HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. január 27. és február 2. között!

Orákulum horoszkóp 2020. január 27. és február 2. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az előttünk álló héten Doreen Virtue “Angel Therapy” nevű orákulum kártyái segítségével jutnak el hozzánk a legfontosabb üzenetek, amelyekre mindig érdemes odafigyelni.

Kos – Earth Angel

Ez a kártyalap igen fontos üzenetet hoz számodra, arra inspirál, hogy nyisd meg a szíved, és közvetíts szeretetet a világban. Ehhez azonban előbb a saját értékeiddel kell tisztában lenned, és csak utána tudod átadni mások számára a boldogság érzését. Sokszor nem a szavak a legfontosabbak, hanem az is elegendő, ha hitelesen és példamutatóan éled az életed. Szeresd önmagad és az életed a legnagyobb mértékben.

Bika – Emotional Sensitivity

Sokkal érzékenyebb vagy most mindenre, mint általában, éppen ezért állandó fáradtság és ingerlékenység jellemez. Tölts több időt a természetben, itt újra rátalálhatsz a belső békére és egyensúlyra. Helyezz a lakásodba és az irodádba is olyan szobanövényeket, amelyek vonzzák a pozitív energiát, és harmóniával töltenek fel.

Ikrek – Heal Away Addictions

Ez a kártyalap egy megerősítés arra, amit már amúgy is tudtál: fel kell adnod azokat a szokásokat, amelyek a testi és lelki egészségedet kockáztatják. Vedd számba, hogy mik a káros függőségeid, de ugyanígy meg kell szabadulnod a negatív gondolati beidegződésektől is. Hunyd be a szemed, és képzeld el, amit elvágod azokat a kötelékeket, amik visszatartanak. Ugye mennyivel kellemesebb a szárnyalás?

Rák – Third-Eye Chakra

Ezen a héten nagyon sok új dolgot tudhatsz meg személyiségedről, felerősödik a tisztánlátásod, és fogékonyabb leszel a belső hangra. Ne hagyd, hogy logikai csapdába csaljon az elméd, inkább bízz a megérzésedben. Figyelj jól a visszatérő álmokra, az ismétlődő számokra, vagy a különös jelekre. Jó, ha minden olyan dolgot, ami egy picit is meglepő, felírsz egy lapra, később magyarázatot találhatsz a jelentésére.

Oroszlán – Be Willing to Forgive

Valahol a tudatalattid mélyen egy olyan régi élmény van elásva, amely bizonyos helyzetekben ha felszínre tőr, annyira elönt a düh, hogy teljesen kifordulsz önmagadból. Ez az állapot számos akadályt gördít eléd, hiszen sokszor képtelen vagy dönteni fontos helyzetekben, és nem tudod elérni, amit igazán szeretnél. Csupán annyit kell tenned, hogy gyakorolod a megbocsátást, és így visszanyerheted a lelki békédet.

Szűz – Vegetarian/Vegan

Ezen a héten a tested sokkal jobban igényli a kényeztetést, ápolást, pihenést, mint általában. Fontold meg a vegetáriánus táplálkozást, csökkentsd az állati eredetű ételek fogyasztását, egyél minél több zöldséget és gyümölcsöt. Hallgass a testedre, hiszen csak így tudod biztosítani a számára szükséges tápanyagokat. Ha egészségesen táplálkozol, sokkal karcsúbb és energikusabb leszel.

Mérleg – Ascendent Masters

Ezen a héten egy igen mély belső kapcsolat kialakulására kapsz lehetőséget. Útmutatást kaphatsz a Mesteredtől, vagy egy számodra igen meghatározó személytől, aki akár egy volt tanárod is lehet. Ha egy nagyon nehéz helyzetben vagy, és semmiképp sem tudsz egyedül megoldást találni, nyugodtan kérj segítséget. Ne félj semmitől.

Skorpió – Listen to Your Intuitive Feelings

Figyelj egy kicsit jobban a megérzéseidre ezen a héten, hiszen különleges üzenetet fogsz kapni, és az is megtörténhet, hogy egy erős érzelmi kitörés formájában. Fontos, hogy mielőtt tovább lépnél megfejtsd ezeket a jeleket, tedd fel a kérdést, hogy mennyire szükséges ez a változás az életedben. Mutasd ki az érzéseidet, és próbáld felszabadítani a testedben keletkező energiablokkokat.

Nyilas – Shield Yourself

Úgy fogod érezni magad ezen a héten, mintha teljesen lemerültél volna. Elönt a fáradtság, semmihez nem lesz kedved, és ez minden bizonnyal annak köszönhető, hogy sokkal érzékenyebb vagy most a külső energiai hatásokra. Úgy biztosíthatsz védelmet önmagad számára, ha egy fényes gömböt képzelsz el a tested köré. Kérheted Mihály arkangyal segítségét is, hogy védjen meg a fizikai és a szellemi nehézségektől.

Bak – Twin Flame

Ez a kártya egy hozzád nagyon közel álló személlyel kapcsolatos. Lehet akár egy családtag, egy közeli barát, vagy akár egy üzleti partner, ő az, akinek bármikor feltétel nélkül számíthatsz a segítségére. Ha az illető melletted van, bármit nyugodtan megbeszélhetsz vele, de ha most úgy adódott, hogy nem tudtok személyesen találkozni, akkor írd meg levélben neki, öntsd ki a szíved.

Vízöntő – God Box

Ez a kártya az Univerzum ajándéka, megszabadít minden félelemtől, aggodalomtól, nehézségtől és bizonytalanságtól. Írd le egy papírlapra mindazt, amitől meg szeretnél szabadulni, és azokat a dolgokat is, amit el szeretnél érni, és bízz az isteni gondviselésben a továbbiakban. Miután ezt megtetted, úgy fogod érezni, mintha mázsás súlyt vettek volna le a válladról, minden sokkal könnyebbé válik.

Halak – Cut Your Cords

Tele van az életed olyan negatív szokásokkal, és -hitrendszerrel, amely a múlt eseményeiből táplálkozik. Fontos, hogy visszanyerd a pozitív energiát és az életbe vetett hitet, dönts szabadon és felhőtlenül, éld a saját életed. Kérj segítséget az őrangyalodtól, és minden sokkal könnyebben fog menni! Itt az ideje, hogy megszabadulj a terhektől, és az életedet visszahúzó negatív energiáktól!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek