HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. február 24. - március 1. között!

Orákulum horoszkóp 2020. február 24. – március 1. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Beléptünk február utolsó hetébe, így érkezzenek Colette Baron-Reid “Enchanted Map“ nevű orákulum kártyáinak üzenetei, amelyet érdemes figyelmesen végigolvasni.

Kos – Metamorphosis

Egy mély átalakulási folyamat vár rád, amely egyáltalán nem fog kellemes lenni, viszont sok szempontból hasznos lesz. Még akkor is, ha meg kell válnod valakitől vagy valamitől, engedd el, amire nincs már szükséged, hiszen csak úgy tudsz fejlődni az életben. Meg kell szabadulnod a rossz szokásoktól, a káros hiedelmektől. Fogadj el mindent úgy, ahogy történik, ne ellenkezz.

Bika – Wishing Well

Ne ragaszkodj görcsösen a céljaidhoz, fogalmazd meg, hogy mit szeretnél elérni, és engedd el. Az Univerzum minden kívánságod teljesíteni fogja, amire szükséged van az életben. A kétségbeesés, a dolgok erőltetése, a túlzott akarás semmi jóra nem vezet. Gondold ki, hogy mit szeretnél, tedd félre, és hagyd, hogy maguktól alakuljanak a dolgok.

Ikrek – Solitude

Ezen a héten kissé magányosnak érezheted magad, viszont lehetőséget kapsz arra, hogy befelé fordulj, és a belső fény keresésére fordítsd az idődet. Bízz egy kicsit jobban a megérzéseidben, hidd el, hogy létezésednek oka és célja van, még akkor is, ha környezeted negatív hatással van rád. A belső béke egy felbecsülhetetlen érték, ezt kell most megtalálnod.

Rák – Ride the Wave

Eljött a siker ideje, most végre szabadon élvezheted a befektetett munkád gyümölcsét. Úgy tűnik, most minden olyan egyszerűen megy az életedben, semmi akadálya nincs annak, hogy kívánságaid teljesüljenek. Élvezd ki ezt a felhőtlen állapotot! Légy hálás, fogadd örömmel a sikereidet. Az Univerzum megjutalmaz, vedd észre, hogy te is megérdemled a gondtalan életet.

Oroszlán – Come Together

Ez a kártyalap azt mutatja, hogy felbomlott az egyensúly az életedben mégpedig szerelmi téren. Ha fáradtnak, üresnek, letargikusnak érzed magad, itt az ideje, hogy egy kicsit közelebb kerülj a szívedhez, hogy megtapasztald az igazi mélyről jövő szeretet. Nyisd meg a szíved, és élvezd a kívülről jövő, feléd áradó szeretet. Ne feledd, hogy az életben a legfontosabb dolog a szeretet, enélkül nem lehet élni.

Szűz – Talisman

Ez a kártyalap azt jelzi, hogy a lehető legjobb úton haladsz. Ha eddig aggódtál is bizonyos döntéseid miatt, most megbizonyosodhatsz róla, hogy minden rendben van, és csak feleslegesen pazarlod az energiádat. Mindaz, amit eddig tanultál, segítségedre lesz a helyes döntések meghozatalában. Hallgass a megérzéseidre, és bízz jobban az életben és önmagadban. Csodálatos élmények várnak rád!

Mérleg – Bone Collector

Ebben az időszakban hajlamos leszel beleragadni a múltbeli problémákba, éppen ezért az önbizalmad is csökken, és úgy érzed, hogy nem sok erőd van az akadályok leküzdésére. “Nem vagyok elég jó, ezt én úgysem tudom megcsinálni” – ezek a hangok zakatolnak a fejedben állandóan. Ez a kártyalap viszont arra emlékeztet, hogy a világon mindenki számára elegendő erőforrás van, ne foglalkozz a múlttal, inkább teremtsd meg a számodra kedvezőbb jelent.

Skorpió – Sad Embrance

Néha mindannyian érezzük úgy, hogy becsapnak, kihasználnak, és semmi nem úgy megy az életben, mint, ahogy azt szeretnénk. Ne feledd, ezek az érzések csupán az ego csapdái, abban a pillanatban, amikor az áldozat szerepét játszod, az erőd csökkenni kezd. Ahelyett, hogy panaszkodnál, fogadj el mindent úgy, ahogy van. A helyes döntések meghozatala érdekében pedig hallgass az intuíciódra. Öleld át a szenvedést, mondj köszönetet neki, hiszen általa kapsz új lehetőségeket az életben.

Nyilas – Sacred Pool

Hagyj fel az állandó önkritikával és hibáztatással, értékeld azt, aki vagy teljes mértékben. Ne hasonlítgasd magad állandóan másokhoz, hiszen pontosan ott vagy az életben, ahol lenned kell. Pihenj, lélegezz nagyokat, maradj a szívedben, és bocsáss meg magadnak. A terveid csak akkor válnak valóra, ha szeretettel és pozitív gondolatokkal táplálod őket.

Bak – Unexpected Visitors

Számtalan váratlan dologgal fogsz szembesülni a héten, valahogy egyáltalán nem úgy alakulnak a dolgok, mint, ahogy eltervezted. Új információkkal és új lehetőségekkel fogsz találkozni, és olyan új ismeretségek jelennek meg az életben, amelyek által könnyebb lesz megoldanod a problémáidat. A változás kezdetben félelemmel és bizonytalansággal tölthet el, de bíznod kell akkor is, hiszen minden számodra lehető legjobb módon fog alakulni. Engedd, hogy az Univerzum irányítsa az életed!

Vízöntő – Details, Details

Ez a kártyalap azt jelzi, hogy alaposabban el kell egy kicsit mélyülnöd a részletekben. A felületes kapcsolatok, és az elhamarkodott döntések semmi jóra nem vezetnek. Nagyon fontos most, hogy figyelj a legapróbb részletre is, hiszen csak így tud összeállni az egységes és harmonikus egész. Ne feledd, te vagy a felelős a végeredményért, vedd a kezedbe a sorsodat.

Halak – Stuck in the Mud

Egy olyan időszak köszöntött rád, amikor a végeredmény, és az elvárásaid egyáltalán nem egyeznek, ennek következtében pedig úgy érzed, hogy leragadtál egy ponton. Gyorsan szeretnél sikereket elérni, de a feltételek most nem kedvezőek a dolgok siettetésére. Két lehetőséged van: vagy harcolsz, és sehová sem fogsz eljutni, vagy megállsz, lélegzel, és elfogadod a jelenlegi helyzetet. Légy figyelmesebb és befogadóbb, nagyszerű lehetőségek várnak rád.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek