HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. május 25-31. között!

Orákulum horoszkóp 2020. május 25-31. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Május utolsó hetében Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén fognak kiderülni azok az információk, amelyekre már úgy vártál. Olvasd végig a csillagok jóslatait, üzeneteit, és készülj fel arra, hogy beengedd a lehetőségeket az életedbe.

Kos – Elnyomás

Az utóbbi időben eléggé nagy volt a nyomás rajtad, éppen ezért állandó fáradtsággal küzdesz. Mindezt azért van, mert túlságosan meg akarsz felelni a környezetednek, felesleges dolgokba fektettél nagyon sok energiát. Fontos lenne, hogy végre a saját életedet éld, és megtaláld az utadat, csak így tudsz megszabadulni a felhalmozódott feszültségektől.

Bika – Teher

Túl sok mindent vállalsz be egyszerre, a nap végén pedig hullafáradtan és elégedetlenül dőlsz az ágyba. Tudatosítsd magadban, hogy nem te kell a világ összes dolgáért vállald a felelősséget. Foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek igazán fontosak számodra, ne akard az egész világot megmenteni. Fordíts magadra több időt, az elcsendesedés pillanatában meg fogod látni a csodát.

Ikrek – Szenvedés

Ahelyett, hogy falakat húznál fel magad köré, inkább csak menj egyenesen előre, és a saját utaddal foglalkozz. Nem számít, hogy milyen értékeket halmozol fel az utad során, úgysem tudod őket magaddal vinni az örökkévalóságba. Amikor a céljaid és vágyaid összhangba kerülnek, minden segítséget meg fogsz kapni ahhoz, hogy tovább tudj lépni.

Rák – Tudatosság

Nagyon fontos, hogy minél tudatosabban éld az életed, és járd a saját utad, csak így fogod megtalálni az életben a legjobb megoldásokat. Fedezd fel, hogy ki vagy valójában, élj egy olyan életet, amelyben ki tudsz teljesedni. Nem biztos, hogy ez az időszak a legmegfelelőbb az együttműködésre, mert hajlamos lehetsz arra, hogy mások válláról is átvedd a terhet. Inkább éld a saját életed, és ne akarj mindenáron mindenkit megmenteni. Légy óvatos, és hallgass a megérzéseidre!

Oroszlán – Mester

A Mester soha nem cselekszik önös érdekekből, és nem akarja megváltoztatni a már létező dolgokat. Ha nincs körülötted olyan ösztönző személy, aki a mestered lehetne, légy a saját mestered! Élj olyan életet, hogy büszke lehess magadra! Figyelj oda egy kicsit jobban, hogy hogyan bánsz másokkal, hiszen, ahogy fordulsz az emberek felé, olyanná változik a te életed is. Légy kedves, odaadó, támogató, megértő, és tekints minden emberre úgy, mint egy tökéletes teremtményre a maga esendőségével.

Szűz – Szerencse

Érezd magad győztesnek, ünnepeld a pillanatot, örülj annak, hogy sikerült véghez vinned, amire mindig is vágytál. Nyisd ki az ajtód, és engedd, hogy a lehetőségek beáramoljanak rajta. Élvezd a dicsőséget, hagyj fel az állandó önkritikával, hiszen tudod, hogy a gondolataid teremtő erővel rendelkeznek. Tudatosan kerüld az olyan önkorlátozó kijelentéseket, mint pl. “nem tudom megtenni”, “nekem ez úgysem sikerül”.

Mérleg – Utazás

Itt az ideje, hogy valamit tegyél annak érdekében, hogy megváltoztasd az életed. Lehet, hogy egy olyan utazásra lesz lehetőséged a napokban, amelyről már régóta álmodsz. Nyiss az új dolgok, és új emberek felé, ne utasítsd el a kínálkozó lehetőségeket. Az Univerzum mindig támogat abban, hogy a legfontosabb vágyaid teljesüljenek. Tudd, hogy az Út során soha nem vagy egyedül. Próbálj harmonikus kapcsolatot kialakítani a körülötted lévőkkel!

Skorpió – Percről-percre

Percről-perce éled az életed, vagyis megpróbálsz maximálisan a jelenre koncentrálni, annak ellenére, hogy néha komoly küzdelmet kell fojtass magadban a múltban történt dolgokkal. Gondolj csak bele, milyen lenne az életed, ha minden percet megélnél a maga teljességében, és nem engednéd, hogy a múlt vagy a jövő gondolatai befolyásoljanak. Dőlj hátra és élvezd az életed a maga szépségében, ne akarj mindent megváltoztatni!

Nyilas – Bőség

Testileg és lelkileg is egy csodálatos, harmonikus időszak vár rád, amikor valósággal ragyogni fogsz. Úgy érzed, hogy most ez a te világod, végre megtaláltad a helyed, és nem befolyásolnak az esetleges negatív energiák, visszahúzó erők. Gondolataid középpontjában álljon a szeretet, a kedvesség, az együttérzés, így válhat kiegyensúlyozottabbá az életed. A “befektetés” meg fog térülni, hiszen az életben mindig azt kapod vissza, amit adsz.

Bak – Játék

Bármennyire is tornyosulnak most a fejed fölött a fekete fellegek, az élet egyáltalán nem olyan nehéz, mint, ahogy most látod. Ha lehet, tölts több időt gyermekek társaságában, önfeledt játékuk rá fog ébreszteni arra, hogy az élet csodálatos. Abban a pillanatban, amikor megpróbálod egy kicsit lazábban venni a dolgokat, eltűnik minden teher a válladról, a dolgok sokkal könnyebben fognak menni. Légy olyan, mint egy folyó, amely a legnagyobb akadályon is könnyedén túljut.

Vízöntő – Átalakulás

Az átalakulás nem egyik pillanatról a másikra következik be, meg kell tanulnod türelmesnek lenni. Gondolkozz el rajta, hogy az életed melyik területén szeretnél változtatni, és mi az, amit meg tudsz tenni annak érdekében, hogy a dolgok jobbra forduljanak. A makacs, ésszerű gondolkodás helyett, inkább hallgass a szívedre, ne ragaszkodj foggal-körömmel a dolgokhoz, amire nincs szükséged, engedd el.

Halak – Lázadás

Ezen a héten be kell bizonyítanod, hogy ki is vagy valójában, és ki kell állnod az elveid mellett. Figyelj arra, hogy a külső és belső valóságod összhangban legyen. Te vagy az életed irányítója, engedd, hogy szabadon szárnyaljanak a vágyaid. Fordulj egy kicsit befelé, érezd át, hogy mi az, amit igazán szeretnél. Ne akarj mindent megoldani, ami nem megy, ne erőltesd. Minden rendeződni fog a maga idejében!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek