HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. július 6-12. között!

Orákulum horoszkóp 2020. július 6-12. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Erre a hétre Doreen Virtue “Angel Therapy” orákulum kártyái küldik el mind a tizenkét csillagjegy számára a legfontosabb tudnivalókat, amelyeket olvassunk végig figyelmesen, mert az asztrológiai jóslatok révén felkészültebbnek, magabiztosabbnak érezhetjük magunkat.

Kos – Vizualize Succes

A következő napokban próbáld megerősíteni az önbizalmad, mert ettől erősnek és magabiztosnak érezheted majd magad. Találd meg azokat a lehetőségeket, amelyeket kihasználva, teljesnek és elégedettnek érezheted magad. Figyelj oda a testedre, kényeztesd magad, és olykor engedd, hogy a dolgok maguktól történjenek körülötted. Te csak figyelj…

Bika – Earth Angel

Ha az utóbbi időben gyakran foglalkoztatott az a kérdés, hogy mi a legfontosabb az életben, akkor a héten megtalálod a választ: ez pedig nem más, mint a szeretet. Azzal teszed a legjobbat magadnak és a környezetednek, ha szeretve fordulsz mindenki felé. Légy együttérző, kedves, olykor megértő. Ha így teszel, az életed sokkal egyszerűbb és könnyebb lesz.

Ikrek – Power Animal

Erős kötelék fűz az állatokhoz, könnyen megtalálod velük a közös hangot. Ez annak tudható be, hogy a szívedre hallgatsz, és így képes vagy megérteni az üzenetet, amelyet a négy, vagy több lábú kedvenc feléd szeretne közvetíteni. Ha van egy kis kedves állat a környezetedben, akkor most nagyon figyelj oda rá, hiszen sokszor az őrangyalok rajta keresztül üzennek neked.

Rák – Throat Chakra

Fontos üzenetet kell elküldened, írott, vagy íratlan formában, ami nem tűr halasztást. Fogalmazd meg az érzéseidet, és közöld az Univerzummal. Ez azért fontos, mert így sok energiát fogsz tudni megspórolni, és így olyan dolgokra tudod majd fordítani az erődet, ami igazán fontos és hasznos számodra. Ha elakadsz a gondolataid kifejezésében, kérd Gábriel arkangyal segítségét.

Oroszlán – Release

Lehetséges, hogy új szakmai kihívásokkal kell szembenézned ezen a héten, de az is lehet, hogy egy teljesen új és jobb munkahelyet találsz magadnak. Mindig a szívedre hallgass és úgy dönts, ne foglalkozz mások véleményével, főként akkor ne, ha azok irigységből, rosszindulatból fakadnak. Légy bátor és kitartó.

Szűz – Emotional Sensitivity

Ezekben a napokban jóval érzékenyebb leszel, mint máskor, ami azért lehetséges, mert most jobban átérzed mások pozitív és negatív energiáit. Ahhoz, hogy ne merülj le teljesen, nagyon fontos, hogy az intuíciódra hallgass. Vigyázz magadra, a lelkedre, a testedre, szeresd önmagad, azt, aki valójában és törekedj arra, hogy egyensúlyba kerülj, lehetőleg minden téren.

Mérleg – Past-Life Issue

Újra felbukkan néhány múltbeli konfliktusod, és erős érzelmi nyomással telepszik rád. Figyelj a jelekre, leginkább fizikai érzések formájában fognak megnyilvánulni azok az érzések, amelyek már egy ideje nem hagynak nyugodni. Hallgass mindig a megérzéseidre, a legmegbízhatóbb útmutatást kaphatod mindig tőlük. Ha voltak is konfliktusok, problémás helyzetek a múltban, most mindent megváltoztathatsz.

Skorpió – Parents

Ez a kártyalap a szüleiddel való kapcsolatodra és érzelmekre utal. A receptivitás és a képességeidben vetett hited a szüleiddel kapcsolatosak. Ezek a tulajdonságaid életed korai szakaszában alakultak ki, amikor még igencsak befolyásoló hatással voltak rád. Hidd el, hogy akkor is nagyon szeretnek, ha nem mondják, vagy nem tudják kimutatni. Gondolkodj el alaposabban a köztetek lévő kapcsolaton, és nagyon sok mindenre választ fogsz kapni az életedben.

Nyilas – Shield Yourself

Ne engedd, hogy mások hangulata befolyásoljon, légy óvatos főleg a munkahelyeden. Most sokkal érzékenyebb vagy mások energiájára, ezt jelzi a koncentráció hiánya, a kimerültség és az állandó feszültség is. Ha úgy érzed, hogy bizonyos emberek társaságában sokkal fáradtabb, erőtlenebb, lehangoltabb vagy, akkor jó lesz egy időre kerülni vagy minimálisra csökkenteni velük a kapcsolatot. Kerüld a negatív embereket és a negatív energiájú helyeket, helyzeteket.

Bak – Vegetarian/Vegan

Ha úgy érzed, hogy fogytán az energiád, jó lenne, ha ezen a héten kipróbálnád a vegetáriánus vagy vegán étrendet. Ez nem csak energiával tölt fel, hanem a szervezetedet is megtisztítja. Egy hét nem a világvége, könnyen ki lehet bírni állati eredetű ételek nélkül, meglátod mennyire ízletesen lehet főzni zöldségekből is. Tarts tiszteletben a tested, néha ajándékozd meg magasabb rezgésű, organikus élelmiszerekkel. Raphael arkangyal segítségedre lehet ezen a héten, fordulj hozzá!

Vízöntő – Vacum Away Fear

Ha mostanában a félelem az egyik legalapvetőbb érzés az életedben, akkor érdemes lenne számbavenned, hogy ki az a környezetedben, akihez leginkább társítani tudod ezt az érzést. Lehetséges, hogy más valakitől veszed át ezt az érzést, de az is megtörténhet csak az állandó fáradtság és kimerültség következtében csúszott ki a lábad alól a talaj. Fontos, hogy ne fektess energiát olyan helyzetekbe, amelyekből nyilvánvalóan félelem alakul ki, és kerüld a negatív energiájú személyeket is.

Halak – Law of Attraction

Ebben az időszakban olyan változásokon mész keresztül, melyek a Vonzás törvénye következtében jönnek létre. Azokat a helyzeteket és embereket vonzod az életedbe, akiknek története és érdeklődési köre hasonló a tiedhez. Ne csodálkozz, ha eddigi kapcsolataid drasztikusan meg fognak változni. A régi barátok már nem varázsolnak el annyira, mint régen, de az is megtörténhet, hogy a munkád már nem annyira kielégítő. Mindezek az érzések és változások összhangban állnak azzal a lelki utazással, amin most keresztülmész.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek