HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. június 29. és július 5. között!

Orákulum horoszkóp 2020. június 29. és július 5. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hónapváltó hétre kerül sor, ezért következzenek Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyáinak üzenetei, amelyeket most is érdemes alaposan elolvasni.

Kos – The Phoenix

Néha úgy érzed, hogy egy helyben toporogsz, és bármit megteszel, mégsem változnak a dolgok. Valószínűleg te magad állítod a legnagyobb akadályt a változás elé, mivel a megszokott dolgokhoz ragaszkodsz, nem tudsz kilépni a komfortzónádból. Nagyon keményen ellenállsz a változásnak, és ezzel akadályt állítasz az élet természetes áramlásának. Engedd, hogy hozzád áramoljanak azok a dolgok, amikre szükséged van, ezáltal születhetsz újjá akárcsak a Phoenix madár.

Bika – The Eyes of Beauty

Hogyan látod a körülötted lévő világot? Csak tőled függ, hogy milyen szemüvegen keresztül nézed a dolgokat, embereket, eseményeket, te alakítod ki a saját valóságod! Ha céltudatosan haladsz az utadon, akkor semmi sem állíthat meg, és minden a lehető legjobban alakul. Hallgass a belső hangodra, és kérd az őrangyalod segítségét. Légy figyelmes, hiszen szokatlan formában is érkezhet az útmutatás. Bármi különleges történik veled, körülötted, írd le egy füzetbe, lehet csak később áll össze a kép.

Ikrek – The Altar Priestess

Ne engedd, hogy mások véleménye befolyásolja az életed. Légy erős, és élj olyan életet, amilyet te szeretnél, senki sem mondhatja meg, hogy neked mi a jó. Ha továbbra is mások irányítják az életed, akkor könnyen eltévedhetsz az útvesztőben, és soha nem leszel igazán boldog. Hallgass a megérzéseidre, a belső hang az, ami a lehető legjobb útra terel. Légy tettrekész, bátor, bízz magadban és a céljaidban.

Rák – The Camel Boy

Itt az ideje egy külső és belső megtisztulásnak. Belsőleg megtisztíthatod a tested a megfelelő étrenddel, méregtelenítéssel, a lelked sokkal könnyebbé válik, ha elkezdesz rendszeresen meditálni. Egy nyári nagytakarítás az otthonodat is újjávarázsolja, szabadulj meg a felesleges dolgoktól, dobd ki, amiket már rég nem használsz. Meglátod sokkal felszabadultabbnak, könnyebbnek fogod érezni magad, és az új dolgok is akadályok nélkül áramlanak majd feléd.

Oroszlán – The Shadow Queen

Ha reménytelennek látod is most a helyzetet, az állandó aggódás helyett jobb, ha egy kicsit elkezded élvezni az életed. Ha nem görcsölsz annyira, akkor sokkal könnyebb lesz a továbblépés. Lassan fény derül azokra a dolgokra, amelyekre igazán szükséged van, és így sokkal közelebb kerülsz a helyes döntéshez. Ne aggódj, ne kapkodj, csak légy jelen, és várj türelmesen. Olyan személyekkel barátkozz, akikben tudod, hogy megbízhatsz, és akik mindig hasznos tanácsokkal látnak el.

Szűz – The Cosmos

A kreativitás most igen erősen jelen van az életedben, éppen ezért összpontosíts arra az új projektre, amit mindenképp be szeretnél indítani. Próbálj sokkal tudatosabban gondolkodni és alkotni, csak olyan dolgokban vegyél részt, amelyek valóban a hasznodat szolgálják. Most valóra válthatod azokat az álmaidat, amelyekről eddig valami miatt lemondtál. Amint gyakorlatba ülteted a terveidet, és megteszed az első lépéseket, nem várt sikerek jelennek meg az életedben. Ösztönző erővel leszel mások számára is.

Mérleg – The High Lady of Love and Compassion

Döntéseid befolyásolják az életedet, de a körülötted lévőkre is hatással lehetsz. Most kell kilépned az elméd börtönéből, és a saját magad számára felállított mókuskerékből. Figyelj másokra is, ne hozz olyan döntéseket, amelyek másokra negatív hatással lehetnek, soha ne akarj senkit irányítani. Hagyd, hogy a dolgok a maguk rendje szerint alakuljanak, még akkor is, ha nem látsz különösebb logikát benne.

Skorpió – The Fire Prince

Láthatatlan erők lesznek a segítségedre ebben az időszakban, így sokkal könnyebben meg tudod valósítani azokat a dolgokat, amelyekről eddig csak álmodoztál. Az inspiráció hatására váratlan megoldások születnek, éppen ezért nagyon optimista leszel. Minden okod meglesz rá, hogy magabiztos legyél, hiszen minden adott, ami a sikerhez szükséges. Lelkesedésedet, optimizmusodat és hitedet oszd meg a környezeteddel, így pozitív energiáid is megsokszorozódnak.

Nyilas – The Rainbow Prince

Itt az ideje, hogy egyensúlyba hozd az életedben az “adok”-”kapok”-at, derítsd fel a diszharmónia okát. Lehet, hogy 180 fokos fordulat következik, de annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott életed legyen, meg kell tenned azt a bizonyos lépést. Légy önmagad, és akkor az Univerzum minden segítségét megkapod a továbbiakban, hogy a dolgaid jól alakuljanak. Fogadd nyitottan és szeretettel az összes feléd közelítő személyt, helyzetet, történést, hiszen mindennek oka és célja van.

Bak – The Keeper of the Scales

Lehetséges, hogy az utóbbi időben figyelmen kívül hagytad a jeleket, most ezek valóra válhatnak, és kisebb káosz alakul ki az életedben. Győzd le az egód, és próbáld visszaszerezni az életed felett az irányítást. Hajlamos leszel a lehangoltságra, a befeléfordulásra, könnyen átveszed mások negatív hangulatát. Próbáld megtalálni az egyensúlyt, és akkor könnyen visszanyered a belső erőd. Kerüld a negatív embereket, meditálj, lélegezz mélyeket.

Vízöntő – The Resting Tree

Az utóbbi időben maximumon élted az életed, itt az ideje egy kis pihenésnek. Fordíts nagyobb figyelmet a tested által küldött jelzésekre, és lassíts, másképp soha nem fogsz tudni felülkerekedni a szellemi és fizikai kimerültségen. Nyugodj meg, és élvezd az életed pontosan úgy, ahogy van. Ne kapkodj, ne akarj mindent egyszerre, pihenj és légy szemlélője annak a sok csodának, ami körbevesz. Ne mindig csak azon görcsölj, amit el szeretnél érni, hanem vedd észre azt is, amid már van.

Halak – The Hawk Prince

Ezen a héten a figyelmeztető jelek különböző formában érkezhetnek egy olyan tevékenységre vonatkozóan, amiben jelenleg részt veszel. Hallgass a belső hangodra, mert a megfelelő időben érkeznek az üzenetek. Így megtudhatod, hogy mi az, amit ideje lenne feladnod, hogy nyitott légy az új dolgok befogadására. Ha úgy érzed, hogy egy túlságosan lelassult az életed, és nem történik semmi manapság, akkor hallgass a belső hangra, és meg fogod tudni, mit kell tenned a kiegyensúlyozottság érdekében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek