HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. január 20-26. között!

Orákulum horoszkóp 2020. január 20-26. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Január utolsó előtti hete kezdődik. A következő napokra Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyái jóvoltából olvashatjuk el a csillagjegyünkhöz tartozó üzeneteket, információkat, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy könnyebben eligazodjunk az életben.

Kos – Solitude

Az utóbbi időben sokszor érezted úgy, hogy több időt kellene egyedül legyél, de vigyázz, mert ez hosszútávon akár elmagányosodáshoz vagy elszigetelődéshez is vezethet. Tölts több időt ezen a héten a barátaiddal, a családoddal, menjetek szórakozni, kirándulni. Az egyedüllét nem jó választás ezen a héten, mert könnyen előfordulhat, hogy elárasztanak a negatív gondolatok. Töltsd az idődet vidám és önfeledt emberekkel, így olyan kérdésekre is választ kaphatsz, amelyek eddig nyomasztottak.

Bika – Dry Desert

Egy igen nehéz kérdésre szeretnél választ kapni már egy jó ideje, de még egy kis időt várnod kell, próbálj felülkerekedni az aggodalmaidon. Szabadulj ki az állandóan csapongó képzeleted csapdájából, koncentrálj a valóságra. A jelen történései szükségesek ahhoz, hogy egy jobb és fontos irányba kanyarodhasson az utad. Légy hálás minden pillanatért, és ne hagyd figyelmen kívül a legkisebb jelzéseket sem.

Ikrek – Strenght

Ezen a héten az egészséged áll a középpontban, meg kell erősödnöd testileg és lelkileg is. Tölts több időt a szabadban, sportolj, pihenj, fordíts nagyobb figyelmet az egészséges táplálkozásra, próbálj egyensúlyban maradni. Kerüld a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik csak elszívják az energiád, és ne terheld túl magad a munkahelyeden sem. Lehetséges, hogy egy kisebb életmódváltásra lenne szükséged.

Rák – Deep Freeze

Bármennyire is próbálsz mindent elkövetni, hogy legyőzd az akadályokat, úgy tűnik ez az időszak nem a problémák megoldásáról szól. Nem tehetsz túl sokat most, csupán annyit, hogy jól kipihened magad, hogy megújult energiával kezdhesd majd a jövő hetet. Le kell lassítanod a tempót, mert különben könnyen előfordulhat, hogy kényszerválasztás elé állít az élet. Ezen a héten a nyugalmat és a pihenést kell választanod!

Oroszlán – Cleaning House

Még mindig ragaszkodsz a múltbeli dolgokhoz? Dobd ki az otthonodból az összes olyan tárgyat, amelyek kellemetlen emlékeket idéznek fel. Mindig is vonzottad azokat az embereket, akiknek jobbá kell tenni az életüket. Bármilyen lelki nyomás vagy probléma képes lecsökkenti az energiáidat, éppen ezért mondj “nem”-et az olyan találkozóra, amelyekről előre tudod, hogy nem lesz jó végük.

Szűz – Spark

Ne hagyd, hogy mások véleménye befolyásoljon, mert úgy tűnik, hogy semmi mást nem akarnak, csak irányítani. Próbálj érzelmileg a legstabilabb maradni, ne pazarold egy bizonyos érzésre vagy helyzetre el az összes energiádat. Egy hirtelen felindulásból meghozott döntés, egy impulzív cselekedet nem vezethet semmi jóhoz. Próbálj egy kis szünetet tartani, pihenj, figyelj a belső hangodra, így megtalálhatod azt a választ, amely közelebb visz a tökéletes megoldáshoz.

Mérleg – Heal the “Ouch”

Fontos lesz, hogy ezen a héten megváltoztasd a dolgokhoz és emberekhez való hozzáállásod. A hirtelen felindulásból történő cselekedetek még soha nem vezettek semmi jóra. Válaszd a kiegyensúlyozott, megfontolt döntéseket, inkább vegyél egy pár mély lélegzetet mindig mielőtt cselekednél. Az önzés, a kapzsiság, a neheztelés mind olyan érzések, amelyek nagyon elszívják az energiádat. Gyakorold a megbocsátást, és szabadítsd fel magad a lelki terhek alól!

Skorpió – Follow the Leader

Itt az ideje, hogy végre átvedd a vezetést, akár a saját életedben, akár egy olyan projektben, amelyben résztveszel, és ami nagyon fontos számodra. Mondd el nyugodtan a vágyaidat és ötleteidet, ne félj kifejezni azt, ami igazán fontos számodra. Légy egy kicsit kezdeményezőbb, tedd meg az első lépést, akár szakmai, akár a magánéletedről legyen is szó. Bár imádod halogatni a dolgokat, de most az egyszer tartsd szemelőtt, hogy minél hamarabb túl leszel rajta, annál jobb.

Nyilas – Unexpected Visitors

Egy kellemetlen hír csak akkor lesz elviselhetetlen, ha te úgy döntesz. Minden csak a nézőpont kérdése, tőled függ, hogy milyen gondolatokat táplálsz a fejedben. Mi lenne, ha az aggodalom helyett inkább arra gondolnál, hogy egy csodálatos új út nyílik meg számodra, és minden támogatást megkapsz az Univerzumtól, hogy jobbá változtasd az életed. El sem tudod képzelni, hogy az előre kivetített negatív gondolatok , mennyire befolyásolják az életedet.

Bak – Intention

Tisztáznod kell magadban, hogy ki is vagy te valójában, hogy elkerüld azt, hogy mások irányítsák az életed. Keress egy nyugodt helyet, és a kellő pillanatot arra, hogy megtaláld az igazi motivációt, a lelkesedést, ami tovább visz az életben. Légy a lehető legőszintébb magadhoz, és próbálj meg a belső hangra figyelni. Ne hagyd, hogy a környezeted túlságosan befolyásoljon, hiszen az egyetlen dolog, ami igazán számít az az, hogy te mit szeretnél igazából.

Vízöntő – Metamorphosis

Az átalakulás folyamata sokszor nagyon fájdalmas, és erőfeszítéseket érdemel, ne feledd, hogy egy új, sokkal csodálatosabb élet vár rád. Fogadd el az áldozatokat és a veszteségeket, hiszen ezek is épp úgy részét képezik az életednek. Az elfogadás után sokkal könnyebb lesz minden. Hagyj fel a régi berögzült szokásokkal, és szabadulj meg azoktól a kapcsolatoktól, amelyek már nem szolgálják javadat. A félelem ellenére hagyd, hogy megtörténjen a változás!

Halak – Moonlight

A túl sok analizálás, elmélkedés nem vezet sehová. Attól félsz, hogy rossz döntéseket hozol? Ne csak a lehetséges hibákra és a negatívumokra koncentrálj, inkább csatlakozz az Univerzális energiaforráshoz. Tudd, hogy mindig a rendelkezésedre áll az összes lehetséges eszköz, amely szükséges a megfelelő döntéshez. A hited segítségével meg fogod találni a megfelelő válaszokat, bízz egy kicsit jobban önmagadban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek