HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. december 14-20. között!

Orákulum horoszkóp 2020. december 14-20. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái adnak tanácsokat, útmutatást az előttünk álló hétre. Érdemes türelmesen végig olvasni a részletes jelentéseket, mert így sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb hetünk lehet.

Kos – Szenvedés

Olyan helyzetben vagy most, ami sok fejtörést és szenvedést okoz. Mindennek a hátterében a félelem áll. Félelem a veszteségtől, hogy vagy egy családtagodat, vagy anyagi javakat veszíthetsz el. Amit ilyen esetben tehetsz, hogy megszabadulsz ezektől a sok esetben alaptalan félelmektől, negatív energiáktól. Koncentrálj a megújulásra, nyiss az új lehetőségek irányába, és az életed megtelik csodával.

Bika – Szerelmesek

Ezen a héten számodra a szerelem lesz a varázsszó. Az egész életedet, lelkedet belengi ez a sejtelmes, gyönyörű állapot. Ha nincs párod, az sem jelent gondot, hiszen most olyan napok következnek, amikor akár önmagadba is szerelmes lehetsz. Figyelj oda most a pozitív energiákra, amelyek körbevesznek, meríts inspirációt belőlük. A szerelem, szeretet energiája a legmagasabb szintű pozitív energia.

Ikrek – A múlthoz való kötődés

Ha azon kapod magad a következő napokban, hogy csak a múlt emlékei foglalkoztatnak, akkor találj magadnak egy csendes órát, ülj le, és gondolkozz el ennek az okán. Sok esetben a nosztalgiázás veszélyes is lehet, mert akár hosszú évekig nem engedi meg a továbblépést, hanem beragadsz egy helyzetben, és nem tudsz kimászni belőle. Most érdemes a jelen csodáira figyelned, a múltadat szorítsd háttérbe, amennyire lehetséges.

Rák – Elnyomás

Az elmúlt időszakban kissé háttérbe szorítottad önmagadat, csak azért, hogy másoknak megfelelj. Most az a legfontosabb feladatod, hogy újra magadra találj, és azt tedd, amit érzel, ami jó neked. Szabadulj meg a benned lévő feszültségektől, mert az sosem tesz jót a lelki egészségednek. Sétálj egy jót a természetben, lazíts, pihenj, és bízz magadban, mert erősebb vagy, mint azt gondolnád.

Oroszlán – Lét

Ezen a héten azt fogod észrevenni, hogy több időd jut a pihenésre, és könnyebben elfogadod önmagad, a dolgokat, amelyek körülvesznek. Törekedj is arra, hogy felfigyelj a körülötted lévő harmóniára, belső nyugalomra, mert ezáltal tudod otthonérzeni magad, bárhol légy a világban. Az Univerzum számít rád, az erődre, a kitartásodra, és mindig támogatni fog, hogy megleld a szeretetet.

Szűz – Játék

A változás az ajtódon kopogtat, és te készen állsz rá, hogy elfordítsd a kilincset. Egy csodás élményben lehet részed a következő napokban. Az élet nem mindig olyan nehéz, mint ahogy az első nekifutásra tűnik, vedd észre azt is, hogy az élet játék is olykor, tele van felhőtlen örömökkel, csak annyi a feladatod, hogy néha játssz, énekelj, táncolj, találd meg az Univerzum ezen energiáit. Nem fogod megbánni.

Mérleg – Mindenség

Nem számít, hogy milyen feladatnak kell eleget tenned ezen a héten, legyen bármilyen nehéz is vagy unalmas, a lényeg, hogy fordíts teljes figyelmet minden pillanatra. Vedd sorba, hogy milyen feladatokat kell elvégezned, és szépen, egymás után teljesítsd mindeniket. Tele leszel kreatív energiával, ami a végén elégedettséggel tölt fel. Mindennek megvan a célja az életedben, ne gondolkozz, inkább add át magad a tapasztalás örömének.

Skorpió – Villám

Úgy tűnik, ez az időszak kissé visszaránt a földre, légy óvatos, hiszen a személyes biztonságod is veszélybe kerülhet. A történéseknek jelentősége van, a káosz pedig egy hatalmas átalakulás kezdete. Egyszerűen tudatosítsd magadban, hogy bármilyen nehézség után képes vagy felállni és regenerálódni. Ezek a megtapasztalások nem azért érkeznek hozzád, hogy gyengítsenek, hanem, hogy felkészítsenek arra, hogy egy újabb szakaszba léphess. Légy nyitott és próbálj távolságot tartani azoktól a dolgoktól, amelyek nem szolgálják a fejlődésed.

Nyilas – Lelassulás

Készen állsz arra, hogy elszakadj a saját magaddal, vagy másokkal szemben támasztott elvárásoktól, és végre felelősséget vállalj az életedért. Abban a pillanatban, amikor lemondasz az elvárásokról, és elfogadod a valóságot, rá fogsz találni az igazi belső békére. Élvezd ezt a tudatosságot, lazíts, és engedd át magad a jelen pillanat szépségének. A lehetőségek előtted állnak, csak annyit kell tegyél, hogy beengeded őket az életedbe. Bárhogy is döntesz, maradj nyugodt, tudatos és kiegyensúlyozott.

Bak – Késleltetés

Bár a szíved mélyén pontosan tudod, hogy mit szeretnél csinálni, mégis állandóan kifogásokat keresel, és végül nem teszed meg, amit kellene. Úgy gondolod, hogy holnap könnyebb lesz, vagy nagyobb biztonságban fogod érezni magad? A halogatás csak az önmagaddal szembeni elégedetlenséget növeli. Dönts és cselekedj! A legjobb tanácsadó mindig a belső hangod, figyelj rá. A segítség általában onnan érkezik, ahonnan a legkevésbé számítasz rá, és a legkülönbözőbb formában.

Vízöntő – Lustaság

Úgy tűnhet, hogy elérkeztél életed egy olyan pontjára, amikor azt gondolod, nyugodtan hátradőlhetsz, hiszen semmi dolgod nincs. Azonban ezt most nem engedheted meg magadnak, az utazás még nem ért véget, egy másik úticél vár rád. A lustaság negatív rezgésű, azt jelenti, hogy csökkentek a létfontosságú energiáid. Szedd össze magad, gyűjtsd össze az erődet, és kezdj neki a kalandnak. Csodálatos dolgok várnak rád, olyanok, amikre eddig nem is számítottál. A mozgás, a lendület által újból összekapcsolódhatsz a külvilággal, és megnyílnak az eddig blokkolt energiáid.

Halak – Mester

Te légy saját magad zen mestere, és ezzel másokat is inspirálhatsz. Minden nap egyre többet és többet tanulsz, és rá fogsz jönni, hogy a benned lévő energiaforrás végtelen. Új emberek és új kihívások jelennek meg előtted, és ez lehetőséget teremt arra, hogy bízz magadban, és más szemmel nézd a saját életed. Maradj a saját középpontodban, őrizd meg az egyensúlyt, de közben nyiss az új dolgok felé, mert csak így tudsz egységben mozogni a világgal.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek