önkritikát. Rengeteg időt és energiát fektettél be eddig a különböző projektjeidbe, itt az idő, hogy hátradőlj, és várj türelmesen, míg a munkád gyümölcse beérik.

Halak – Kísérletezés

Éld át, tapasztald meg a körülötted lévő hangokat, élményeket, színeket, illatokat teljes szívvel. Ez a létezésnek egy olyan állapota, amelyben minden dolgot érzékelsz magad körül. Itt az ideje, hogy átadd magad az érzéseknek, mutasd ki szereteted, öleld meg szeretteidet, engedd, hogy szabadon áramoljon feléd a természet energiája. Ezen a héten próbálj meg egy kicsit több figyelmet fordítani az emberi érzésekre, légy tudatosan pozitív, legalább egy kis időre hagyj fel az aggodalommal.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.