A nyár utolsó hónapja rajtol, ezért következzenek augusztus első hetére Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak üzenetei, mind a tizenkét csillagjegyre vonatkozóan. Mint mindig, most is érdemes végigolvasni az asztrális jóslatokat.

Kos – Spirit of Place

Konfliktusok lengik be a hétköznapjaidat? Ha igen, akkor nagyon fontos, hogy megnyugodj, és megkeresd önmagadban az igazságot, mert ez segít tiszta vizet önteni a pohárba. A legnagyobb erényed az őszinteség és az önazonosság. Ne feledd, hagyd, hogy az emberek önmagadért szeressenek!

Bika – Protecting Treasure

Most egy kedvező időszak következik ami az emberi, baráti kapcsolataid újraértékelését illeti. Ha valaki társaságában nem érzed jól magad, sőt, félelmet érzel, akkor cselekedj, és tarts megfelelő távolságot az illetőtől. Ne feledkezz meg az álmaidról, és arról, hogy rendelkezel minden képességgel ahhoz, hogy a vágyaid valóra válhassanak.

Ikrek – Making a Choice

Lehet, hogy elsőre kényelmesnek tűnik, de ne engedd, hogy mások helyetted hozzanak meg olyan döntéseket, amelyek a te életedre vonatkoznak. Ha kezdetben félsz is ellenszegülni, próbáld meg, mondj nemet, mert nem mindig éri meg kompromisszumot kötni. Légy teljesen őszinte saját magaddal, és bízz a megérzéseidben.

Rák – Spark

Ha túl sokat gondolkodsz egy problémán, ha állandóan egy témán pörögsz, és nem tudsz egyről a kettőre lépni, akkor a végén kimerülsz és úgy fogod érezni magad, mint akinek már nem jut ereje semmire. Hagyd, hogy a dolgok a maguk ütemében haladjanak. Vedd magad körbe pozitív emberekkel, ettől megújulsz.

Oroszlán – Ghoslands

Az utóbbi időben lelkileg egyre inkább elveszettnek érzed magad, és nem tudod, hogy miért. Lehetséges, hogy túl messzire szárnyaltak a gondolataid, és most nem tudsz visszatérni a jelenbe. Élj át minden pillanatot, mert a boldogságot megtalálod a jelenben. Nézz szembe a félelmeiddel és számolj le velük, amilyen gyorsan csak tudsz.

Szűz – Balancing Act

Az élet egyes területein most kevésbé érzed biztonságban magad, de a következő napokban jó esély mutatkozik arra, hogy újra egyensúlyba kerülj. A karrieredben változásokra számíthatsz, de nem kell félned, ezek a változások többnyire pozitívak. Légy figyelmes az üzenetekre, amiket az égiektől kapsz, mert így közelebb kerülhetsz a céljaidhoz.

Mérleg – Flying

Hogyan festene az életed, ha nagyon magasról, madártávlatból tudnál rátekinteni a hétköznapjaidra, érzéseidre, döntéseidre? Megváltozna az életedről alkotott képed? Próbáld ki, és élj tudatosan, dönts tudatosan, mert ennek alapján tudsz irányt szabni az életednek. Légy bátor és bízz magadban, mert most ez számodra a legfontosabb feladat!

Skorpió – Stuck in the Mud

Ha nem találod a helyes irányt az életedben, akkor annak az lehet az oka, hogy túl makacsul ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez. Próbálj meg kissé rugalmasan reagálni a változásokra, húzd ki a lábad a sárból, és lépj egy olyan helyre, ahová nem ragad bele a lábad. Összpontosíts a jelenre, meglátod, sokkal jobb lesz minden.

Nyilas – Mountain

Most az álmaid valóra váltása során valami apró kis akadály léphet fel, ezért ha teheted, halaszd el a tervezett lépéseket. Légy egy kicsit türelmes, vonulj háttérbe, és meglásd, egy idő után minden úgy fog alakulni, mint ahogyan azt eltervezted, még lehetőleg jobban. A kikapcsolódásra, lazításra is szánj időt.

Bak – Dragon’s Lair

A csillagok arra figyelmeztetnek, hogy újra, a múltban már egyszer bekövetkezett élethelyzetben találhatod magad, amely nem volt egy kellemes élmény. Most kerüld a feszültségeket, a konfliktusokat, próbálj meg örülni a kis dolgoknak, és oszd meg mással is az élményeidet. Légy nagylelkű!

Vízöntő – Strength

Most minden adott ahhoz, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet. Örülj minden pillanatnak, de főként annak, amikor egy gondolatból konkrétum válik. Mindig hallgass a megérzéseidre, a szívedre. Légy nyitott az Univerzum által küldött jótékony lehetőségekre, mert ezekből alakulnak ki a csodák.

Halak – Bone Collector

Minden egyes meg- és átélt perc élettapasztalatok sorozata, amiből érdemes tanulni. Feszegesd a határaidat, ismerd meg jobban önmagadat, a képességeidet, szeresd és fogadd el azt az embert aki vagy. Bármi lehetséges, csak ki kell tárnod a szíved, és engednek kell azt, hogy ami rád vár, az rád is találjon.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.