Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból érkeznek a csillagok üzenetei, amelyeket olvassunk végig nagy figyelemmel, mert ezáltal talán könnyebben le tudjuk győzni az előttünk álló akadályokat.

Kos – Teljesség

Minden figyelmeddel koncentrálj a jelen pillanatra, így sikerül a szükséges energiákat mozgósítanod a siker érdekében. Ha úgy is érzed, hogy semmi kedved egy adott feladathoz, koncentrálj rá! Ne feledd, nem az a fontos, hogy mit csinálsz, hanem hogy hogyan csinálod! Így sokkal nagyobb örömmel és kreativitással végzed el a napi teendőidet. Add át magad teljesen a jelen pillanatnak!

Bika – Beilleszkedés

Ezen a héten igen erős belső konfliktusokkal kell megküzdened, de ezzel párhuzamosan a személyes kapcsolataidban is kisebb próbatételnek leszel kitéve. A beilleszkedés máskor sem az erősséged, de most még inkább nehezedre fog esni. Próbáld fenntartani az egyensúlyt a racionális és az érzelmi éned között, őrizd meg az önuralmad, ne engedd, hogy az indulataid vezéreljenek.

Ikrek – Barátság

Most olyan emberekkel köthetsz életre szóló barátságot, akik értékkel és vidámsággal töltik meg az életed. Az igazi barát nem akar megváltoztatni soha, elfogad olyannak, amilyen vagy, és kölcsönös erővel a legjobbat hozzátok ki egymásból. A közös élmények és tapasztalások segítik a legfontosabb kapcsolatok kialakulását. A barátság egy csodálatos dolog, mindaddig, amíg önzetlen és megvan benne az egyén számára szükséges szabadság.

Rák – Fogékonyság

Mivel nagyon erős átérzőképességgel rendelkezel, ezért könnyen bele tudod élni magad bármilyen helyzetbe és problémába. Ebben az időszakban az érzékenység, az intuíció és az együttérzés lesz a legjellemzőbb rád. Megszűnik minden akadály körülötted, könnyen megoldod a problémákat, és a nehézségeken is hamarabb átlendülsz most. Próbáld a lehető legtöbbet kihozni ebben az időszakban a dolgokból, hallgass a megérzéseidre, és használd ki, hogy most minden egy kicsit gördülékenyebben megy.

Oroszlán – Harc

Itt az idő, hogy végre feladd az állandó harcot, és átadd magad a legcsodálatosabb érzésnek a világon, a szeretetnek. Légy egy kicsit nyitottabb, és érezni fogod magad körül a szeretet energiáját. Nyiss a külvilág felé, szabadulj meg az önmagadat védelmező páncéltól. Nem várhatsz életed végéig a megfelelő pillanatra, próbáld inkább maximálisan élvezni a jelent. Hidd el, hogy megérdemled a szeretetet és a boldogságot.

Szűz – Megosztottság

Nevess, szeress, légy boldog, és ragyogj, oszd meg a legbelsőbb kincseidet a külvilággal. A lelkesedés és az önfeledt élet még ragyogóbbá varázsol, így sokkal jobban fogod érezni magad a világban. Ehhez pedig nem kell különösebb erőfeszítést tenned, csupán élvezd azt, amid van, a jelent, az otthonod, a szeretteid társaságát, azt hogy süt a nap, és friss levegő van körülötted. Tárd ki a szíved, és engedd, hogy a bőség beáramoljon az életedbe!

Mérleg – Pihenés

Az elmúlt időszakban talán túlságosan sokat dolgoztál, ha nem akarsz teljesen lemerülni, akkor jó lenne, ha megjutalmaznád magad egy minivakációval. Szabadulj ki a nagyvárosi nyüzsgésből, sétálj az erdőben, üldögélj a vízparton, töltekezz a természet erejével. Ez viszont nem azt jelenti, hogy semmit sem csinálsz, csak lustálkodsz, hanem inkább alkoss, add át magad a kreativitás örömének. Ne kezdj semmilyen új projektbe, inkább élvezd, értékeld és éld át az eddigi sikereidet.

Skorpió – Magány

Ami a szíveden, az a szádon – ez a legjellemzőbb mondás rád. Azonban ebben az időszakban nem biztos, hogy ezt a környezeted is értékelni fogja. Lehetséges, hogy magányosan fogod tölteni ezt a hetet, de ne aggódj, inkább próbáld egy kicsit jobban megérteni az érzéseidet. Légy hálás azokért a dolgokért, amit eddig sikerült elérned, és vedd észre, hogy a választás a te kezedben van.

Nyilas – Stressz

Túlságosan sok feladatot vállaltál magadra az elmúlt időszakban, éppen ezért állandóan feszült és stresszes vagy. Az állandó belső vívódás és a megfeszített munkatempó súlyos kimerültséget okozhat, de még mielőtt ez bekövetkezne, jó lenne egy kicsit pihenned. Napold el azokat a feladatokat, amelyek nem tartoznak a “halaszthatatlan” kategóriába.

Bak – Bőség

Minél tudatosabban éled az életed mind fizikai, mind pedig szellemi síkon, annál inkább élvezheted az Univerzum bőséges ajándékait. Összpontosíts a belső világod és a külső materiális világ közötti egyensúly megteremtésére, ezáltal megtapasztalhatod a létezésed egészét. A küzdelem és a mindenáron győzni akarás hosszútávon nem vezet semmi jóra. Légy egy kicsit türelmesebb, és élvezz ki minden pillanatot.

Vízöntő – Előrejelzés

Ne ragaszkodj az általad gyártott illúziókhoz mindenáron, próbáld elfogadni inkább az élet racionális oldalát is. Nem történhet minden úgy, ahogy te szeretnéd, nem irányíthatod az egész világot. Az igazság megismerésének egyetlen módja, hogy rózsaszín szemüveg nélkül elfogadod a körülötted lévő világot. Mielőtt bármiről ítéletet alkotnál, tedd fel magadban a kérdést: “ez valóban rám tartozik”?

Halak – Tisztaság

Ha eddig kételyek között éltél, most végre lehull a lepel, és kezded tisztábban látni a dolgokat. Most már csak annyit kell tenned, hogy csendben figyeled, és átadod magad a valóságnak. Hagyd, hogy minden úgy történjen, ahogy történnie kell. Engedd el a múlt marcangoló emlékeit, és ne aggódj a jövő homályos előrejelzései miatt. Add át a megújulásnak, a megvilágosodásnak magad, ne állíts saját magad elé akadályokat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.