HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. június 22-28. között!

Orákulum horoszkóp 2020. június 22-28. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból értesülhetünk a csillagok üzeneteiről. Érdemes figyelmesen végig olvasni a jóslatokat, mert ezáltal kevesebb váratlan meglepetéssel számolhatunk a következő napokban. Lássuk a részleteket.

Kos – Barátság

Egy nagyon mély és őszinte barátság kialakulása kezdődik el ezen a héten. Jó alkalom nyílik arra is, hogy egy férfival (apa, férj, barát, fiú) kapcsolatos, múltban ejtett sebeket begyógyíts. Felejtsd el, ami történt, és lépj tovább! Ez a folyamat megnyitja az utat az új kapcsolatok felé, és kiegyensúlyozottá válnak a benned lévő nőies és férfias energiák.

Bika – Siker

Nagyon érzékeny leszel a világ dolgaira ezen a héten, felerősödik a kisebbségi komplexusod, és könnyen átveszed mások negatív energiáit, érzéseit. Olyan helyzetekbe kerülhetsz viszont, amikor szükséged lesz a határozottságra és a bátorságra. Kerüld a konfliktus helyzeteket, tervezd meg egy kicsit tudatosabban a következő lépést. Csak egy lépésre állsz a sikertől, ne pazarold másra az energiádat.

Ikrek – Türelem

Bár általában nem jellemző rád a türelem, most mégis képes vagy arra, hogy kicsit visszavonulj, szemlélődve és csendben figyelve az életed alakulását. Érzed, hogy a segítő angyalaid mindig ott vannak körülötted, pozitív energiák irányítják az életed, éppen ezért semmi baj nem érhet. Cselekedj úgy, ahogy a legjobbnak látod, ne félj a kudarcoktól, tévedésektől, kíméld magad a negatív önkritikáról.

Rák – Újjászületés

A növekedés és a fejlődés időszakában vagy, most számos olyan lehetőséget kapsz, amelyek hozzásegítenek, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz. Szedd össze minden bátorságod, és tedd meg az első lépést. Kérd Mihály arkangyal támogatását, hogy fel tudd ismerni a helyes utat, ő védelmet és motivációt nyújt. Tölts több időt a természetben, hogy pozitív energiával töltődhess fel, így könnyebben megoldást találsz a problémákra is.

Oroszlán – Elengedés

Ne tápláld tovább magadban a múltban felgyülemlett haragot és félelmet, engedd el őket. A bizalmatlanság és a negatív hozzáállás semmi jóra nem vezet, élvezd inkább az élet nyújtotta lehetőségeket. Lazíts egy kicsit, fordulj befelé, próbáld megismerni jobban önmagad. Minden bizonnyal az egód tiltakozni fog a lecsendesedés ellen, hiszen megszoktad, hogy mindig a kezedben van az irányítás, és száz százalékon pörögsz. A legfontosabb dolog, amit most tehetsz, hogy semmi sem teszel, csak pihensz.

Szűz – Múltbeli csalódás

Az életed a megújulás időszakába érkezett, ez a megfelelő időszak arra, hogy megszabadulj a múlt terheitől. El kell fogadnod, hogy ami megtörtént, azon már nem tudsz változtatni, és ahelyett, hogy a múlton rágódnál inkább nyiss egy sokkal szebb jövő felé. Koncentrálj a jelenre, éld meg tudatosan az adott pillanatot, és fogadd ajándékként mindazt, amit az Univerzumtól kapsz nap, mint nap.

Mérleg – Jövő

Az életed a teljes átalakulás szakaszába érkezett, megújulás vár rád, azonban ehhez előbb meg kell küzdened a nehézségekkel. Egy fájdalmas és problémákkal teli időszakon mész keresztül, de el kell fogadnod, hiszen mindez szükséges az újjászületéshez. Az egészségeddel és a szakmai ügyekkel kapcsolatban mindig hallgass a megérzéseidre. Figyelj a belső hangra, és akkor tudni fogod, hogy mit kell tenned.

Skorpió – Részvétel

Egy nagyszabású projektbe kezdesz, és sokkal elégedettebb leszel a munkáddal, mint eddig valaha. Tele leszel energiákkal, és az új ötleteidnek köszönhetően inspirálóan hatsz a környezetedre Engedd szabadon szárnyalni a fantáziád, alkoss, szárnyalj, támogasd a kreatív éned. Használd ki ezt a teremtő energiákkal teli időszakot.

Nyilas – Magány

Egy igazán izgalmas időszakon vagy túl, adj magadnak egy kis időt, hogy meg tudjad emészteni a dolgokat. A magányosság, a elcsendesedés, a befeléfordulás lesz jellemző erre a hetedre. Élvezd a jelen pillanatot, próbálj egy kicsit megnyugodni. Ha magányosnak éreznéd magad, ne feledd, hogy az egyedüllét nem feltétlenül egy rossz dolog, hiszen csendben, a legbensőbb érzésekből táplálkozva születhetnek a legnagyobb ötletek.

Bak – Skizofrénia

Bármilyen helyzetben is legyél, a legnagyobb akadályok a fejedben vannak. A lehetőségek és a megoldások végtelenek körülötted, csupán ki kell nyitnod nem csak a szemed, hanem a szíved is ahhoz, hogy megtaláld őket. Ne a problémára, hanem a megoldásra összpontosíts. Minden alkalommal, amikor segítségre van szükséged, csatlakozz a legfelsőbb energiákhoz, hunyd be a szemed, lélegezz mélyeket, és figyelj befelé.

Vízöntő – Mester

Te magad vagy a felelős mindenért, ami az életedben történik, te hozod a döntéseket, és ezáltal alakítod az utad. Szabad választási lehetőséged van, éppen ezért a lehető legtudatosabban alakíthatod az életed. Hidd el végre, hogy megérdemled a boldog és kiteljesedett életet, jutalmazd meg magad, válaszd a kiegyensúlyozottságot és boldogságot.

Halak – Ártatlanság

Fogadd el, hogy az élet állandó változások sorozata. Add fel az állandó ellenállást, inkább vegyél részt az élet nagy játékában, fedezd fel újra magadban a gyereket, élj át minden pillanatot teljes szívvel, félelem nélkül. Próbálj egy kicsit jobban bízni önmagadban, és hidd el, hogy neked is kijár a jóból, megérdemled a boldogságot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek