HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. február 10-16. között!

Orákulum horoszkóp 2020. február 10-16. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén értesülhetünk csillagjegyünk által a legfontosabb asztrológiai üzenetről, tanácsról, amelyet érdemes komolyan venni, mert ezáltal könnyebb lehet az életünk.

Kos – Kísérlet

Már hosszú ideje nem élvezhetted a napsütést és a természettel való közelséget, így a tél végefelé már igencsak le vannak merülve az energiatartalékaid. Állandó készenléti helyzetben vagy, nem találod a helyed, a biztonságod, és mivel ennyire zaklatott vagy, nem tudsz a lelked finom rezdüléseire, suttogó szavára figyelni. Lassíts, és bízz benne, hogy mindenre elegendő időd van, figyelj befelé, és meg fogod tudni, hogy mit kell tenned.

Bika – Barátság

Készen állsz egy igazán mély, és szeretetteljes barátság kialakítására, itt az ideje, hogy feladd a mások véleményétől való függőséged. A korábbi kapcsolataidból származó sebeid most könnyen begyógyulhatnak. Megnyílik az út a lelki gyógyulás felé, a női és férfi energiák egyensúlyba kerülnek. Meditálj, add át magad a szeretet erejének! Figyelj gyakrabban a megérzéseidre.

Ikrek – Belső hang

A belső hangra figyelve, a szíved legmélyebb szavára figyelve tudhatod meg csak azt, hogy mi is a legjobb dolog számodra az életben. Hallgass befelé, és rá fogsz találni az utadra. Összpontosíts a létezésedre, és meg fogod hallani a válaszokat, amelyek a saját belső szent teredből származnak. Tedd meg az első lépést, és meglátod, utána minden könnyen menni fog magától. Tölts több időt a természetben, ezek a gyógyító pillanatok nagyon fontosak számodra.

Rák – Teher

Úgy tűnik, mostanában túl sok teher nehezedett a válladra, olyan dolgokért is felelősséget vállaltál, ami egyáltalán nem is tartozna rá. A nap végére mindig fáradtnak és erőtlennek érzed magad, energiahiánnyal küzdesz. Mi lenne, ha feladnád azt a törekvésed, hogy megfelelj mások elvárásainak. Itt az ideje, hogy végre vállald önmagad, és add fel az összes álarcot és hamis ábrándot. Ha ezt a lépést megtetted, egymás után fognak jönni az életedbe a sikeres és boldog percek.

Oroszlán – Tudatosság

Annak érdekében, hogy könnyen megoldást találj a problémákra, érdemes az életed minden területén, de leginkább a gondolkodásodban a tisztaságot alkalmaznod. Az együttműködés, most nem túl jó ötlet, vigyázz, hogy kivel osztod meg az ötleteidet, mert vannak, akik csak kihasználnak. Inkább támaszkodj a megérzéseidre, és légy egy kicsit tudatosabb. Dönts úgy, hogy elsősorban a saját érdekeidet vedd figyelembe.

Szűz – Érettség

Eddigi tapasztalataid szilárd alapot teremtettek ahhoz, hogy jobban megismerd önmagad, és érett döntést tudj hozni annak függvényében, hogy mi a legjobb számodra. Élvezd a pillanatot anélkül, hogy a körülmények áldozatává válnál. Engedd, hogy mások is megismerjék az igazi éned, ne rejtsd el a legbelsőbb érzéseidet. Add fel az önmagad és mások kritizálását, fordulj szeretettel és bizalommal minden élőlény felé.

Mérleg – Szerelem

Ezen a héten a legfontosabb dolog számodra a szerelem, függetlenül attól, hogy a mostani párkapcsolatodban, vagy egy új románcban ismered-e meg ezt a csodálatos érzést. Fordíts nagyobb figyelmet a körülötted lévők energiájára, és próbálj minél több időt pozitív rezgésű emberek társaságában tölteni. Koncentrálj a szerelemre, és engedd, hogy ez a hihetetlen erővel rendelkező energia vezéreljen.

Skorpió – Öntudatra ébredés

A szíved mélyén pontosan tudod, hogy mit kellene tenned, mégis van egy igen nyomós érved, ami miatt nem tudsz könnyedén cselekedni. Azt gondolod, hogy holnap minden sokkal könnyebb lesz, de te is tudod, hogy az állandó halogatás semmi jóra nem vezet. Döntsd el, hogy még ma megteszed az első lépést, és teljes mértékben kiiktatod a szótáradból azt, hogy “majd holnap”. Akkor fogsz segítséget kapni, amikor nem is remélnéd, és attól, akitől nem is számítottál volna rá.

Nyilas – Összehasonlítás

Ha állandóan másokkal hasonlítgatod magad, akkor egész életedben kisebbrendűségi érzéssel fogsz küzdeni. Próbáld a saját életedet élni, és hagyd abba az állandó összehasonlítást és bíráskodást. Mindig lesznek, akik szebbek, okosabbak, sikeresebbek, gazdagabbak, de hidd el a te életed is nagyon értékes. Csak akkor tudsz teljes életet élni, ha saját vágyaidnak és személyiségednek megfelelően élsz.

Bak – Küzdelem

A fejedben csak úgy cikáznak a gondolatok, mint a felhők az égen. Azt gondolod, hogy teljesen megvéd az a páncél, amit a világ előtt hordasz, viszont, amíg elrejted a sebeidet, addig nem fognak begyógyulni. Ne gondold, hogy egyedül vagy a világban, hiszen őrangyalaid a háttérből mindig támogatást nyújtanak. Hagyj fel a bűntudattal, a bánattal, a félelemmel, és éld az életed bátran, korlátok nélkül.

Vízöntő – Harmónia

Hallgass mindig a szívedre, és akkor könnyen elérheted a belső harmónia állapotát. Ne hagyd, hogy állandóan kavargó gondolataid letérítsenek erről az útról. Végy egy kis füzetet, és jegyzeteld le azokat a gondolataidat, amelyek a nap folyamán vissza-vissza térnek, és kibillentenek az egyensúlyodból. Egy másik oszlopba írd le a belső megérzéseidet, és egy héten keresztül próbáld inkább ezeket követni. Meglátod, az egész életed meg fog változni.

Halak – Engedés az akaratnak

Ezen a héten felejtsd el az ellenállást, add át magad a legfelsőbb irányító erőnek, és hagyd, hogy az események úgy történjenek, ahogy kell. Légy nyitott, bizakodó, és add át magad az élet áramlásának. Ne harcolj, hidd el, hogy a megfelelő időben mindent el fogsz érni az életben, amire szükséged van. Próbálj nyugodt maradni, pihenj, meditálj, maradj bizakodó.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek