HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. május 11-17. között!

Orákulum horoszkóp 2020. május 11-17. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten “Osho Zen Tarot” orákulum kártyái segítségével jutnak el hozzánk a csillagok üzenetei. Olvassuk végig figyelmesen a csillagjegyünknek megfelelő tanácsot, jóslatot, mert ezáltal tudni fogjuk, hogy melyek lesznek számunkra a legfontosabb teendők az előttünk álló napokban.

Kos – Lehetőségek

Harmóniában vagy önmagaddal, a környezeteddel, ami nem túl sűrűn fordul elő, ezért örülj minden pillanatnak. Figyelj az álmaidon keresztül érkező üzenetekre, a belső hangokra, mert az angyalok mindig melletted állnak, mikor bajban vagy, és megsúgják, hogy mit tegyél. Találd meg a számodra legmegfelelőbb energiaforrást, és mindig higgy önmagadban.

Bika – Virágzás

Az Univerzum minden hasznos dolgot biztosít számodra, neked csak annyit kell tenned, hogy elfogadd ezen energiákat, hiszen a bőség tárháza végtelen. Koncentrálj mindig arra, hogy az álmaidat valóra tudd váltani, légy merész, bátor, kitartó. Az Univerzum arra is felhívja a figyelmed, hogy türelmesnek is kell lenned, mert a virágzás, csak a megfelelő pillanatban jön el.

Ikrek – Előrevetítés

Nem szabad a terveid csapdájába esned, mert ha egyszer belekeveredtél, utána nehezen tudsz kimászni belőle. A tervezés, a dolgok előrevetítése önmagában nem ördögtől való, de figyelned kell arra, hogy konkrét lépéseket is meg tegyél, mert ha csak tervszinten marad minden, akkor a végén csalódni fogsz. Nézz szembe a helyzettel, válaszd mindig az igazságot, mondj nemet a hazugságra, mert így könnyebb lesz a lelked számára.

Rák – A múlthoz való ragaszkodás

Törekedj arra, hogy lezárd a múltat, mert különben könnyen az illúzió csapdájába kerülsz, és nem tudsz majd kiszabadulni belőle. Lazíts, légy nyitott, engedd be a szívedbe a pozitív energiákat, vedd észre az Univerzum által küldött, számodra kreált csodákat, amelyek részét képezik hétköznapjaidnak. Haladj továbbra is az úton, amelyen elindultál.

Oroszlán – Játék

Az élet nem mindig olyan komoly és borzasztó, mint ahogy az első ránézésre tűnik. A jókedvre, a humorra is érdemes odafigyelned, mert ezek olyan érzések, amelyek helyrebillentik a harmóniát az életedben. Találd meg azokat a személyeket, akik partnereid lehetnek a játékok során, és élvezd az élet napsütötte oldalát.

Szűz – Skizofrénia

A következő napokban ne hallgass nagyon az elmédre, mert különben káoszba torkollhat az életed, inkább figyelj a belső hangodra, mert annak alapján tudni fogod, hogy mire van leginkább szükséged. Ha úgy érzed, hogy elvonulnál egy időre a világ zaja elől, tedd meg, egy kis egyedüllét csodákra képes.

Mérleg – Kompromisszum

Próbáld meg megérteni, hogy miért kötsz mindig kompromisszumot, ha a párkapcsolataidról van szó. Ennek egyik oka lehet az, hogy túlságosan nagy teret engedsz más emberek véleményének, ezért könnyebb befolyásolni, netán manipulálni téged. Bízd magad a szívedre, légy önazonos, nyitott, és türelmes, mert a jó dolgok ott várnak rád.

Skorpió – Tapasztalat

A természet tele van titkokkal, amelyeket csak akkor ismerhetsz meg, ha szerényebb, egyszerűbb életmódra váltasz, és felhagysz a kapzsisággal, irigységgel. Légy könnyed, vidám, laza, bízzál a jóban, az életben, mert ezekre lesz a leginkább szükséged, hogy nyugodt, sikeres és elégedett életvitelt tudj kialakítani magad, és szeretteid számára.

Nyilas – Lustaság

Itt az ideje, hogy új erőre kapj, és végre magad mögött hagyd a lustaságot, amely folyamatos negatív energiákat küld feléd. Ne feledd: a lustaság nem egyenlő azzal, mikor látszólag nem teszel semmit. A lustaság egy gátló erő, amely megnehezíti az életet, letöri a motivációdat, és megakadályoz abban, hogy kihasználd a kínálkozó lehetőségeket. Tisztítsd meg a magad minden rossztól, szüless újjá!

Bak – Magány

Lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amit mások nem tudnak megérteni, netán elfogadni, de ne aggódj, mert ettől még nem dől össze a világ. Vonulj el egy kicsit, keress egy nyugalmas, csendes helyet, és légy önmagad életközpontja. A fény, a boldogság ott van benned, csalogasd elő a szíved mélyéről. Kérj segítséget azoktól az emberektől, akik mindig melletted vannak, és nem engedik el a kezedet.

Vízöntő – Elme

Egy nap rengeteg gondolat szalad át az agyadon, és sajnos ezek többsége negatív, mert az elméd úgy van kialakítva, hogy a problémás feladatok megoldására összpontosítson. Azonban a jó dolgokat is észre kell venned, mert ezáltal javulhat az életminőséged, a hangulatod, és nem utolsó sorban az egészségügyi állapotod. Képzelj el pár nagyszerű dolgot, és igyekezz megvalósítani azokat.

Halak – Sértetlenség

Bármilyen helyzetben is találd magad, ne feledkezz meg arról, hogy mély lélegzetet vegyél, és a lehetőségek szerint higgadtan cselekedj, ha erre szükség lesz. Most annak van itt az ideje, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott légy, és ne csinálj semmit, ha nem muszáj, mert ezáltal tudod leginkább megőrizni a sértetlenséged. Légy hálás, hogy élsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek