HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. július 27. és augusztus 2. között!

Orákulum horoszkóp 2020. július 27. és augusztus 2. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Rövidesen búcsúzik a júliusi hónap és beköszönt az augusztus. A következő hét napban Doreen Virtue “Angel Therapy” nevű orákulum kártyái révén jutnak el hozzánk a csillagok üzenetei, amelyeket most is érdemes figyelmesen elolvasni.

Kos – Köldökcsakra

A tested most érzékenyebb, mint máskor, ezért a napokban különösen figyelj oda a jelzésekre, a fájdalmakra, tünetekre, érzésekre. Ezeket kiválthatják külső ingerek, élelmiszerek, netán káros vegyületek, anyagok. Ne ijedj meg, még nincs nagy baj, de amennyire tudsz, élj és étkezz tudatosan, mozogj rendszeresen, és gondolkodj pozitívan.

Bika – Munka és kurzusok

Egy olyan időszak következik, ami kedvez a különböző kurzusok, tanfolyamok elvégzésének. Érdemes hangsúlyt fektetned az emberi kapcsolataid javítására, mert ezáltal sokkal több hasznos információ birtokába juthatsz. Kövesd a megérzéseidet, és Rafael arkangyal segíteni fog abban, hogy a céljaidhoz közelebb kerülhess.

Ikrek – Engedd szabadon

Ez a kártyalap arra hívja fel a figyelmed, hogy szabadulj meg a múlt ártó, nyomasztó energiáitól. A helyes út ott van a lábad alatt, csak észre kell venned. Lépj rá, és tartsd az irányt, hallgass a szívedre, többé ne foglalkozz azzal, ami korábban veled történt. Különösen figyelj oda az álmaidra, mert azok sokat elárulhatnak a jövődről.

Rák – Hallgass az intuíciódra

Figyelj azokra az üzenetekre, amelyek a csillagok küldenek feléd. Ezek az üzenetek leginkább az érzéseiden, a tested jelzésein keresztül jutnak el hozzád. Minden amit érzel, nagyon fontos lehet, ezért ne vedd félvállról a spirituális üzeneteket. Ne feledd, az Univerzum mindig kommunikál veled, csak meg kell tanulnod figyelni rá.

Oroszlán – Ikerlángok

Szerencsés vagy, mert olyan emberek vesznek körül, akik hasonló spirituális hullámhosszon vannak, mint te, és akik segítenek, ha gondjaid adódnak. Az új lehetőségek mindig ott vannak körülötted, csak ki kell nyitnod a szíved, hogy tisztábban lásd ezeket az új esélyeket. Légy őszinte, hiteles önmagaddal, és élvezd az életet.

Szűz – Isteni áldás

Az angyalaid egy igen praktikus és gyakorlati módszert fognak felajánlani neked, annak érdekében, hogy meg tudj szabadulni minden olyan aggodalomtól és vágytól, amelyek csak akadályoznának a fejlődésben. Írd le a terveidet, kívánságaidat egy papírra, és tedd be egy dobozba. Ezzel a módszerrel megszabadulhatsz a fejedben cikázó gondolatoktól, és sikerülni fog, hogy csakis a jelenre koncentrálj. Az eddig csak elpazarolt energiákat mostantól sokkal hasznosabb dolgokra fogod tudni felhasználni.

Mérleg – Vizualizáld a sikert

Mostanában nagyon sok dolog miatt aggódsz, éppen ezért feszült és szorongó vagy. Az őrangyalaid azonban segítségedre lesznek ebben az időszakban, hogy visszatalálj a lelki békédhez, nyugodt és önbizalommal teli napok várnak rád. A pozitív életszemléleted ösztönző hatással lesz a környezetedre is! Bízz a megérzéseidben, fejleszd az énképed, és pihenj egy kicsit többet, hogy fel tudj töltődni energiával.

Skorpió – Előző életek

Nagyon sok tudatalatti emléked megmaradt az előző életeidből, és ez a mai napig befolyásoló hatással van rád. Most még hangsúlyosabb előjönnek az erős érzelmek, és nehezen tudsz megküzdeni velük. Bízz az érzéseidben, a tested jelzéseiben, hiszen ezek vezetnek a legpontosabban a számodra kijelölt úton. Hallgass a megérzéseidre, és tudatosan figyelj egy kicsit jobban azokra az emberekre, akikkel a héten találkozol, mindannyian valamilyen segítő szándékkal vannak most az életedben.

Nyilas – Szülők

A szüleiddel való kapcsolatodból a múltad tükröződik vissza, egy erős érzelmi örökséget cipelsz magaddal. Az anya a befogadásra, intuícióra, nőiességre tanít meg, az apa pedig a férias energiákat, az alkotás, a cselekvés, az élet racionális oldalát mutatja meg. Ha úgy érzed, hogy ezeken a területeken egyensúlyhiány van az életedben, akkor próbálj egy kicsit elmélyülni a szüleiddel való kapcsolatodban. Hidd el, hogy szeretnek téged, akkor is, ha nem mindig tudják kimutatni az érzéseiket.

Bak – Istennő

Ebben az időszakban előtérbe kerülnek a nőies energiák, fordíts egy kicsit több figyelmet a megérzéseidre, próbáld kiküszöbölni az életedből a negatív gondolatokat. A művészet lehet most a legmegfelelőbb önkifejezési forma számodra. Az utóbbi időben túl sokat gondolkoztál, a racionalitás helyett, most az érzelmek, a lelkiség kerül előtérbe. Sok lelki támogató lesz most a segítségedre, így könnyebben eltudsz igazodni az érzelmek kavalkádjában.

Vízöntő – A vonzás törvénye

A változások a vonzás törvénye alapján következnek be, és ezzel te is tisztában vagy, viszont nem mindig tudod megfelelően irányítani az érzéseidet és a gondolataidat. Figyelj egy kicsit jobban befelé, és látni fogod, hogy a belső világodban, hogy tükröződik vissza a külvilág. Próbálj egy kicsit tudatosabban élni, ne pazarold az energiád felesleges dolgokra, negatív helyzetekre, emberekre. Csak rajtad múlik, tegyél meg mindent, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz.

Halak – Szívcsakra

A válasz a szívedben van, ne a külvilágban keresd. Eljött az idő a változásra és a cselekvésre, vedd észre, hogy nem a körülmények áldozata vagy. Minden alkalommal, amikor nem vállalod fel az érzéseidet, a szíved egy kicsit összetörik. Próbálj meg jó kapcsolatot kialakítani magaddal, szeresd önmagad, és légy büszke. A legfontosabb, hogy tartsd tiszteletben az érzéseidet! Ne engedd, hogy a gondok és a boldogtalanság rád telepedjen, élvezd az életed! Kérj segítséget az őrangyalodtól, hogy a lehető legjobb úton haladhass tovább.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek