HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. március 23-29. között!

Orákulum horoszkóp 2020. március 23-29. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Lassan végéhez közeledik a márciusi hónap, így lássuk mit üzennek a csillagok Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáiból erre az időszakra. Most is ajánlott és érdemes végig olvasni a tanácsokat, útmutatásokat.

Kos – Sad Embrace

Egy olyan időszak kezdődik az életedben, amikor elég sok veszteséggel kell szembenézned. Bármennyire is nehéz, próbáld megőrizni a nyugalmad, és gondolj arra, hogy minden, ami történik a javadat szolgálja. Az sem különösebben baj, ha fel kell adnod néhány álmodat, tervezd újra az életed. Szabadulj meg azoktól az emberi kapcsolatoktól, amelyek nincsenek pozitív hatással rád. Hallgass a megérzéseidre, és ne tégy semmi olyat, ami ellenkezne a megérzéseiddel.

Bika – Intention

Kisebb akadályok lépnek fel az életedben, és úgy tűnik, hogy bármennyire is szeretnéd bizonyos dolgokat, amiket már régóta tervezel, nem tudod most véghezvinni. Adj időt magadnak, és nyomd meg az “újratervezés” gombot. Próbáld egy kicsit más szemszögből szemlélni a dolgokat, és rövid időn belül kiderül, hogy mi a legjobb megoldás. Fontos, hogy legalább magadhoz légy teljesen őszinte.

Ikrek – Magic Prayer

Végre látni fogod az eddigi munkád eredményét, rájössz, hogy nem volt hiábavaló, amit eddig tettél. Adj hálát minden jóért, ami eddig történt, és vedd észre, hogy különleges teremtő erővel rendelkezel. Még, ha nem is pont úgy történnek a dolgok, ahogy szeretnéd, ne aggódj, ebben a pillanatban most ez a lehető legjobb megoldás. Légy egy kicsit rugalmasabb, ne ragaszkodj semmihez túlságosan.

Rák – Balancing Act

Úgy tűnik, hogy egy harmonikus időszak vár rád, de azért nem árt egy kicsit jobban odafigyelned a külső és belső harmónia egyensúlyban tartására. A túlzott önfegyelem miatt hajlamos lehetsz arra, hogy elhanyagold más teendőidet. Próbáld egy kicsit jobban értékelni az életed, vedd észre azokat az apróságokat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy szebbek legyenek a napjaid. Ne akarj mindenáron mindent irányítani, engedd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok.

Oroszlán – Commitment

Ezen a héten nagyobb figyelmet kell szentelned a hivatalos elintéznivalókra, ne írj alá semmilyen hivatalos iratot, amíg jól át nem gondolod. Ha véget is ér egy szakmai kapcsolatod, ne aggódj, hiszen újabb üzleti lehetőségek nyílnak meg előtted. Itt az ideje, hogy rendet tégy az életedben, kapcsolataidban, add át magad a pozitív energiák áramlásának. Hidd, hogy most minden pontosan úgy fog történni, ahogy történnie kell.

Szűz – Cleaning House

Általában vonzod azokat az embereket és helyzeteket, akiknek segítségre van szükségük. Ezen a héten kiváltképp sok segítségre szoruló emberrel fogsz találkozni, viszont, néha nem árt, ha megtanulsz nemet mondani, és a saját érdekeidet is figyelembe veszed. Bárhogy is döntesz, ne terheld magad fölösleges negatív önkritikával. Hidd el, abban a helyzetben az volt a lehető legjobb választás. Próbálj meg rendet tenni az érzelmi életedben, szabadulj meg a visszahúzó gondolatoktól.

Mérleg – Gentle Gardener

Ha elégedetlen vagy az életed alakulásával, akkor itt az ideje, hogy egy kicsit más szemszögből nézd a dolgokat. Figyeld meg, hogy mennyi harag és negatív gondolat gyűlt össze benned, próbálj a pozitív dolgokra is összpontosítani egy kicsit. Ne legyenek elvárásaid, mert akkor csak még több csalódás fog érni az életben. Próbáld legyőzni a félelmeidet, bízz egy kicsit jobban az Univerzum akaratában és erejében.

Skorpió – Rescue

Mások megmentése egy igen jó életcél lehet, de hidd el, hogy ezáltal nem terelheted el a gondolataid a saját problémáidról. Most a legfontosabb személy, akit meg kell mentened, az te magad vagy. Nem kell minden aktivitásban részt venned, fordíts egy kicsit nagyobb figyelmet saját magadra, a testi és szellemi igényeidre. Bízz benne, hogy az intuíciód a lehető legjobb úton vezet, és fel tudod fedezni, hogy mi a különbség a fantázia és a valóság között.

Nyilas – Home

Ha továbbra sem találod a helyed a világban, akkor jó lenne, ha egy kicsit komolyabban elgondolkoznál azon, hogy mi az, ami félelemmel és szorongással tölt el. Olyan energiák lesznek segítségedre a héten, melyek segítenek túllendülni az akadályokon, és választ fogsz találni arra is, hogy miként lehetsz önmagad. Próbáld elkerülni az eddigi káros szokásaidat, és bízz benne, hogy rövid időn belül meg fogod találni a megfelelő utat.

Bak – Magic Stream

Sokkal könnyebben lehetsz sikeres, ha elképzeléseidet megosztod másokkal, és közös projektbe kezdtek. Légy óvatos, ne ragaszkodj azokhoz az emberekhez, akik nem lelkesednek az ötleteidet hallva, és negatív kisugárzást küldenek feléd. Ne engedd, hogy félelmeid eltántorítsanak, légy egy kicsit kitartóbb, és merj kockáztatni. Ezen a héten minden támogatást meg fogsz kapni ahhoz, hogy véghezvidd, amit elkezdtél.

Vízöntő – Follow the Leader

Itt az ideje, hogy abbahagyd a lustálkodást, és vedd a kezedbe az életed irányítását. Mondd el, hogy mit szeretnél, mik az elképzeléseid az életben, ne nyomd el a saját hangodat. Vállald a felelősséget, ne gondold, hogy bárki is megoldja helyetted a problémákat. Folytass párbeszédet, és ha kell, köss kompromisszumot, de fejtsd ki a véleményed, és vállald fel önmagad. Meglátod, mekkora megkönnyebülés lesz ez a lépés!

Halak – One-Ring Circus

Ha továbbra is kételkedsz a képességeiddel és önmagaddal kapcsolatban, most megkapod a választ, és a belső utasítást, hogy mit kell lépned. Fontos, hogy bízz benne, hogy meg fogod találni a lehető legjobb utat, és olyan életet élhetsz, amilyet mindig is szerettél volna. Támaszkodj az intuíciódra, hallgass a belső hangodra, és próbálj meg sokkal magabiztosabb és önállóbb lenni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek