HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. január 6-12. között!

Orákulum horoszkóp 2020. január 6-12. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2020 első orákulum horoszkópja Colette Baron-Reid “Enchanted Map”nevű kártyáinak jóvoltából állt össze. Mind a 12 csillagjegy fontos információkhoz juthat, ezért érdemes végigolvasni figyelmesen a következő üzeneteket.

Kos – Ghostlands

Ezen a héten találkozhatsz múltad fantomjaival, amelyek megakadályozhatják a pozitív energiaáramlást az életedben. Amit tenni tudsz az az, hogy a jelenre összpontosítasz, és megköszönöd azokat az élményeket, amelyek a múltadban történtek. A múltat nem lehet megváltoztatni, a jövő pedig ismeretlen, így nincs más, csak a jelen, amiben élni lehet és érdemes.

Bika – Flying

Ez a hét remek lesz számodra, hogy saját erősségeidet, képességeidet javítsd és tökéletesítsd. Ez azért fontos, mert csak így tudod elérni, vagy megközelíteni az általad kitűzött célokat. Mindemellett nagyon fontos még az, hogy türelmes légy. És természetesen ha hiszel magadban, az is nagyon sokat segít.

Ikrek – Listening

A következő napokban figyelj arra, hogy miként kommunikálsz másokkal. Tudnod kell, hogy mikor beszélj, és mikor inkább jobb ha hallgatsz. Fontos az is, hogy a párodat is meghallgasd, és ne csak úgy tégy, mintha figyelnél rá, közben a gondolataid teljesen máshol járnak. Sok csodás pillanat akkor születik meg, mikor valóban meghallod, hogy mit akarnak közölni veled az emberek.

Rák – Protecting Treasure

Ha eddig attól tartottál, hogy a céljaid elérése bizonyos veszélyekkel járhat, most megnyugodthatsz, mert a következő napokban biztonságban érezheted magad. Ne feledd: az erő és a hit mindig benned van, és nem a külsőségekben kell keresned. Szabadulj meg minden feszültségtől, és tedd azt, amit a leginkább szeretsz.

Oroszlán – Rock Bottom

Ha az elmúlt időszakban egy probléma megoldásán dolgoztál, most nem árt ha tudod, hogy taktikát kell váltanod, mert a régi módszerekkel többé nem tudsz eredményeket elérni. Nem árt, ha most egy kicsit pihensz és erőt gyűjtesz, mert ha így teszel, sokkal nagyobb esélyed lesz sikereket elérni.

Szűz – Strength

Ha a megoldást kívülről várod, akkor egyre távolabb kerülsz a céljaidtól. Ne feledd: az erő, a kitartás, a pozitív energiák ott vannak benned, és ezekre lesz szükséged, hogy megvalósítsd a céljaidat. Az emberi kapcsolataidban változásokra számíthatsz, de ne aggódj, mindig lesznek új emberek, akikkel közelebbi, baráti kapcsolatba kerülhetsz.

Mérleg – Coming Apart

Ne higgy mindent el, amit mondanak mások neked, mert lehetnek olyan emberek a környezetedben, akik be akarnak csapni. Figyelj a részletekre, és ne feledkezz meg a humorról sem, hiszen a humor segítségével a kényelmetlen helyzetekből is könnyebben ki tudsz jönni. Ne feledd: nem lehet mindig minden tökéletes, néha be kell érni az elég jóval.

Skorpió – One-Ring Circus

Mindig szereted magad az első helyre tenni, de ez nem azt jelenti, hogy mások is osztják ezt a nézetedet. Ebből természetesen adódhatnak nézeteltérések, kisebb konfliktusok, de te képes vagy kezelni az ilyen kellemetlen helyzeteket is. Továbbra is tartsd a saját érdekeidet szem előtt, és tedd azt, ami igazán boldoggá tesz.

Nyilas – Sad Embrance

A negatív érzelmek, a szenvedés olyan energiablokkokat generál, amelyek megakadályozzák a fény, a boldogság beáramlását az életedbe. Ezért tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi az, ami igazán örömet okoz számodra, mert ha megtalálod a boldogságforrást, akkor ezzel semlegesíteni tudod a negatív energiákat, rosszkedvet, szomorúságot, lehangoltságot.

Bak – Magical Map Shifter

Ezen a héten jobb, ha türelmes leszel, mert most nem fognak egyhamar megoldódni a problémáid, hanem az az érzésed támad, hogy körbe-körbe forogsz, és a megoldás nem akar körvonalazódni. Amit tehetsz, hogy a belső hangodra hallgatsz, mert az érzelmek jó útmutatók. Légy nyitott, törekedj a harmóniára, mert ezáltal jobban fogod tudni, hogy mi lesz a következő lépés az életedben.

Vízöntő – Golden Palace

Ne rettegj attól, hogy mi lesz holnap, hanem inkább törekedj a jelen csodáinak megélésére, mert az Univerzum mindig gondoskodni fog rólad, hogy mindened meglegyen, ami az élethez szükséges. A bőség mindig ott van körülötted, valamint a lelkedben. Nem mindig az a leggazdagabb ember, akinek nagy háza és drága autója van. Légy hálás az életedért.

Halak – Cleaning House

Ez a hét alkalmas lesz arra, hogy rendet rakj az életedben. Szabadulj meg az egészségtelen, káros szokásaidtól, de használaton kívüli tárgyaktól, ruháktól is érdemes megválnod, mert ha így teszel, sokkal több hely marad a szívedben és a lakásodban is a pozitív energiák számára. Lepd meg ismerőseidet valami széppel, kedvességgel, mert többszörösen fog megtérülni ez a kis gesztus.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek